Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Aybars ve Aybala`ya gelen kardeş :)
Arkadaşlar sorsaydık mutlaka üçüncüye gerek yok derdiniz bu nedenle sormadık ve Aybars ve Aybala`ya bir erkek kardeş aldık. Ne yapalım çok tatlı olduğu için dayanamadık, çook uzak diyarlardan gelerek bizi mutlu etti.
Gerçektenmiii:))) zor olmayacakmı sizin için ? gerçi sizin gibi anne ve babaları olduktan sonra:) hayırlı olsun güle güle büyütün..
Ters açı kurgulaması
Bir açıdan bakarsak senin eline geldiği için ne mutlu o kaplumbağaya , heleki artık bakamayan birisinden geldiyse 10 puan
Diğer bir açıdan bakarsak nasıl yaptınız bu hatayı ??? Biliyorsun kaplumbağa zahmeti geometrik bir dizi . Bir kaplumbağa 10 zahmet , 2 kaplumbağa 50 zahmet , 3 kaplumbağa 250 zahmet
Görürsün sen gününü yakında ...Sakın ah belim , içine edilen güzel pazar tatilim filan deme...
Atos Portos Aramis tamamlandı , birimiz hepimiz , hepimiz birimiz için.. Şimdi sıra Dartanyan damı...acaba ??? Bu hikayeyi de hiç sevememişimdir isimlerindenmidir nedir...Portos diye isim mi olur :)
Peki bu arada alan savunması durumları nasıl yeni gelen hedeftir şimdi. Aybars soldan Aybala sağdan... gez göz ...kuyruk...ve ...Hart .
Resim koyduğunda bakarız artık...Kuyruk varmı yokmu ...
Yeni gelene benden kocaman bir maşallah..
Üstad üzgünüm ama tosbağa demedim ki "Erkek kardeş " dedim :) neyse üç günlük oğlumuz İlter frozen amcasından ilk maşallahı aldı :)) Arkadaşlar kuzumuza maşallah demeyi unutmayalım. :)))
Üstad bu arada doğuştan kuyruğu yok sorun olmaz yani :))
Alacağın olsun Sezer , beni kötü tuzağa düşürdün !!!
Eh ben bunun intikamını almazmıyımmmm !!! Ama hemen değil..
Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun , ana babalı büyüsün , söyle ona gece çok ağlamasın sizi uyutsun. İltere sağlıklı mutlu başarılı upuzun bir yaşam dilerim. Bir kez daha maşallah diyorum.
Bebek beklediğinizi de hiçte çaktırmadın yani.
Ha bu arada sizin damda 2 ufak pabuç var , kimin onlar ???
:D Alemsiniz yaa, demek erkek kardeş aldınız hıı, ilk iki mesaj yazıldığında konuyu okumuştum, sonra üçüncüyü görünce gözümden yaş geldi :))))
Çok sevindim, deryailesezerileilterileaybalaileaybars ailesi iyice büyüdü ne güzel :), çok çok tebrik ederim, kocaman maşallah, ne tatlı harika birşey :)
Sağlıklı, mutlu, analı babalı büyüsün, İlter bebeğe Pınar teyzesinden (snif snif) en iyi dilekler, sevgili Derya ve Sezer`e çok tebrikler.. :)
Aman da aman! :)))))) Maaşallah yavruya, analı babalı büyüsün!... Hep gülen yüzünü göresiniz inşallah, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun minnoşunuz:)))))
Üstad üzgünüm ben senden beklemiyordum ama önce sen faka bastın :) Pınar ve frozen iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz. Aybars ve Aybala`nın pabucu dama atılmaz merak etmeyin onlar büyük akvaryumlarında bize çok sorun çıkarmadan mutlu mesut yaşıyorlar yaşadıkları sürece yerimiz var :)) Selamlar...
Bu arada üstad, eğer pabuçları dama atılsaydı sekiz minik pabuç olurdu düzeltirim :))