Sürüngen Forumları > Kaplumbağa
Neden bu ismi(isimleri) koydunuz? :) - 4.sayfa
Hadi biraz eğlenceli bir başlık olsun :) Zaten Frozen da yok, daha da sıkıcılaşmasın forum :(
Başlıyım mı? :) Benim kaplumbağamın adı Melek. Ben öyle bir isim koymak istemiştim ki ekstra sıradan olsun :D Yani mesela, telefonda "Melek nasıl, yemeğini yedi mi" diye sorabiliyim ve sanki dışardan duyan birine ev halkından biri gibi gelsin :D Bilmem ki, sanki öyle daha çok ailenin gerçek bir ferdi gibi hissedecekmişim gibi geldi, ondan Melek koydum ben. Kerata erkek çıkınca hiçbir sıradanlığı kalmadı ismin tabi, daha ziyade absürd oldu :D
benim kaplumbağamın adı hüsmen çok obur bir hayvan güneşli havalarda sürekli aç ne versek yiyo 1`5 2 kg yakın bir ağırlığı var mevsime göre ağırlığıda değişiyo kışın hafif yazın baya ağır
konuyla tam olarak alakalı olmasa da sizce ben alacağım kaplusun veya kaplusaların adını ne koyayım herkez fikrini yazarsa sevinirim ve kaplusumun adının sizinkiler gibi seker ve komik olmasını istiyorum(yanlıs anlamayın sakın)
bi tane daha aldım azman beye hanım olarak çünkü diğerleri onun boyu kadar büyük degil yeni aldıgım kapluşun adı tuana arkadaşım bu ismi çok begenmişti o yüzden koydum
Çocukluk arkadaşımla aramızda espri idi :)mahalle arasında çocukların sokak köpeklerine taktıkları isimler vardır :) Rex, Kont, Golden, Shadow, Paşa vb. :) Bende bunlardan 2 tanesi seçip kaplumbağalarıma koydum :) Rex ve Kont :) Espri olsun diye :) Bu arada yavrularımla 5. günüm oldu :) yerlerine çok alıştılar süperde yiyorlar sağolsunlar :) Çok huzur vericiymiş
ben siteye yeni üye oldum. 4 adet kaplumbağam var ve adları tokmak kafa, benekli, törtıls, kırpık :)
Benimkilerin birinin adı Kerata ben çok hareketli,yaramaz olduğu için kerata dedim.Diğeri ise Zeki onada sürekl diğerinin üstüne çıkıp kaçmayı denediği için zeki dedim.Aklınca plan yapıyor yok üstünü çıkıyim yok ordan cuk atlıyım:)
Şerafettin`le Tonguç Kötü Kedi Şerafettin çigi romanından:)
benim kapluşlar: Joshua, Paşa, Bidon, Küçük, Utangaç, Jessica:)
aLia sevdiqiM cocuqun ismnden yoLa cıkarak buLmustum baNada yapısmıs bi nickname oLmustu :D hos cocuqu artık qörmüyorum biLe aMa sevimLime yaqıstı bu arada yas cinsiyet nasıL öqreniyoruz ?
bizim kapluşlarımızın adı da michelangelo ve rafael ama biz onlara kısaca miko ve raffy diyorus:)