Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

OTOMATİK KULUÇKA MAKİNASI - 3.sayfa

slm evcil dostları bu form,u bizlere açan ve bizlerin burada tanışmamızı saglayan site sahiplerine teşkkürü kendime bir borç sayarak bu formda emegi geçenlerede teşekkür ediyorum.arkadaşlar sadece otomatik çevirmeyi otomatik kuluçka makinası diye satan abilerim beni defalarca arayıp kendi makinalarını satmam için kendi makinalarını bana ucuz fiyata vereceklerini benim yani MKS KAFES oluşumumun kendi makinalarini ucuz fiyata alıp siz evcil dostlarıma satmamı istediler bende onlara bana ucuz fiyata vereceginize evcil dostlara ucuz satın dedim arkadaşlar benim sattıım makinalar diger firmaların sattıgı otomatik makinaya göre.multi otomatik makinadır, her saatte bir 45 derecelik açıyla otomatik çevirme yapar,otomatik nem makinası ile istenilen nem seviyesinde nemi makinaya alır ve yeterli seviyede nemi tutar. otomatik alarm sistemi ile ısı düşüş ve yükselişinde sesli olarak devreye girerek makina sahibini uyarmaktadır beklenmeyen ısı yükselmesini otomatik sogutma sistemi ile 37,5 derecede sabitleyip yumurtanın aşırı ısınmadan kavrulup zarar görmesini önleyerek çıkım performansını normal düzeyde tutmaktadır omojen ve sprel fan sistemi ile gerekli ısıyı tüm yumurtalara eşit dagıtarak çıkım oranını yüzde 90 lara çıkarmaktadır.evcil dostları bu özelliklere sahip 500 tavuk 1000 bıldırcın kapasiteli bir makine piyasada benim dilimin dönmedigi amerikan isimli firmalar tarafından 3000 ytl ye satılırken ben MKS KAFES aynı makinayı 1600 ytl fiyatla siz evcil dostlarına satışa sunuyorum. detaylı resim ve bilgi için [email protected] 05354922035 veya www.mkskafes.com adreslerinden bana ulaşa bilirsiniz tüm evcil dostlarabereketli günler ve bereketli çıkımlar dilerim

img

arifgirgin

16 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sn:devpet/ali ata Bey arifgirgin bey dostum sayesinde daha öncede belirttiğimiz gibi desteklendiği zaman Türkiyemizde bir ilki başarır.Umarım sevgili arif bey dostumuz daha bir çok başarılı projelere öncülük eder. sizi ve Arif bey dostumu tebrik eder saygılar sunarım

img

bahtiyar02

20 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

dev-pet iklimleme fabrikası sahibi ali ata kardeşim. önce teknik bir dille makinalarımızın özelliklerini yazdıgın için teşekkür ederim. benim çok sevdigim bir kardeşimin bana anlattıgı bir hikaye var. bu hikayeyi sizlerle paylaşmak istiyorum; tavuk küçücük yumurta yapar, ama o küçücük yumurtayı yapıncaya kadar defalarca gıdaklar. kaz ise hem tavuktan heybetlidir, hemde tavuk yumurtasının üç katı büyüklügünde yumurta yapar. ama gı kı çıkmaz... tavuk yumurtası neden satılır? çünkü; bagırarak reklamını iyi yaptıgı için.... şimdi devpet iklimleme; kuluçka sektörünün kaz kadar heybetli ve kaz kadar sessiz firması... ama bundan sonra fabrikamızın heybeti bizim sesimizle tüm yurdumuza dagıldı ve her geçen gün artmaya devam edecektir. Dev-pet`in web sitesinde, referanlar bölümünde birçok şirketin ve birkaç tane yabancı kuruluşun ismi var. MKS kafes olarak bu referanslara hep birlikte yenilerini eklemekten gurur duyacağız. Sağol ali kardeş.... bTüm evcil dostlara bereketli günler dilerim...

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

hocam bu makinelerden 50- ve 100 kapasiteli olanların maliyeti kaç lira öğrenebilirmiydim. bu çalışma için ayrıcada teşekkür ederim..

img

sistem_

16 yıl 7 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

325 ytl gibi fiyatla satacaz bayram sonrasında ayrıca bende size teşekkür ederim.sağolun ilginiz için.

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

Evetttt Arkadaşlar çıkımlar başladı;

Hemde ne başlama son sürat sanki baba olmuş gibiyim bir sürü cocugum oldu :) Bu heyacını yaşamak bambaşka bişey ben baba olduğuma göre bu durumda Arif Abi sende amca olmuş oluyorsun :))

Evet arkadaşlar makinanın performansı üst düzey 317 yumurtadan 304 tanesi cıktı.  Sanırım bu makinaya marketten yumurta alsak koysak onları bile çıkaracak :D Arkadaşlar uzun lafın kısası makina alcaksanız paranızı çarçur etmeyin ve Arif abiden alın.

DipNot: Arif Girgin`le hiç bir akrabalık bağım vs. yoktur sadece makina alacağım zaman yardımcı olmuş ve makinayı almamı sağlamıştır. Dostluğumuz bu şekilde başlamış olup, yaşının büyüklüğünden dolayı kendisi abi bildim. Allah herkese bol kazanç versin...

img

jelib10

18 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar yavruların çıkmasına sizin kadara olmasada çok sevindim.allah analı babalı büyütür inşallah. bu arada makinenizin kapasitesi ne kadar sanırım arif beyin söz ettiği habi kuluçka makinesi değil.

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

eflan arkadaşım jelib 10 arkadaşın aldığı makine 500 tavuk 1000 bıldırcın kapasiteli makinemiz resmini yayınlamayı uygun buldum ondaki makine turuncu renk resimdeki benim kendi kullandığım aynı kapasitedeki makinem makinemizin özeliklerini yukarıdaki satırlarda yazmıştım hobi makinelerimizde çok kısa bir süre sonra evcil dostların beğenisine sunacağız herkese bereketli günler dilerim.

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

slm arif bey kuluçka makineniz ilgimi çekti fakat ben hobi amaçlı düşündüğüm için düşük kapasiteli almayı düşünüyorum sizde hobi ürünleri piyasaya sürecekmişsiniz acaba kesin bir tarih varmı ve fiyatlar ne olabilir mesela 10 veya 20 tavuk yumurtası olacak şekilde bu konuda beni bilgilendirirseniz memnun olurum teşekkürler

img

sinan3567

16 yıl 6 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sinan Bey merhaba, öncelikle bu siteye ve foruma hoşgeldin diyorum. İlk mesajınızda hemşerim Arif Bey den kuluçka makinesi sipariş etmeniz beni de fazlasıyla gururlandırdı. Arif Bey gilin üretimine başladığı makine 90 yumurta kapasiteli. Her ne kadar hobi amaçlı deseler de bence yakında satışına başlanacak olan bu makine tamamen profosyonellerin işine yarayacak. Siz 10 ve ya 20 yumurta kapasiteli makine lazım demişsiniz. Bahsettiğiniz kapasiteli kuluçka makinelerinin fiyatı ile Arif Bey gilin satışına başlayacağı 90 yumurta kapasiteli makinenin fiyatı aynı. Hatta makinenin bütünüyle otomatik olduğu düşünüldüğünde çok daha ucuz diyebiliriz. Saygılarla...

img

acemi64

18 yıl 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ