Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
İzmir`den 4.5 aylık dişi golden retriever - 4.sayfa
evet başlık yeterince söylüyor zaten, izmir/bornova`da oturuyorum ve kızımı vermek zorundayım :( ona iyi bakabilecek biri olması çok önemli, tecrübeli köpek sahipleri tercihimdir...
arkadaşım sen dalga mıgeçiyorsun bizimle ??? köpeği vereceğim diyorsun başka iletişim bilgisi yok ayıp sana hiç yakıştıramadım
slm kardeşim ben köpegine talibim bana ulasırmısı[email protected]
merhaba arkadaşım öncelikle köpeğinizi ücret karşılığında mal gibi satmadığını ziçin tşk ederim ben bi hayvan sever olarak... burda bulunma amacım zaten belli ve uzun süredir köpiş arıyordum..izmirde bayraklıda oturuyorum..apartmanda evimin içinde hatta odamda bakıcam öncedende sibirya kurdu beslemişliğim var köpek konusunda bilgi var anlıcağın... ve hayvanlara hayvan oldukları için değer veriyorum eğer ulaşmak istersen [email protected] mail adresim.. inş. sıcak bir yuva bulur..
arkadaşlar bu arkadaş bizimle dalga geviyor galiba iletişim bilgisi vermiyor 2 aydır 4.5 aylık golden yazıyor hiç büyümüyor galiba lütfen biraz gerçekci olalaım hayvanseverlre umut vermeyelim
Aşağıdaki (aslında yukarıdaki) mesajı okursanız köpeğin taaaaaaaaa 14 Ocakta sahiplendirildiğini anlarsınız. BEnce başlık geçerliliğini kaybetmiştir. "204374 oztypoon İZMİR / BORNOVA 6 Mesaj Gönderilme Tarihi : 14.01.2010 11:50:29 -------------------------------------------------------------------------------- herşey için teşekkürler arkadaşım. robin emin ellerde sadece oynamaktan biraz yorgun düştü. bugün oğlum ve dedesiyle beraber kulübesi yapılıyor. yardımından dolayı tekrar teşekkürler. "
iyi günler. [email protected] msn adresim dilerseniz kızınızla ilgili görüşebiliriz.