Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
İzmir`den 4.5 aylık dişi golden retriever
evet başlık yeterince söylüyor zaten, izmir/bornova`da oturuyorum ve kızımı vermek zorundayım :( ona iyi bakabilecek biri olması çok önemli, tecrübeli köpek sahipleri tercihimdir...
peki size nasil ulasabiliriz?
öncelikle burdan konuşalım, daha sonra uygun gördüğüm kişilere daha ayrıntılı bilgi veririm. siz almayı düşünüyor musunuz?
mrb bende bornova da oturuyorum öğrenciyim yaklaşık 8-9 yıldır köpek sahibiyim mümkünse konuşabilirmiyiz ayrıntılı bilgi verebilirim :)
Dusunulmeseydi sanirim nasil ulasabiliriz gibi 1 soru sormazdim..Sartlarinizi ogrenebilir miyim o zaman ki? ama siteyede gec bakiyorsunuz sanirim :)
merhaba arkadaşım bende almayı çok isterim evimiz bahçeli daha çok koruma amaçlı düşünüyoruz çünkü bu cinslerin koruma içgüdüsü oldukça kuvvetli.eşim meraklısı zaten.vermek isterseniz numaranızı veya mail adresinizi bırakırsanız görüşelim.teşekkürler.mail:[email protected]
MERHABA BİZ EŞİMLE SAHİPLENMEK İSTİYORUZ EVDE BİZİMLE YAŞIYACAK VE BİZ nerye gidersek oda bizimle beraber GEZİCEK.DÜŞÜNÜRSENİZ [email protected] adresine mail atabilir veya 5324242178 ii günler.
Merhaba, İzmir Bornova da öğrenciyim ve evim köpek beslemek için elverişli. Eğer mümkünse Bornova`da sizinle görüşelim ve konuşalım isterim. :)
:) arkadaşlar rott ile goldenlar hala mı karıştırılıyor yaw. Goldenlar asla koruma amaçlı beslenmez, onlar hırsızla bile oynayan cinseten şekerler:D
merhaba arkadaşım dostane,ya sen uyandırana kadar hala farkında değildim evet ben aslında karıştırmıyorum fakat golden yazısını es geçmişim.uıyarın için teşekkürler bende hala cevap bekliyordum.))golden veren arkadaşım var fakat istemedim onlar tamamen oyuncu.)