Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Neden bu ismi(isimleri) koydunuz? :) - 2.sayfa

Hadi biraz eğlenceli bir başlık olsun :) Zaten Frozen da yok, daha da sıkıcılaşmasın forum :(

Başlıyım mı? :) Benim kaplumbağamın adı Melek. Ben öyle bir isim koymak istemiştim ki ekstra sıradan olsun :D  Yani mesela, telefonda "Melek nasıl, yemeğini yedi mi" diye sorabiliyim ve sanki dışardan duyan birine ev halkından biri gibi gelsin :D Bilmem ki, sanki öyle daha çok ailenin gerçek bir ferdi gibi hissedecekmişim gibi geldi, ondan Melek koydum ben. Kerata erkek çıkınca hiçbir sıradanlığı kalmadı ismin tabi, daha ziyade absürd oldu :D

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bıcırık: Aldığımızda babamın karnında bıcır bıcır geziyordu bu yüzden bıcırık koyduk. Uykucu: Aldığımızda yine babamın karnında :) paso yatıyordu uykucu 2 yıl yaşadı sonra MALESEF ÖLDÜ :( ama bıcırık 7 yıldır benimle ve çok mutlu :) oda bende :)

img

guray13

16 yıl 4 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

guray13 7 yıl kadar uzun bir süre kaplumbaga bakmışsınız acaba kaplumağanızın fotoğrafını sitede yayınlar mısınz? Sitede yaşlı,kocaman olmuş kaplumbagalar görrmek hoşuma gidiyor.

img

huleyn

17 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tabiki koyarım. yeterki siz isteyin :) en kısa süre içinde koyucam.

img

guray13

ÖZEL MESAJ

ben eskidende sizlerleydim eski nickim gurayilesema :)

img

guray13

ÖZEL MESAJ

Aynennn huleyn`e katılıyorum, uzun yıllar bakılan kaplumbağalar umut verici mi, motive edici mi, işte terkedilmemiş şanslı birini görme sevinci mi, neden yada hangisi daha çok bilmiyorum ama ben de çok seviyorum, ben de ben de görmek istiyorum :)

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

şansınıza kaplumbağanın fotosunu çektim fotograp makinesinin şarjı bitti :)

img

guray13

ÖZEL MESAJ

Bende büyük kaplumbağaları çok merak ediyorum max. 20cm gördüm eminönünde oda bitkin vaziyetteydi adam 10 liraya hayvanı elden çıkarmak istiyordu.Tahminen 40 cmlik akvaryuma 15-20cm civarlarlarına 4 kaplumbağa sığdırmışlar su desen 5 anca acıdım hayvanlara.

img

gangsta4ever

16 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Diğer kaplumbağa isimlerinden bazılarını okuyunca ben neden düşünmedim bunu diye kıskanıp kızdığım olur :) Şimdiki aklım olsa Nano ve Piko koyardım ama şu an isimleri Piko ve spike.
Genel hata bende de var çünkü Spike kız çıktı. Piko`da kız sanılırken hatta cadı diye çağırılırken bir gün cinsel organını dışarı uzatıp nanik yapmıştı.
Darwinin kaplumbağası Harry130 yıl erkek sanıldığı ve sonra dişi olduğu anlaşılıp ismi harriet `e dünüştürüldüğü için bizim 1-2 senelik yanılgılarımız hata sayılmaz  :)

img

frozen

19 yıl 4 ay 16 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim kaplumbağamın adı çipil,o bir kırmızı yanak değil, bataklık kaplumbağası. televizyonda gördüğüm çok sevimli bir kedinin adıydı ama bana tam kaplumbağa ismi gibi geldi, o yüzden koydum. gerçi hala daha çok "kaplumbağa" ismini kullanıyorum 8 yıldır alışamadım:)ablam da gabuluk diyor.

img

hnur

18 yıl 9 ay 14 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Benim törtişlerimin isimleri karabaş ve çomar... :) Özel bir nedeni yok onları ilk gördüğümde aklıma bu ikileme geldi ve böyle kaldı :)

img

aflatoksin

16 yıl 6 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ