Hepsievcil

Köpek Forumları > Köpek Sahibi Olmak İstiyorum

Mesaj Ekle

200ytl'ye pitbull arıyorum - 3.sayfa

arkadaşlar 200 ytl ye kadar en fazla 5 aylık american pitbul arıyorum.ilgilenenlere duyrulur. [email protected]

img

88sahin

20 yıl 1 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

vallah çok memnun olurum kardeş pit aramaktan fenalık geldi. haberleşelim. [email protected]

img

88sahin

ÖZEL MESAJ

haydi dostum cevap bekliyorum.bir tlf numarası bırak bari

img

88sahin

ÖZEL MESAJ

insallah mclaren den en kısa zamanda haber gelir.yine ben kendime arıyorum,henüz bulamadım.ama bulursam ucuza kesin haber veririm arkadas.hoscakal

img

aquaati

20 yıl 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

0 535 350 56 77 den bana ulaşabilirsin

img

mc_laren

19 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Beyler Adam Yazmış 200Ytl''ye pitbull arıyorum diye 1-2 cevap gelmiş ardından konu ile ilgili ondan sonra DaRKaNGeL Atlamış ortalığa benim pitimin 4 leşi var diye köpeğim öledir köpeğim böledir diye... DaRK sana sesleniyorum bu şekildeki davranışlarınız yakın zamanda köpeklerinizi kaybetmenize sebep olacak... Birde herkezin köpeği kendine göre çok kıymetlidir ister pit olsun ister golden olsun vs.. ( Hıı bende atlamış olayım bari ortalığa DARK Dogo ARgentino var bende senin pitbull öldürmez diyosan getireyim köpeği :o) )

img

cafeci

20 yıl 10 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende var ama 1000 dolar almak istiyosan

img

spookwing

19 yıl 11 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Cafeci ben köpegimi övme taraftarı deilim ama dogruları sölüyorum sadece buarada elime american pitbull u gecti haywan sadist cıktı yaa tanıdık biyakına wermek zorunda kaldım köpek harikaydı bembeyaz deli bişidi =))

img

darkangel

20 yıl 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mclaren fotoları bekliyorum.birde izmirde oturuyorum ulaşım sorun olur mu?

img

88sahin

ÖZEL MESAJ

bende yavru pit arıyorum erkek siyah [email protected] msn adresımden ulaşabilirsiniz

img

kafkas

19 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ