Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

Neden bu ismi(isimleri) koydunuz? :)

Hadi biraz eğlenceli bir başlık olsun :) Zaten Frozen da yok, daha da sıkıcılaşmasın forum :(

Başlıyım mı? :) Benim kaplumbağamın adı Melek. Ben öyle bir isim koymak istemiştim ki ekstra sıradan olsun :D  Yani mesela, telefonda "Melek nasıl, yemeğini yedi mi" diye sorabiliyim ve sanki dışardan duyan birine ev halkından biri gibi gelsin :D Bilmem ki, sanki öyle daha çok ailenin gerçek bir ferdi gibi hissedecekmişim gibi geldi, ondan Melek koydum ben. Kerata erkek çıkınca hiçbir sıradanlığı kalmadı ismin tabi, daha ziyade absürd oldu :D

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Eyvah, adı Melek olan var mı forumda , yani yaygın, kolay demek istemiştim, benim adım Melek olsaydı Pınar koyardım belki, onun gibi birşey, pot kırmadık işallah :S   Forum halkına sevgiler..

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Aybala ve Aybars :) Aslında ilk aldığımızda minik dostlarımızın isimleri Aybala ve Hoşteng`di bir dizide vardı hatırlarsanız. Sonradan Hoşteng isminin farsça kökenli olduğunu öğrendik ve 5. gün Aybars olarak değiştirdik. Bu arada Aybala`yı da dişi sanıyorduk :) Erkek olduğunu 4. ayda öğrendiğimiz için değiştirmedik böyle kaldı...

img

deryailesezer

17 yıl 3 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tosun:) ilk aldığım zamanlarda hiç suda yüzmüyordu taşların altında saklanıyordu bide iriceydi:)))) sadece yem verdiğim zamanlar çıkıyodu su üstüne bende bu ne böyle yaa yiyip içip saklanıyosun hiç hareket yok tosun gibi olucaksın dedim ona sonra aaa evet tosunnn dedim ve tosun kaldı:) aslında kendi kendine buldu bu ismi:))

img

whitegull

16 yıl 5 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Bende bildiğiniz gibi 2 ekip var :) OBAMA: Daha seçim yapılmadan önce, taaaa ne zaman ilk Obama ismi ortaya atıldığında koydum :) Çünkü ben benim büyükleri aldığımda zaten büyüklerde tam o zamana denk geldi:) Mart başıydı geçen sene... URSULA: Buda onlarca isim arasından çıktı. Tam bir cadı ismi benim ursulada cadıdır zaten gerek tip gerek tavır olarak :) Bu arada hangisi kız hangisi erkek bilmediğim sıralarda isimler hep yer değiştiriyordu :) Küçük ekip ise ; RÜÇO: Kendisi hocamın adı olup tip olarak birebir benzemektedirler :) GARİP: Bunu sokakta balık ve kaplumbağa satan bir adamdan alışveriş yaparken aldım. Ben bizim büyüklere japon alırken bi adam gelip 2 kaplumbağayı ölüm fanusunun içinde satıcıya verdi. Bi baktım biri zaten öldü ölecek kabuğu pamuk gibi olmuş öbürü de bizim garip. Gözler kapalı tam bir tipitip. Ben baktım ölecek ikiside ver bana sat bari dedim içim acıdı... 5ytlye bu ikisini aldım. Pamuk gibi olan evi göremedi. Yaşatsaydım onun da adını pamuk koyacaktım :( Bu garipi iyileştirdim adı da öyle kaldı işte :)

img

abiskap

16 yıl 6 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Onlara isim koymak ilk zamanlar istemiştim. Hatta bi iki girişim de olmuştu, hacıvat - karagöz, lorel-hardy, arçil-şota gibi... Sonradan niyeyse isimle hitab etmeye alışamadık. Şu an hala kaplumbağalar - dişi - erkek şeklinde sesleniyoruz :) Gerçi kaplumbağalar diyince evde kimse karıştırmıyo :)

img

yasdal

19 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tosbağa: bence ismi tosbağa olsun tatlı bir isim(şahsen ben yeni kaplumbağama o ismi koymayı düşünüyorum)

img

şüheda

16 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Nevreste,Dimitri,IspanaK(Elveda Rumeli Dizisinden),Shrek(Yeşil Devden özenti)

img

gangsta4ever

16 yıl 4 ay 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Alpha ve Beta Ben jeodezi ve fotogrametri mühendisiyim tüm işim alpha, beta, gamma, teta... ile dönüyor:S:S kapluşlarıma Alpha ve Beta isimlerini "alpha" ve "beta" yı biraz daha sempatikleştirmek için koydum.. sanırım işe ayardı:))

img

kemaltt

16 yıl 6 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yazdıklarınızı neşeyle okuyorum ben de :) Mesajlarda adları geçtikçe hep merak etmişimdir, çok ilginç isimler var çünkü. Özellikle abiskap ve kemaltt`in isim hikayelerine çok güldüm :D

img

pinar1112

18 yıl 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ