Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

İzmir`den 4.5 aylık dişi golden retriever - 2.sayfa

evet başlık yeterince söylüyor zaten, izmir/bornova`da oturuyorum ve kızımı vermek zorundayım :( ona iyi bakabilecek biri olması çok önemli, tecrübeli köpek sahipleri tercihimdir...

img

kobay

20 yıl 3 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar açıkçası öğrenciye vermeyi düşünmüyorum. ben de öğrenciyim ve köpeklerin öğrenci evlerinde nolursa olsun ihtiyaçlarının yeterince karşılanamadığına birinci elden şahit oldum. daha önce köpek bakmış birilerine vermek istiyorum, çünkü önceden bakmamış insan bilemiyor. hevesini alıp bıktıktan sonra sokağa atan çok kişi gördüm.

img

kobay

20 yıl 3 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

telefonumdan çaldırabilirseniz ben size geri dönerim. teşekkürler. 0533 266 51 59

img

oztypoon

15 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi günler, ben de izmir hataydayım. köpeğinizi sahiplenebilirim. bundan önce neredeyse çocukluğumdan beri benimle olan bir köpeğim vardı onu yitireli 1 seneye yakın bir zaman oldu:( evin içinde bakılacak. size ulasabileceğim msn telefon gibi bir şey olursa görüşebiliriz. bu arada size tavsiyem köpek eğer kısırlaştırılmamışsa onu yavrulatıp işi ticari olarak düşünenlerin eline düşmemesine dikkat edin lütfen.

img

frosythia

20 yıl 5 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

herşey için teşekkürler arkadaşım. robin emin ellerde sadece oynamaktan biraz yorgun düştü. bugün oğlum ve dedesiyle beraber kulübesi yapılıyor. yardımından dolayı tekrar teşekkürler.

img

oztypoon

15 yıl 3 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

iyi günler arkadaşım manısadan ulasıyorum sana kopegın tamamen evde bakılıcaktır maması,yeri herseyı hazırdır... cevap verırsen sevınırım sımdıden teşşkrler.

img

aykutkazal

17 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadasım ben bornovada oturuyorum telefonum 0506 266 85 79 msn [email protected] ulşırsanız detaylı konuşuruz sagıplenmek ıstıyorum o kuçuk canavarı :) eger ulşırsanız sevınırım

img

gs

19 yıl 11 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fotoları görmemız mumkun mu acaba

img

1912

15 yıl 3 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhababen erzurumda oturuyorum ve sizin köpeyinze bakmak istiyorum daha önceden cocker besledim evimiz müstakil ve bahçelidir köpeyinize iyi bakacağıma garanti veriyorum bide ücretlimi ücretsizmi onu öğrene bilirmiyim lütven bana ulaşın telefonum ve msn adresim alta yazıyor inşallah ben alırım [email protected] 05353697487

img

mustafaqwe

15 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

izmir çiğlide yaşamaktayım ailemle yaşıyorum ve evimiz müstakil büyük bir bahçemiz(150 m2) var. kızınızın tamda rahat edebilerceği büyüklükte ve dairemizin alt katıda boş yani kışn soğuktada kalabilceği yer mevcut sıcak ortam için.. golden `a bayılıorum ona çok iyi bakabilirim. oyunu çok sevdiklerini iyi biliorum onunla oynamak benide çok mutlu eder:) geri dönerseniz sevinirim

img

tanris

15 yıl 3 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben ızmırde bozyakada oturuyorum..hayvanlarla cok yakın bı dıyolgm var cocuklugmdan berı sayısız hayvan yetıstırdım mustakıl bahcelı evde yasıyorum ama evın ıcınde bakmayı dusunuyorum goldenları cok severım cok cana yakın sevecenlerdır dusunursenız alabılırım..

img

burcuekin

15 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ