Ücretsiz Kuş Verenler

JUMBOXİNGİLİZ
Anne jumbo baba ingiliz olan çok iri 4 adet yeni yeme düşmüş damızlık yapılabilecek muhabbet tek tek alınırsa 40ar YTL 4 ü birlikte 150 YTL.SAYGILAR  KOCAELİ

MSN:🔒 Üyelere Özel

kardeş msn ekle konuşalım 🔒 Üyelere Özel

Kuşlar satılmıştır.İlginize teşekkürler.

selam arkadaşım kuşlar satılmadıysa görüşelim. Derinceye yakınmısın. 🔒 Üyelere Özel

Arkadaş anne ve babanın resimlerini net üzerinden gösterdi. Kuşlar kesinlikle jumbo değildir. Kırığının kırığı bile olduğu meçhul. Jumbodur ingilizdir deyipte lütfen milleti kandırmayınız. Dürüst olun. Bugün 8 Şubat seninle 20:30 da görüştük. Sen 5 şubat 13:52 mesa yazmışsın kuşlar satıldı diye Bu ne yaman çelişki? Dürüst oL !!! Doğru Ol!!!!

slm the_tropheus arkadaşım size katılıyorum burada dürüst satıcılar ve alıcılar olmadığı için artık ilan bırakmıyorum buraya benı tanıyan zaten gelıp evımden alıyor görerek canlı canlı buradan ınsanları hep kandırıyorlar yazık böyle yapmayın bu siteyi oluşturan arkadaşlarımıza saygınız olsun bari yazın inanın çook yazık vallahi yalanla nereye kadar gıdeceksınız benı onu bunu kandırabılırsınız amma cenabı hakkı nasıl kandıracaksınız bu dünyanın diğer tarafıda var ben bır kuş satacam adam arkamdan küfrederse neye yarar lütfen bunları düşünün saygılarımla bu yazımda geneldır

Bana yazan the_tropheus isimli arkadaş muhabbet kuşunun 21 günde yumurtadan çıktığını söyleyen yani yumurtadan kuş kaç günde çıkar bilmeyen,muhabbet kuşunu görse saka sanan bir arkadaş.Bu arkadaş jumboyla diğer kuşları ayıramaması normal.Artı ben ilanımda saf jumbo dememişimki okursanız .Anne jumbo baba ingiliz demişim.Yani kuşlarım kırık arkadaşlar.İri demişim yavrular iri yalan değil.İkinci arkadaşa gelince dürüstlüğü ondan öğrenmeyeceğiz.Ben kuşları sattım.Artı 40 yaşındayım bugüne kadar kanarya ve saka melezi üreticiliği yaptım.Hep çevremdeki insanlara hediye ettim.İlk kez kuşu satıyorum.Maddi durumum kötüleştiği için.Biz evimize çocuklarımızla birlikte yuva yapmış kişileriz.Hayvanlara hayatımızı adamışız.Değerli hayvanseverler:Hayvan beslemeyi sadece görselliği için isteyen bu iki arkadaş gibilere hayvanın kendisini değil tırnağını bile vermem.O arkadaşlar da kuşları benden alamayacaklarını anladıkları için bu tür karalamaları yapıyorlar.Çünkü kuşları süs eşyası gibi gören kişilere benim satılık kuşum yoktur. Çevremde onlarca kişiye hayvan sevgisi aşılamış birisi olarak bu tür kişilere itibar etmeyelim arkadaşlar.NOT:Ayrıca bu yazan kişiler 20ytl ye jumbo istiyor.Ben de onlara dedimki 20 ytl ye jumbo bulursanız 10 adet alayım.YORUMLARI SİZE BIRAKIYORUM ARKADAŞLAR SAYGILAR

Artı şunu da ilave etmek istiyorum.Bana jumboyu öğreten arkadaş the|tropheus isimli arkadaşa sordum.Aramızda geçen diyaloğu yazıyorum aynen: TROPHEUS:-Bunlar jumbo değil arkadaşım milleti neden kandırıyorsun? BEN:-Ben size zorla satmıyorum arkadaşım?Resmi ortada beyenirsen alırsın beyenmezsen sen bilirsin.Ben orjinal jumbo demedim.aNNE BAŞKA BABA BAŞKA. TROPHEUS:-Niye insanları kandırıyorsunuz? BEN:-+0 yaşındayım çocukluğumdan beri kuş beslerim.Siz mi bana öğreteceksiniz jumboyu kırığı?Siz bana kuş öğretebilecek seviyede değilsiniz.Çok biliyorsanız söyleyin muhabbet kuşu kaç günde yumurtalar acaba? TROPHEUS:-21 günde yumurtadan çıkar. BEN:-Arkadaşım bu tavuk değilki 21 günde çıksın.Sen tavukla karıştırdın galiba. TROPHEUS:-Odanın sıcaklığına göre değişir arkadaşım.Ortam sıcaksa yumurta erken çıkar,oda soğuksa yumurta geç çıkar. BEN:-Muhabbetler kutupta üremez ama kutupta da üretmeye kalksan 18.günde yumurtadan çıkar.Öğrenmiş oldun. YORUMU SİZE BIRAKIYORUM ARKADAŞLAR.BU ARADA KUŞLAR SATILDI.TÜM HAYVANSEVER ARKADAŞLARA BOL YAVRULU SEZONLAR

adsiz_b çok haklısın arkadaşım. Üstelik msn de görüştüğüm kişi üste çıkmak için benim kuşculuk seviyemi sorguluyor. Merak etme böyle kişiler 1 kere kandırırlar. 2. ye aynı şey olmaz. Saygılar

Yanıtlamak için giriş yapın