Anne jumbo baba ingiliz olan çok iri 4 adet yeni yeme düşmüş damızlık yapılabilecek muhabbet tek tek alınırsa 40ar YTL 4 ü birlikte 150 YTL.SAYGILAR KOCAELİ
kuş satan ve alanların bazılarının saçmasapan davranışlarından bıktıgım için ingiliz muhabbetlerimin hepsini sattım kuşculugu bıraktım,alanda satanda tutarlı davransa hepimiz için iyi olur selamlar
Çevir arkadaşım kazlar yanmasın. İlanında Jumboxinigliz yazıyor ozaman jumbo kırığı yazacaksın.
Milleti kandırma kuşlarını gördük.
ilanına burdan bakın Jumbo mu Mumbu Mu? :) Görün
🔒 Üyelere Özel
Hadi iyisin gene reklam olduğun nasıl olsa sizin gibiler için reklamın iyisi kötüsü olmaz. Papucumun jumbocusu
Güzel kardeşim.Biz yetiştirelim,siz alın.Evinde bir tek kuş besliyorsun.Kuş kaç günde yumurtadan çıkar bilmiyorsun.Kuş ne yer ne sever bilmiyorsun.Kuş hastalanınca ne yapılır bilmiyorsun.Hatta kuşu tavukla karıştırıyorsun.Ömrünü kuşa adamış kişilere laf atıyorsun.Bizim burada maksat kuş alıp satmak değil.Sizin gibileri tanımak.Ben sana kuşlarımdan sadece birisini gösterdim.Sen ancak elindeki bir kuşu gösterebilirsin bana.Ama ben sana o gibi istemediğin kadar kuş gösteririm.Sen önce kuşun kaç günde yumurtadan çıktığını öğren sonra bana gel.Senin gibisine milyar da versen verecek kuşum yok.Çünkü onon doğumunu,zahmetini,sesini,pisliğini................ben çekiyorum.Sen sadece onun tipine bakıp nasıl da güzel kuş diyorsun.Değerli yetiştirici arkadaşlar.Bu arkadaş gibi her şeyi parayla satın alacağını düşünen kişilere lütfen dersini verin.Her şey para değil çünkü.Ben sana şunu söyleyeyim tropheus:Senin bütün mal varlığını aklına ne gelirse,neyin varsa versen de benim sana vermeyeceğim kuş var elimde.Sen her şeyini versen benden istediğin kuşu alamazsın.Sen gelip abi şu kuşa milyar veriyorum desen ben o kuşu sana vermem.Çünkü sen sadece hayvan bakarsın.Hayvan sever değil.Ne demek istediğimi hayvansever arkadaşlar anlamıştır.Ben başka birşey yazarak gündemi meşgul etmeyeceğim.Bu saatten sonra bütün yazdıkların cevapsız kalacaktır.Boşa yazma arkadaşım.Sen hayatında bir tek kuşa bakmış,onu da hasta etmiş, muhabbetle kanaryayı karıştıran birisisin çünkü....Sadece hayvansever arkadaşlar için yazdım.............SAYGILAR ARKADAŞLAR
Sevigili Arkadaşım lütfen daha fazla oynama senin kuşculuk bilgini ilanına Jumboxingiliz yazman belirledi. Daha fazla söze gerek yok.
Lütfen allahtan korkmuyorsan, üreticilerden kork.