Ücretsiz Kedi Verenler

İstanbul - Birbirinden şeker 3 kedi yavrusu
Çok sevdiğimiz kedimiz, birbirinden şeker 3 tane yavru dünyaya getirdi.
İlgilendiğimiz kedi sayısı çok olduğu için, birbirinden şeker ve oyuncu bu kardeşlere yeni bir  yuva arıyoruz.

Şu an 6 haftalıklar, halen annelerinden süt emiyorlar :)

İlgilenenlerin mesajlarını bekliyoruz :)

KARA
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

ÇAKIL
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

SEZAR
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

KARMA FOTOĞRAFLAR
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

Yavruların cinsiyetleri nedir ve ne zaman vermeyi düşünüyorsunuz. Çakıl`ı almak isterim.Eşim ve Ben sahiplenmek isteriz.Istanbul Beylikdüzünde oturuyoruz. 🔒 Üyelere Özel

merhaba öncelikle kedileriniz birbirinden şekerler.kediler inanılmaz pozitif enerjiye sahip olduklarından,kendilerini karşılıksız sevdirdiklerinden dolayı kedi beslemeyi seviyorum ve tabiki çok iyi dostlar. eğer mümkünse kedilerinizden çakıla talibim çok iyi bakacağımdan emin olabilirsiniz ve şuna inanın çakılı çok seveceğim çünkü çakılın bir yuvaya ne kadar ihtiyacı varsa benimde çakıla ihtiyacım var umarım kararınız olumlu yönde olur : ) tel: 🔒 Üyelere Özel( ahmet-feyza aksungur)

a

kara`nıza talıbım .hatta cumartesı hemen alabılırım.en kısa surede yanıt verırsenız sevırım.

lutfen bakasına vermedıysenız maıl atın mutlaka yanıt beklıyorum 🔒 Üyelere Özel

kediniz çakıla talibim ona çok iyi bakıcam çok sevimli. uzun zamandan beri aradığım kedi çakıl çok tatlı umarım çakılı alabilirim : ) 🔒 Üyelere Özel ahmet- feyza

AİLECE BODRUM TURGUTREİS DEYAŞIYORUZ.SEZAR I AİLEMİZE KATMA ARZUSUNDAYIZ TABİİ SİZDE ONAYLARSANIZ.BANA 🔒 Üyelere Özel MSN ADRESİ YOLU İLE ULAŞABİLRİSİNİZ.

eğer çakılı vermediyseniz hala talibim eşim ve ben sizden haber bekliyoruz

BODRUM TURGUTREİS`DE İKAMET EDİYORUZ.EŞİM VE KIZIM İLE EVİMİZDE BAKIP AİLEMİZE KABUL EDECEĞİMİZ BİR DOST EDİNMEK İSTİYORUZ.GERÇİ İSTANBUL`DAN TURGUTREİS`E UFAKLIK NASIL GELİR BİLEMİYORUM.EĞER SEZAR`IN BİZİM AİLEMİZE KATILMASINI KABUL EDERSENİZ BİZ ÇOK MUTLU EDERSİNİZ.BANA 🔒 Üyelere Özel ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. SEVGİ VE SAYGILARIMLA

Yanıtlamak için giriş yapın