Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

OTOMATİK KULUÇKA MAKİNASI - 5.sayfa

slm evcil dostları bu form,u bizlere açan ve bizlerin burada tanışmamızı saglayan site sahiplerine teşkkürü kendime bir borç sayarak bu formda emegi geçenlerede teşekkür ediyorum.arkadaşlar sadece otomatik çevirmeyi otomatik kuluçka makinası diye satan abilerim beni defalarca arayıp kendi makinalarını satmam için kendi makinalarını bana ucuz fiyata vereceklerini benim yani MKS KAFES oluşumumun kendi makinalarini ucuz fiyata alıp siz evcil dostlarıma satmamı istediler bende onlara bana ucuz fiyata vereceginize evcil dostlara ucuz satın dedim arkadaşlar benim sattıım makinalar diger firmaların sattıgı otomatik makinaya göre.multi otomatik makinadır, her saatte bir 45 derecelik açıyla otomatik çevirme yapar,otomatik nem makinası ile istenilen nem seviyesinde nemi makinaya alır ve yeterli seviyede nemi tutar. otomatik alarm sistemi ile ısı düşüş ve yükselişinde sesli olarak devreye girerek makina sahibini uyarmaktadır beklenmeyen ısı yükselmesini otomatik sogutma sistemi ile 37,5 derecede sabitleyip yumurtanın aşırı ısınmadan kavrulup zarar görmesini önleyerek çıkım performansını normal düzeyde tutmaktadır omojen ve sprel fan sistemi ile gerekli ısıyı tüm yumurtalara eşit dagıtarak çıkım oranını yüzde 90 lara çıkarmaktadır.evcil dostları bu özelliklere sahip 500 tavuk 1000 bıldırcın kapasiteli bir makine piyasada benim dilimin dönmedigi amerikan isimli firmalar tarafından 3000 ytl ye satılırken ben MKS KAFES aynı makinayı 1600 ytl fiyatla siz evcil dostlarına satışa sunuyorum. detaylı resim ve bilgi için [email protected] 05354922035 veya www.mkskafes.com adreslerinden bana ulaşa bilirsiniz tüm evcil dostlarabereketli günler ve bereketli çıkımlar dilerim

img

arifgirgin

16 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

SAYIN ARİF GİRGİN KARDEŞİM.BİZ HOBİCİLER İÇİN GAYRETLERİNİZDEN DOLAYI SİZLERİ TEBRİK EDER.EN KISA ZAMANDA DA 50 YUMURTALIK MAKİNELERİZİN YOLUNU DÖRT GÖZLE BEKLİYORUZ.TÜN EVCİL DOSTLARA DA BU SİTEDEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNAR.HEPİMİZE BOL EVCİLLİ GÜNLER DİLERİM.SAYGILARIMLA.denizlici AHMET ORHAN 0532.6213600 SAKARYA

img

denizlici

16 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arif bey verdiğiniz numarayı aradığımda arama reddediliyor, ınternet sitesınde verdiğiniz diğer sabit telefon numarasını da açan kimse yok. verdiğniz msn adresını ekledım ancak hiç çevrımıcı olmadınız. acaba size ulaşabileceğimiz bir telefon numaranız var mı şu anda?

img

micorix

16 yıl 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arif abi merhaba ben bu form da yeniyim yazılarınızı okudum bana yardımcı olacağınızı zannediyorum. bana bir kuluçka makinası lazımBİ MERAKTIR SARDI BENİ hayvanlarla ilgilenmeyi çok seviyorum hobi olarak kullanıcam ama bütçem çok kısıtlı .Kendinden çevirmeli bi makinam olmasını çok istiyorum.200 veye 220 liram var bana yardımcı olursanız sevinirim.saygılarımla.

img

hakim21

15 yıl 5 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba hakim21 arkadaşım bende BURSADA yıldırımdayım dediğin fiyatın biraz üstüne çıkarsan benim kullandığım elle çevirmeli mix9 kuluçka makinasını tavsiye ederim sana istersen geir görürsün tanışmış oluruz vgs kuluçkayı aramak istersen telefonu:0212 728 33 23 burada bir yanlış anlama olmasın benim mak. satmıyorum vgs kuluçkanın mix9 modelini tavsiye ediyorum 70 tavuk 180 bıldırcın yumurta kapasiteli tavuk ve bıldırcında günde bir kez avuç içiyle çevirmen yeterli. [email protected]

img

mehmet16

15 yıl 9 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HAKİM 21 KARDEŞİM.SAKIN ARİF GİRGİN İ ARAMA.NEDENİ KENDİSİ KAYIP.SİTEDEN BİR ARKADAŞ ARADI UŞAKTA İKAMET EDERKEN PİYASADAN TOPLADIKLARI İLE KAYIPLARA KARIŞMIŞ.BU DURUMA BEN DE ÇOK ÜZÜLDÜM.AMA KULUÇKA.NETTEN SENİN HEMŞEHRİN MEHMET ARPAT IN MAKİNESİ VGS MİX 9 ÇOK İYİ BİR MAKİNEDİR.ALMANI TAVSİYE EDERİM.NE KOYARSAN ONU ÇIKARABİLİRSİN.ÇOK MÜKEMMEL MAKİNADIR VGS MİX9 .BARIŞ BEYLE GÖRÜŞ CEP TELF.0532.3677899...sakaryadan bankacı AHMET ABİ sizi önerdi de yeter.hem fabrikasyon.hem garantili...hadi hayırlı olsun...vgs barış bey

img

denizlici

16 yıl 6 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arif Bey Daka önce kulucka.nette karşılaştık sanırım. Ama makinler sizin imalatınız değil sanırım. Çünü üzerinde Kocaman DEV-PET yazıyor. Yok eüer kendi imalatınız ise sizden de fiyat almak isterim. Aradğım makine min 500 tavuk kapasiteli "multi otomatik" olmalı...

img

osmansurucu

15 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MC MAKİNE SANAYİ OLARAK BURDUR`DA ÜRETMEKTE OLDUĞUMUZ KULUÇKA MAKİNELERİNDEN HOBİ SERİSİ 30 TAVUK = 80 BILDIRCIN YUMURTALI OTOMATİK VERSİYONUMUZUN 2010 MODELİNİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ. 2010 MODEL KULUÇKA MAKİNEMİZ FT- 1-A VERSİYONUMUZUN TEMEL ÖZELLİKLERİ 0.1 DERECE HASSASİYETLİ YERLİ ÜRETİM DİJİTAL TERMOSTAT 0.1 DERECE HATA PAYLI HAVA PROBU ELEKTRİK KESİNTİSİ - TEMİZLEME KOLAYLIĞI VE NEMDEN KAYNAKLANAN TAHRİBATA KARŞI FULL ALUMİNYUM İÇ KAPLAMA VE DIŞ İSKELET DARBELERE KARŞI PLASTİK KÖŞE KORUYUCULAR 60 DAKİKADA BİR OTOMATİK ÇEVİRME ÇEVİRME ON/OFF TUŞU AYARLANABİLİR HAVA VENTİLİ 220 VOLT RULMANLI DÖKÜM FAN KAPI KİLİDİ 24 MM MDF LAM KABİN TÜM MAKİNELERİMİZ FATURA KESİM TARİHİNDEN İTİBAREN 12 AY TÜM PARÇALARI GARANTİLİDİR. MAKİNELERİMİZDE KULLANILAN PARÇALARIN % 90`I YERLİ MALIDIR. MAKİNELERİMİZ 30 TAVUK = 80 BILDIRCIN YUMURTASI KAPASİTELİ OLUP MAKİNELERİMİZDE ÇİFT SULUK SİSTEMİ STANDARTTIR. AYRINTILI BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN 0 535 982 30 15 MUSTAFA ÇINAR MAKİNE MÜHENDİSİ 0 248 252 82 45 MC MAKİNE SANAYİ - BURDUR ADRES : KÜÇÜK SAN. SİTESİ 15 SOK NO 12 - BURDUR

img

mcmakines

14 yıl 11 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MC MAKİNE SANAYİ OLARAK BURDUR`DA ÜRETMEKTE OLDUĞUMUZ KULUÇKA MAKİNELERİNDEN HOBİ SERİSİ 30 TAVUK = 80 BILDIRCIN YUMURTALI OTOMATİK VERSİYONUMUZUN 2010 MODELİNİ SİZLERLE PAYLAŞIYORUZ. 2010 MODEL KULUÇKA MAKİNEMİZ FT- 1-A VERSİYONUMUZUN TEMEL ÖZELLİKLERİ 0.1 DERECE HASSASİYETLİ YERLİ ÜRETİM DİJİTAL TERMOSTAT 0.1 DERECE HATA PAYLI HAVA PROBU ELEKTRİK KESİNTİSİ - TEMİZLEME KOLAYLIĞI VE NEMDEN KAYNAKLANAN TAHRİBATA KARŞI FULL ALUMİNYUM İÇ KAPLAMA VE DIŞ İSKELET DARBELERE KARŞI PLASTİK KÖŞE KORUYUCULAR 60 DAKİKADA BİR OTOMATİK ÇEVİRME ÇEVİRME ON/OFF TUŞU AYARLANABİLİR HAVA VENTİLİ 220 VOLT RULMANLI DÖKÜM FAN KAPI KİLİDİ 24 MM MDF LAM KABİN TÜM MAKİNELERİMİZ FATURA KESİM TARİHİNDEN İTİBAREN 12 AY TÜM PARÇALARI GARANTİLİDİR. MAKİNELERİMİZDE KULLANILAN PARÇALARIN % 90`I YERLİ MALIDIR. MAKİNELERİMİZ 30 TAVUK = 80 BILDIRCIN YUMURTASI KAPASİTELİ OLUP MAKİNELERİMİZDE ÇİFT SULUK SİSTEMİ STANDARTTIR. AYRINTILI BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN 0 535 982 30 15 MUSTAFA ÇINAR MAKİNE MÜHENDİSİ 0 248 252 82 45 MC MAKİNE SANAYİ - BURDUR ADRES : KÜÇÜK SAN. SİTESİ 15 SOK NO 12 - BURDUR

img

mcmakines

ÖZEL MESAJ

img

mcmakines

ÖZEL MESAJ