Izmirdeyim. 2,5 aylik van kedim var. Erkek, bembeyaz tuylu ve bal rengi gozleri var. Cok sirin ve insancil. Kisirlastirmasini ve tum asilarini yeni yaptirdim. Ilgilenen olursa telefonum 🔒 Üyelere Özel. (ucretsiz olarak verilecektir)
İyi günler. Van kedisinin resmini görme şansımız var mı acaba? :)
ya ne olursa olsun, size cok kizdim ya, 2,5 aylik asla ama asla ne olursa olsun kisirlastirilmaz veteriner belli para icn yapar, ama size yakistiramadim lütfen kedilerle sorumsusca ilgilenmeyin ona iyilik yaptim diye kötülük yapmisiniz INANAMIYORUM YANI
Kedi sahiplendirilmistir.
Durumu, ayrintisi, nedeni, nicini bilinmeden "ay inanmamak" hakkaten kolay olsa gerek. Sanirim bilip bilmeden elestirmek kimi arkadaslarin meslegi haline gelmis. Basliktaki amac kediye sahip bulmakti; amaca ulasilmistir. Kedi yeni yuvasinda mutludur arkadaslar.
Bizde zaten,bu işin eğitimini alanlardan duyduklarımızı iletiyoruz,kafamızdan uydurmuyoruz,bizde sokaktaki dişi kedileri kısırlaştırıyoruz,erkek kedi kısırlaştırıldıktan sonra diyet mama yemezse,ilerde bir sürü sağlık sorunuyla karşılaşıyor,bunu da biliyor musunuz?Sokakta da diyet mamayı nerden bulup yerse artık!2,5aylık erkek kedinin üreme organı daha oluşmamıştır bile,çoğu kez cinsiyetini anlamakta zorlannılırken,siz kısırlaştırmışsınız,tebriklerrrrrrrrr.