Ücretsiz Kedi Verenler

Izmir/erkek 2,5 aylik van kedisi isteyenler
Izmirdeyim. 2,5 aylik van kedim var. Erkek, bembeyaz tuylu ve bal rengi gozleri var. Cok sirin ve insancil. Kisirlastirmasini ve tum asilarini yeni yaptirdim. Ilgilenen olursa telefonum 🔒 Üyelere Özel. (ucretsiz olarak verilecektir)

İnanamıyorum,2,5aylık kedi daha bebek,nasıl kısırlaştırdınız,hiç bir vet hekim bu kadar küçük kediyi kısırlaştırmaz,bide erkek kedi yani,1yaşından önce kısırlaştırılmaz,bebeklikte aşılar 2 şer kez yapılır ve haftada tek aşı yapılır,siz 2,5aylık kedinin tüm aşılarını da yaptırmışsınız,çok ilginççç.

2.5 aylık bır erkek kedıyı kısırlastırma yapamazsınız cunku alıcak bırseylerı yoktur ya kedınız 2.5 aylık degıl yada sız bır veterınere degıl kasaba gıttınız

Belki 2,5 yaşında demek istemişlerdir abla. :) Eğer gerçekten 2,5 aylıksa ve aşıları tamamlanıp kısırlaştırılması yapılmışsa ben buna vahşet derim!

ben almak istiyorum 🔒 Üyelere Özel 🔒 Üyelere Özel izmirde oturuyorum

sizi aradaım ama cevap vermediniz müsait oldugunuz bi zmanda bana ulaşıtrmısınız lütfen 🔒 Üyelere Özel izmirde hatay semtinde oturuyorum

Ayrıca 3aylık olmayan hiç bir kediye kuduz aşısı yapılmazz.

Pisicigi kapimin onunde buldum ve evime aldim ama evimdeki diger kedilerim kiskanclik yapti ve kabullenmedi minik yavruyu. Sanirim yavru kediyi birisi alip, bakamadigindan sokaga atmisti, cunku eve cok alisik bir yavruydu fakat benimde cok fazla carem yoktu, ya sahiplendirecektim ya da sokakta besleyecektim. Sokaktaki tum kedilerin populasyonunu arttirmamak icin kisirlastirdim ve bu yavru kedicigi de veterinerim kisirlastirmayi uygun gordu. Bence kisirlastirmadan sokaga birakip, cogalmasini saglayip, bakima muhtac kedilerin dunyaya gelmesini saglamaktansa kisirlastirmak daha uygun. Saglik acisindan da veteriner bir sakinca gormediyse neden olmasin. Neyse sadece aciklamak istedim, amacim tartismaya yol acmak degil. Serkananil yarin sizinle irtibata gecicegim.

Gelen elestirilere cevap yazdim ama sanirim mesaji tam olarak gonderemedim internet sitesine. Tekrar yaziyim. Kedi yavrusunu kapimada buldum, evime aldim ama evimdeki kediler kiskandilar ve kabullenmediler, tekrardan sokaga gidecekti veya burdan sahiplendirebilecektim. Sokakta besledigim butun kedilerin veteriner kontrollerini, asilarini ve kisirlastirmalarini yaptiririm ki sonradan bakima ve sevgiye muhtac yavrular cogalmasin diye. Bu yavrucugunda veteriner kontrolunu, ilk asilarini ve eger bir yuva bulamazsam sokaga gidebileceginden dolayi veterinerimin uygun gormesi ile kisirlastirmasini da yaptirdim. Kedileri sevip, onlarla buyumek ve nasil bakilacagi konusunda fikiri olmak ile bu isin egitimi alip karar vermek konusunda farklilik olsa gerek.

Miniklik 3 aylik oldu, hala yuvasini aramakta.3 aylik, asilari yapilmis ve kisirlastirilmis erkek van kedisi almak isteyenler 0232 3242200 veya 🔒 Üyelere Özel numarasindan bana ulasabilirler.

Yanıtlamak için giriş yapın