Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum
200ytl'ye pitbull arıyorum - 3.sayfa
arkadaşlar 200 ytl ye kadar en fazla 5 aylık american pitbul arıyorum.ilgilenenlere duyrulur. [email protected]
vallah çok memnun olurum kardeş pit aramaktan fenalık geldi. haberleşelim. [email protected]
haydi dostum cevap bekliyorum.bir tlf numarası bırak bari
insallah mclaren den en kısa zamanda haber gelir.yine ben kendime arıyorum,henüz bulamadım.ama bulursam ucuza kesin haber veririm arkadas.hoscakal
0 535 350 56 77 den bana ulaşabilirsin
Beyler Adam Yazmış 200Ytl''ye pitbull arıyorum diye 1-2 cevap gelmiş ardından konu ile ilgili ondan sonra DaRKaNGeL Atlamış ortalığa benim pitimin 4 leşi var diye köpeğim öledir köpeğim böledir diye... DaRK sana sesleniyorum bu şekildeki davranışlarınız yakın zamanda köpeklerinizi kaybetmenize sebep olacak... Birde herkezin köpeği kendine göre çok kıymetlidir ister pit olsun ister golden olsun vs.. ( Hıı bende atlamış olayım bari ortalığa DARK Dogo ARgentino var bende senin pitbull öldürmez diyosan getireyim köpeği :o) )
bende var ama 1000 dolar almak istiyosan
Cafeci ben köpegimi övme taraftarı deilim ama dogruları sölüyorum sadece buarada elime american pitbull u gecti haywan sadist cıktı yaa tanıdık biyakına wermek zorunda kaldım köpek harikaydı bembeyaz deli bişidi =))
mclaren fotoları bekliyorum.birde izmirde oturuyorum ulaşım sorun olur mu?
bende yavru pit arıyorum erkek siyah [email protected] msn adresımden ulaşabilirsiniz