Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
200ytl'ye pitbull arıyorum
arkadaşlar 200 ytl ye kadar en fazla 5 aylık american pitbul arıyorum.ilgilenenlere duyrulur. [email protected]
Şuan yawrusunu beklemedeyim (Babasının 4 pitbull cinaeti waar)Babası american rednose. İlgilenirsen resim yollayabilirim =) Ama 200 ün üstünde istiorum haberin olsun
resim ile fiyatı yolla bakalım.birde nerede oturuyorsun
gittigidiyorda var bugun 1 tane satısta
bu rednouse katil mi biraz doğruları yazalım hikayelerle işimiz olmasın
Aquaati gelip köpegi görebilirsin ama bide tabii köpeğin yanına yaklaşabilirmisin bilemem ben köpeğime güweniorum yazdıgım hikaye deill gelip görürsen nedemek istedimi daha ii anlıcann Köpek gördümü haywanın nevri dönüo =) enkısa zamanda resim isteyenlere göndericem ilk sana Aquaati göndercem =)))
bırakın atışmayıda meseleye gelelim.ne zaman doğacak nekadar istiyosun
şahin merhhaba pitbul arıyormuşsun sakın acele etme.sana tavsiyem.trene atla dogru eskişehire gel. ahmet el .eskişehir cep.05553413791. beni acele ara.
darkangel nasıl yani ''4 cinayeti falan var'' sen hayvansevermisin? yoksa katilmisin? bilmek istiyorum seni çok merak ettim gelip seni ve köpeğini görmek istiyorum lütfen açık adresini bana yazarmısın? konuşma tarzını hiç beğenmedim bendede bir pitbull var şuan yerimin müsait olmadığından dolayı satmak istiyorum ama benim tek şartım köpek dövüşçüleri aramasın bilmem anlatabildimmi?
dostum tam adamına rasladın köpeğinin cinsini yaşını cinsiyetini ve ne kadar istediğini yazarmısın. [email protected]