Ücretsiz Kedi Verenler

İstanbul - Birbirinden şeker 3 kedi yavrusu
Çok sevdiğimiz kedimiz, birbirinden şeker 3 tane yavru dünyaya getirdi.
İlgilendiğimiz kedi sayısı çok olduğu için, birbirinden şeker ve oyuncu bu kardeşlere yeni bir  yuva arıyoruz.

Şu an 6 haftalıklar, halen annelerinden süt emiyorlar :)

İlgilenenlerin mesajlarını bekliyoruz :)

KARA
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

ÇAKIL
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

SEZAR
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

KARMA FOTOĞRAFLAR
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel
🔒 Üyelere Özel

Selamlar İsmim Gamze Petshop, köpek çiftliği ve veteriner kliniğinden oluşan bir grupta çalışmaktayım. Kedinizi verdiğiniz takdirde tüm imkanları olabilecektir. Yavrularınızdan Kara çocuğa talibim. İyi bakılacağından emin olabilirsiniz. Hatta boy boy resimlerini de yollayabilirim size ilerki günlerde. telefonum 🔒 Üyelere Özel olumlu olumsuz dönerseniz sevinirim.

merhaba kara bebek çok tatlı maaşallah, eğer sahiplenilmediyse almak isterim. iletişim: 🔒 Üyelere Özel çiğdem teşekkürler

marhaba ben bir tane edinmak istiyorum çok şirinler lüçfen bana ulaşınız daha önce çok yavru kedi besledim 13 yaşındayım istanbul`da oturuyorum.

bana bu emailden ulaşabilirsiniz 🔒 Üyelere Özel

Selamlar. Öncelikle yavrularınızın hepsi çok sevimli. Annemle ile eve yavru kedi almaya karar verdik fakat tercihimiz erkek olmasından yana. Bu yüzden sanıyorum çakıl haricindeki diğer iki yavrunuz erkek. İstanbul/bostancıda oturuyoruz, daha detaylı bilgi veya iletişim için msnim ve annemin telefon numarasını veriyorum. 02163844224 🔒 Üyelere Özel

kedilerinize yuva buldunuz mu?

Arkadaşlar, ilginiz için çok teşekkür ederiz. 3 kedişimizi de bu siteden mesaj atan sevgili arkadaşlarımız sahiplendi. Mesajların gönderilme önceliğine göre iletişime geçtiğimiz için, mesaja geç cevap yazanlar kusura bakmasın. Tekrar teşekkürler, sevgiler! (Bu arada başka bir kediden yeni yavrular gelebilir önümüzdeki ay :)))

Yanıtlamak için giriş yapın