Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Neden bu ismi(isimleri) koydunuz? :) - 5.sayfa

Hadi biraz eğlenceli bir başlık olsun :) Zaten Frozen da yok, daha da sıkıcılaşmasın forum :(

Başlıyım mı? :) Benim kaplumbağamın adı Melek. Ben öyle bir isim koymak istemiştim ki ekstra sıradan olsun :D  Yani mesela, telefonda "Melek nasıl, yemeğini yedi mi" diye sorabiliyim ve sanki dışardan duyan birine ev halkından biri gibi gelsin :D Bilmem ki, sanki öyle daha çok ailenin gerçek bir ferdi gibi hissedecekmişim gibi geldi, ondan Melek koydum ben. Kerata erkek çıkınca hiçbir sıradanlığı kalmadı ismin tabi, daha ziyade absürd oldu :D

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benımkıler prenses ve prens dı fakat prenses ısıtıcının altına gırıp orda sıkısınca yanarak can verdı o yuzden bır tek prens kaldı

img

mehmet3544

15 yıl 11 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benimkilerin adı cimcime ile tosun cimcime çok şeker olduğu için loydum tosunu da çok yemek yediği için koydum

img

ilkayemre

15 yıl 10 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim erkek kaplumbağam var adı ilk uyuşuktu alışamadığı için hiç hareket etmiyordu aldığımız gün nasıl olduysa kaçtı ve bende bundan sonra ona kaçak ismini taktım allahtan bulduk yanına kız kaplumbağa alacağım onun adıda saçak olacak KAÇAK İLE SAÇAK

img

meymeletsiz

15 yıl 7 ay 21 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slmm ben ilayda kapluşumun ismi dandikk.ben bu ismi bnm kuzenimle beraberr koydumm.kapluşumu aldığım gün kuzenimde vardı kapluşuma hep dandik şeyy diye sesleniyodu ilk zamalar kıznıştım ama sonra çokk tatlı buldumm :D:D

img

dandikk_ilos

15 yıl 7 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

=) benm kapluşun ismide hayko gözleri çok tuhaf diye ve haykoyu sevdiğim için koydum ikiside çok enteresan çünkü =)

img

paticiijlal

15 yıl 7 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Necla(dişi),Muhittin(dişi),Jennifer(erkek),Alberto(erkek),Erika(dişi),bir de Enrique`m vardı oğluşum..ne yazık ki o aramızdan ayrıldı :( komik isimler ararken aklıma bunlar geldi..Muhittin`i erkek,Jennifer`ı dişi diye almıştım ama yanılmışım :):D

img

thedamned

15 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bnmkılern adı erkek : Menduf Kızın adı: şüküfe :D

img

umuthanmert

15 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benimkiler Fındık ve Badem. Kafaları Fındık gibi görünmüştü geldiklerinde.O nedenle minik olana Fındık dedim. Diğeri birazcık daha büyüktü. Ona da en sevdiğim kuruyemişi, bademi koydum. Ve şimdi onlar kadar isimlerini de çok seviyorum. Örn; eveden çıkarken anneme " Anne Fındıkla ilgilen olur mu" diye (çok yaramaz da) seslenirken kendimi yakaladığımda, yan yan sırıtıyorum içten içe. :)))

img

marti

15 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Selam, bildiğiniz gibi bizim kaplumbağamızın adı Boncuk...(bizim diyorum çünkü aslında kızımın kaplumbağası ama ben de çok benimsediğim için sahipliği ona bırakmıyorum:)))) Gelelim boncuk isminin sebebine; geldiği günlerde biliyorsunuz çok hastaydı ve sürekli uyuyordu kafası dahep içrideydi. Boynunun tam altında kabuğun iç kısmında tıpkı nazar boncuğuna benzeyen bir halka vardı. İyileşene kadar isim koyamadık nedense isim verirsem ölünce daha çok üzülecekmişim gibi geliyordu, iyileşince adı boncuk kaldı.

img

asegul07

15 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Dün geldiğimde konular 2004 tenb kalmıştı birden fırlamamı oldu benmi bişi kaçırdım nese benimki şaza anlamı afrika da bi kabilede suymuş diğerinide osmancık koylamıyı düşünüyorum

img

kanat

15 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ