Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Aybars ve Aybala`ya gelen kardeş :) - 2.sayfa

Arkadaşlar sorsaydık mutlaka üçüncüye gerek yok derdiniz bu nedenle sormadık ve Aybars ve Aybala`ya bir erkek kardeş aldık. Ne yapalım çok tatlı olduğu için dayanamadık, çook uzak diyarlardan gelerek bizi mutlu etti.

img

deryailesezer

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İlk iki yorumu okudum kendi yorumumu üretmeye başlamıştım frozenada katılıyordum birde ne göreyim çikin bir oglan.. x) Allah analı babalı büyütsün.Maşallah.

img

teory

17 yıl 5 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Maşallah :D

img

gangsta4ever

16 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

maşallah ne şeker bir bebek...Allah uzun ömürler versin...

img

tosbilikk

16 yıl 3 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

derya ile sezer tebrik ederim. allah analı babalı büyütsün, nazarlardan saklasın. sizlere hep birlikte, uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. gerçekten faka bastırdın bizi.

img

denixdnz

17 yıl 8 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar deryailesezerileilterileaybalaileaybars ailesi olarak güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz... ( çook büyük aile olduk canım :)

img

deryailesezer

ÖZEL MESAJ

Sezer ve Derya ; Ailenizin yeni üyesini can-ı gönülden kutlarım. Hoş geldi dünyaya... Tam 2 ay 8 gün önce aynı mutluluğu bize yaşatan güzel kızım Kayra `dan ötürü içinde olduğunuz ruh halini tahmin edebiliyorum. Dünyanın en büyük sorumluluğu ve mutluluğu bir anda yüreğinize yerleşiyor. İlter`e sizlerle birlikte uzuuuun ve mutlu bir hayat diliyorum. Allah bağışlasın. Maşallah bizim ufaklığın bir kaç fotoğrafı da www.yasdal.com da "kayra" linkinde. bir ara gözatarsınız. Sevgiler.

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Teşekkürler Deniz, Gökhan. Minik Kayra`nın fotoğraflarına bir çırpıda baktık, çok tatlı çok mutlu bir bebek Allah analı babalı büyütsün, bağışlasın.

img

deryailesezer

ÖZEL MESAJ

Arkadaşlar neden herkes Üstad frozen gibi düşünüyor yahu, arkadaşlarımızdan gelen çiçeğin üzerindeki karta bakın :))

img

deryailesezer

ÖZEL MESAJ

Yasdal sende hiç çaktırmadın yani. İkinizde Salmonella konusunda bir salvo gelir diyemi korktunuz acaba. Yahu biz sevgili etce`ye haksızlıkmı yaptık yoksa..
Kayra`ya da maşallah diyorum. Ona da analı babalı mutlu ve sağlıklı uzun bir hayat diliyorum. Gün gelir Kayra ablası ve İlter kardeşi bir yerde karşılaşırlar onları bir forumda bile olsa yan yana getiren su kaplumbağaları için iyi birşeyler yaparlar.

Sezeer , iyi bak , damda 2 ufak pabuç var ama sen göremedin daha...Ben gördüm nede olsa SKSHÇD başkanıyız tecrübeliyiz yani..Bu arada dama tüm pabuçlarmı atılır yoksa adam başı bir tekimi atılır bu konuyu kesin bilemiyorum...Bence tek pabuç atılır...

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili Derya&Sezer tebrik ederim... Yeni evine hoşgeldin bebek.Ailenle Mutlu&Huzurlu&Sağlıklı bir ömrün olsun bebek...... Ailece Kırmızı yanaklarından çok öpüyoruz...

img

zuzucann

17 yıl 6 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ