Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Neden bu ismi(isimleri) koydunuz? :) - 3.sayfa

Hadi biraz eğlenceli bir başlık olsun :) Zaten Frozen da yok, daha da sıkıcılaşmasın forum :(

Başlıyım mı? :) Benim kaplumbağamın adı Melek. Ben öyle bir isim koymak istemiştim ki ekstra sıradan olsun :D  Yani mesela, telefonda "Melek nasıl, yemeğini yedi mi" diye sorabiliyim ve sanki dışardan duyan birine ev halkından biri gibi gelsin :D Bilmem ki, sanki öyle daha çok ailenin gerçek bir ferdi gibi hissedecekmişim gibi geldi, ondan Melek koydum ben. Kerata erkek çıkınca hiçbir sıradanlığı kalmadı ismin tabi, daha ziyade absürd oldu :D

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Adı Jelibon. Jelibon yiyordum bu da akvaryumun camına burnunu dayamış beni izliyordu o yüzden bu adı verdim. :)

img

ruzgarinkizi

16 yıl 6 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

birinin adı gamo (lakabım) diğerinin adı ömer (sevgilimin adıydı yeni ayrıldık değiştiricem ama kişisel bozukluk yaşarmı:) )

img

gmse

16 yıl 3 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

azman; kaplumbağamın biri orta boy biri büyük büyüğün adı yukarıda gördüğünüz adını çok ninja olduğu için koydum:) özlem; onu çok seviyorum ölen kaplumbağalarımın ardından özlem gidermek için koydum:(

benim kapluşlarımın adı Çimenle Çamur.Bu isimlerinde özel bi nedeni yok Çimen ismi görür görmez aklıma geldi.Çamur ismi ise çimenle uyuştuğu için seçtim.Erkek kız farketmiyor güzel yanı bu.2 tane daha kapluşum olursa Yaprakla Toprak koyacağım:) (doğayla uyuşan isimler)

img

___gizem___

16 yıl 2 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben halen daha bi isim koyamadım=(((

img

boru

16 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben ilk önce 3 kaplumbağa aldım Risus Vosvos ve Roba sonra cinsiyetleri belli oldu allahtan risusu`la Roba`nın adı uydu ama Vosvos`un adı kaldı bi acıkınca heo cıp cpı diye sesler çıkartıyorlar bende hepsine artık cıbıl diye seslenğim çok oluyo oda onların takma adı oldu onu kendileri koydular bide bizim koyduğummuz adlar var...

img

baranb

16 yıl 6 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

CON CON: Onu almadan önce baya izledim akvaryumu 5 kere dolaştı bütün kapluşların tepesine çıktı ona baktım çok tatlıydı ondan ona con con demek istedim.

img

blacksea3452

16 yıl 2 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bence fifi,didi ve şirine de güzel isimler

img

melih1997

16 yıl 7 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bizimkilerin adı emo ve iro nedeni oğlumun adı emir kızımın adı irem sonuçta biri kızımın biri oğlumun olduğu için bu isimleri koyduk

img

inalöz

16 yıl 2 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yeni kaplus aldım oda eksik kalmasın diye yazıyorum hilal ceren en iyi arkadasımın adı o yuzden koydum