Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
OTOMATİK KULUÇKA MAKİNASI - 4.sayfa
slm evcil dostları bu form,u bizlere açan ve bizlerin burada tanışmamızı saglayan site sahiplerine teşkkürü kendime bir borç sayarak bu formda emegi geçenlerede teşekkür ediyorum.arkadaşlar sadece otomatik çevirmeyi otomatik kuluçka makinası diye satan abilerim beni defalarca arayıp kendi makinalarını satmam için kendi makinalarını bana ucuz fiyata vereceklerini benim yani MKS KAFES oluşumumun kendi makinalarini ucuz fiyata alıp siz evcil dostlarıma satmamı istediler bende onlara bana ucuz fiyata vereceginize evcil dostlara ucuz satın dedim arkadaşlar benim sattıım makinalar diger firmaların sattıgı otomatik makinaya göre.multi otomatik makinadır, her saatte bir 45 derecelik açıyla otomatik çevirme yapar,otomatik nem makinası ile istenilen nem seviyesinde nemi makinaya alır ve yeterli seviyede nemi tutar. otomatik alarm sistemi ile ısı düşüş ve yükselişinde sesli olarak devreye girerek makina sahibini uyarmaktadır beklenmeyen ısı yükselmesini otomatik sogutma sistemi ile 37,5 derecede sabitleyip yumurtanın aşırı ısınmadan kavrulup zarar görmesini önleyerek çıkım performansını normal düzeyde tutmaktadır omojen ve sprel fan sistemi ile gerekli ısıyı tüm yumurtalara eşit dagıtarak çıkım oranını yüzde 90 lara çıkarmaktadır.evcil dostları bu özelliklere sahip 500 tavuk 1000 bıldırcın kapasiteli bir makine piyasada benim dilimin dönmedigi amerikan isimli firmalar tarafından 3000 ytl ye satılırken ben MKS KAFES aynı makinayı 1600 ytl fiyatla siz evcil dostlarına satışa sunuyorum. detaylı resim ve bilgi için [email protected] 05354922035 veya www.mkskafes.com adreslerinden bana ulaşa bilirsiniz tüm evcil dostlarabereketli günler ve bereketli çıkımlar dilerim
Arif bey 90 yumurta kapasiteli makineler hakkında bir gelişme varmı acaba. Sabırsızlıkla bekliyoruz yeni makineleri. Aman adımızı falan kaydedinde sonra kalmadı olmasın :):):) Bu gidişle kapış gidecek anlaşılan. Kemal UYGUR İstanbul.
SEVGİLİ KEMAL BEY DOSTUM ÇOK HAKLISINIZ BENDE MERAKLA TAKİP EDENLERDENİM.ARİF BEY DOSTUMLA GÖRÜŞTÜĞÜMDE BU HAFTA NETLEŞECEK DEDİ.HAYIRLISI. SAYGILAR
selam evcil dostlar ailesi kısa zamanda ekipman ve makine sektöründe uzun bir yol aldık sattığımız profosyonel kuluçka makineleri yurdumuzun 4 bir yanında bir hatta ikinci çıkımlarını yaptılar gerek makine gerek kafes teslimatları esnasında bir çok değişik makine ile karşılaştım ve bu makineleri gördükten sonra bizim profosyonel makineler statüsünde bir makine üretimine rastlamadığımı göhsümü gere gere söyleyebilirim özellikle soğutma sistemini hemen hemen hiç bir makinede görmedim alarm yine nadir bir özellik hobi makinelerinde rediktörlü motor yada step motor aracılığı ile çevirmeyi sağlayan makanizma iseyumurtanın çok yavaş bir şekilde devamlı döndüğünü ve çıkım oranının düştüğünü bizzat makineyi kulanan yetiştiricilerden duydum ve izledim bunun aksine bizim makinelerimizde çevirme her saat başı otomatik 45 derece açı İle yapılmaktadır.bazı makinelerde gösterge 37,5 dereceyi gösterirken içindeki ısıyı ölçtüğümde 34 derece çıkanlarla karşılaştım buda hava delikleri ve spiral fan çapının hesaplanmadan yani makinenin içindeki havayı günde 8 kez sirküle edecek şekilde olmadığından yine çıkım oranını etkilediğini izledik.bu esnada 1, hatta 2,çıkımlarını yapan makine müşterilerimizden çıkım oranı yüksek olduğu için teşekür aldık mutluyuz çünkü her gün hayata 100 lerce civciv kazandırıyoruz... REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI : KAZIM NECMİ KARADEMİR İSTANBUL 0 554 282 5859 AHMET ALTIOKLAR ADIYAMAN 0 532 709 1112 HÜSYİN AKAR ANTALYA 0 538 298 2089 ÖMER KARAAĞAÇ DENİZLİ 0 532 563 2409 SAİT ŞAHİN MUĞLA 0 532 668 9975 ZİYA HANÇERLİ KIBRIS 0 533 865 7080 ATAMEL HAYVANCILIK ANTALYA 0 532 312 0486 DÇ.DR.KEMAL KIRIKÇI SELÇUK ÜNİVERSİTESİVETERİNERLİK BÖLÜMÜ ANTALYA KUMLUCA BELEDİYESİ HAYVANAT BAHÇESİ HAMDİ TATAR ŞIRNAK 0 544 242 7494 İSMET ER NEVŞEHİR 0 532 287 0839
HAYIRLI GÜNLER HAYIRLI İŞLER ARİFA ABİ SİZLERE EVCİL DOSTLARINA YARDIMCI OLMAK VE ONLARLA İLGİLİ BÜTÜN SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN YAPTIGINIZ BÜTÜN ÇALIŞMALARDAN VE HOBİ KULUÇKA MAKİNALARINI EVCİL DOSTLARINA ULAŞTIRMANIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLDİM. HAYIRLI İŞLER VE HAYIRLI GÜNLER DİLERİMMM SAYGILARIMLA.
Son yazı harika olmuş Arif abi.
yılmaz başkan mks ailesine gece demeden gündüz demeden verdiğin her türlü destek için sana teşekkürü bir borç bilirim sağol başkan sağol....
Arif bey dostum emeğinize yüreğinize sağlık.gerçektende çok güzel makinalar kazandırdınız.dilerim başarılarınızın devamı.sağlıkla esenle kalın. saygılar
arif bey merhaba üretilen makineleriniz gercekten olanüstü bir tasırım her şey düşünülmüş ,yalnız bir konuya deginmek istiyorum enerji tasarufu nasıl? mümkünse bilgi verebilirmisiniz? Saygılar.
500 tavuk 1000 bıldırcın kapasiteli makinemiz makinemiz 350 watt tır günlük 4,2 klwatt harcar aylık 126 klwatt harcar 1500 tavuk 3000 bıldırcın kapasiteli makinemizin gücü 700 watt aylık enerji sarfiyatı 252 klwatt dır en küçük makinemiz 150 watt gücünde aylık sarfiyatı 67,5 klwhat enerji tüketir yanii; 500 tavuk kapasiteli makine 21 lira 1500 tavuk kapasitesi makine 42 lira 120 tavuk kapasiteli makinede 10 liralık elektrik tüketir. bereketli günler dilerim.