Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

200ytl'ye pitbull arıyorum - 2.sayfa

arkadaşlar 200 ytl ye kadar en fazla 5 aylık american pitbul arıyorum.ilgilenenlere duyrulur. [email protected]

img

88sahin

20 yıl 1 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dark angel vermediysen ben alırım para sorun değil 200 ün üstünde veririm ama resim olması şart.

img

rita3

20 yıl 2 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kelebek dostum pitbula sahip kişilerin böyle şeyleri köpeklerinde beklemesi normaldir.yani pitbull üstün bir ırktır. hayvanseverlikle alakası yok bence...düşünsene kedi gibi bir pitbullu kim beslemek isterki... bence pitleri küçük ırklarla karşılaştırma ya da goldenlarla falan...

img

rita3

ÖZEL MESAJ

kelebekmeto rita 3 unde bahsettigi gibi pitbull ustun bir ırk we dierlerinden farklı oldunu biliosun we ayrıca yanımda köpek yerine köpek nüsbettesi tasımak bana göre deill bilmem anlatabildimmi Ayrıca konusma tarzım seni ilgilendirmez ben sadece dogru olanı yazıorum önüne gelen herkese adresi weremem bilmem anlatabildimmi Buarada üzgünüm köpekler satıldı ilginiz icin teşekkürler yeni yawrular olursaa tekrar görüşmek üzere =)))

img

darkangel

20 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşlar ya benim dünyadan haberim yok yada sizin ben sizi anlamıyorum bu gidişlede anlayamıycam rita3 ve darkangel sözüm size bende bir süper vede orjinal pitbull besliyorum ayrıca yanında 1 huski vede alman kurdum var ama ben kesinlikle pitimin saldırgan olmasını istemediğim gibi rita3 ün tam tersi ben onu kedi gibi olduğu için seviyor vede besliyorum buna ne dersiniz? yani üstün, agresif vede saldırgan 1 ırk olduğunu bende biliyorum.

img

kelebekmeto

20 yıl 3 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dostum pitin kedi gibimi?yani kuyruğunu bacaklarının arasına saklayan bi köpekmi?bence sen onu at sokağa belki kedilerle falan çiftleşir yeni bi cins çıkar ortaya ya nası bakıosun sen ona pitbull demeye utanmıomusun sen o köpeğe?belkide sen yanlış köpeği tercih ettin bi golden ya da minyatür terrierler sana göre olurdu bunları hakaret olsun die söylemiorum ii birine benziosun yanlış anlama ama diğer köpeklerinde öyleyse sana allah kolaylık versin...

img

rita3

ÖZEL MESAJ

hayır senin abartığın kadarda değil ama bende herzaman hayır komutuna alışmış yani saldır diyemiyeceğime göre, oda bende çok mutluyuz :) ben onun başka 1 canlıyı parçalamasına izin veremem ben onun dostluğuna, sadakatine vede merhametine aşığım işte ben bunun için sizinle anlaşamam nedemek saldırgan değilse sokağa at? çok ayıp vede günah :( KÖPEK DÖVÜŞLERİNE HAYIR!!!!! arjin

img

kelebekmeto

20 yıl 3 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım düz beyaz ana baba rusyadan gelme secereli sonkalan erkekyavru var 40günlük şuan ilgilenirsen cevabını bekliyorum.fiyat 250$olur.

img

oskarr

19 yıl 11 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

haydi arkadaşlar yok mu 200 ytl ye a.pitbull verecek vatandaş.

img

88sahin

20 yıl 1 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

gogo55 vermiyor mu 200 e?eger ben bulursam sana haber veririm arkadas.iyi aksamlar

img

aquaati

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş merhaba dediğin fiyata sana bir yavru verebilirim ve fazla söze gerek yok alacağın yavru ile her köpeğe atabilirsin istersen sana sülalesinin resmini yollarım sen karar veririsin

img

mc_laren

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ