Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları

Mesaj Ekle

OTOMATİK KULUÇKA MAKİNASI - 2.sayfa

slm evcil dostları bu form,u bizlere açan ve bizlerin burada tanışmamızı saglayan site sahiplerine teşkkürü kendime bir borç sayarak bu formda emegi geçenlerede teşekkür ediyorum.arkadaşlar sadece otomatik çevirmeyi otomatik kuluçka makinası diye satan abilerim beni defalarca arayıp kendi makinalarını satmam için kendi makinalarını bana ucuz fiyata vereceklerini benim yani MKS KAFES oluşumumun kendi makinalarini ucuz fiyata alıp siz evcil dostlarıma satmamı istediler bende onlara bana ucuz fiyata vereceginize evcil dostlara ucuz satın dedim arkadaşlar benim sattıım makinalar diger firmaların sattıgı otomatik makinaya göre.multi otomatik makinadır, her saatte bir 45 derecelik açıyla otomatik çevirme yapar,otomatik nem makinası ile istenilen nem seviyesinde nemi makinaya alır ve yeterli seviyede nemi tutar. otomatik alarm sistemi ile ısı düşüş ve yükselişinde sesli olarak devreye girerek makina sahibini uyarmaktadır beklenmeyen ısı yükselmesini otomatik sogutma sistemi ile 37,5 derecede sabitleyip yumurtanın aşırı ısınmadan kavrulup zarar görmesini önleyerek çıkım performansını normal düzeyde tutmaktadır omojen ve sprel fan sistemi ile gerekli ısıyı tüm yumurtalara eşit dagıtarak çıkım oranını yüzde 90 lara çıkarmaktadır.evcil dostları bu özelliklere sahip 500 tavuk 1000 bıldırcın kapasiteli bir makine piyasada benim dilimin dönmedigi amerikan isimli firmalar tarafından 3000 ytl ye satılırken ben MKS KAFES aynı makinayı 1600 ytl fiyatla siz evcil dostlarına satışa sunuyorum. detaylı resim ve bilgi için [email protected] 05354922035 veya www.mkskafes.com adreslerinden bana ulaşa bilirsiniz tüm evcil dostlarabereketli günler ve bereketli çıkımlar dilerim

img

arifgirgin

16 yıl 10 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arif bey elinizde 100 yumurtalık makinanız olsa bizim için daha iyi olurdu.Malum burdaki arkadaşların çoğu bu işi amatörce yapıyorlar.500 yumurtalık makina daha çok profosyenel arkadaşların işine yarar.Yinede diğer markalarla karşılaştırınca fiyatınız uygun.

img

yylmz

17 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Değerli Arkadaşlar;

Yaklaşık 1 senelik araştırmalarım sonucunda isteklerime tek bir makinayla cevap verecek olan cihazı sonunda almış bulunuyorum. Makinayı nasıl ve nerden aldığıma gelince, evet sizlerinde tahmin ettiği gibi Arif Abi`nin desteğiyle 2 gün evel evin kapısından içeri soktum. Bir kaç firma ile görüşüp gerek fabrikalarında gerekse Showroom`larında ziyaret ettim ve her firma diğer firmayı kötüleyecek türden sözler sarf ederek bizim makina daha güzel diyebildiler. Ben esnaf çocuğuyum yıllardır ticaretle uğraşmaktayım, çekirdekten yetişme diye tabir edilir ya işte aynen öyle... Şimdi esnaf çocugu olmama rağmen bana bir esnaflık dersi veren Arif Abi`ye şükranlarımı sunarım. Ne yaptığına gelince;

Msn`de sohpet ederken kuluçka makinası almak istediğimi ve belli başlı firmalarla görüştüğümü söyledim ve almak üzere olduğum bir makina nasıl bir makina sende ki ile kıyaslasak hangisi dedim. Cevap hayli ilginçti.

- "Köklü bir firma elbette iyi ürünleri var. Ama ben hiç bir meslektaşımın malını kötüleyip gel benim malımı al diyemem" dedi.

Ve bu cevabın akabinde hiç düşünemeden ve resim ve özelliklerine bakmadan makinayı satın aldım. Makinaya gelelim şimdi;

Şuana kadar bakmış incelemiş olduğum makinaların hepsinden hem donanım hemde şekil itibariyle çok daha güzel. Benim makinam turuncu renkte :) Kombine bir makina olup gelişim ve çıkım olanağını aynı makinada sunuyor. Eğer alacaksanız en iyisini alın dostlar.

Arif Abi desteğin ve makinayı almam için çabaların için herkesin önünde tekrardan teşekkürlerimi sunarım. Herkese bol kazançlar.

img

jelib10

18 yıl 3 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yylmz arkadaşım 50_100 kapasiteli makinelerimiz üretim saffasında idi verimi istediğimiz seviyede yakaladık bu ayın 15 i 20 si itibarıyle satışa sunmayı planlamıştık fakat kafeslerdeki aşırı satış nedeniyle bunu ay başına erteledik kurban bayramın dan önce küçük makinelerimizi otomatik çevirme olarak siz evcil dostlara sunacağız.küçük makinelerimizde çevirme otomatiktir ve verimi çok yüksek tir.evcil dostlara en iyi fiyatla sunmak için tüm çalışmalarımız devam etmektedir bereketli günler dilerim

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

jelib10 bey dostum öncelikle size teşekkür ederim.ayrıntılı bir açıklamada bulunduğunuz için. salında burda arifgirgin dostum ve bu işe gönül vermiş tüm dostlar sayesinde biz hayvan severler malzeme tekelinden kurtarmış oldular. genel mahiyette bir kaç arkadaş Türkiyede ithal ve çok pahallı malzemeler satıyorlardı.bizlerde ister istemez oralardan alış veriş yapmak zorunda kalıyorduk.Kendime hep sorardım neden Türkiyede bu işe el atan dostlar çıkmıyor diye.Burdurdan Mustafa arkadaşımız kuluçka makinesi üretiyordu ondan 1 adet aldım ve gayet memnun kaldım ama ne yazık tam otomotik değil.sonuçta ne olursa olsun Türkiyede bu işe el atan var dedim ve sevindim.sonra arifgirgin dostumla tanıştım oda makine işinde daha geliştirip ve üstüne üstlük daha ucuza mal ettirip bizlere sundu.inanın hobi amaçlı makinesini bende merakla bekliyenlerdenim.Yukarda da kendisininde belirttiği gibi çok güzel özelliklere sahip ve ithal pahallı makineleri de aratmıyacak durumunda.Türkiyede üretilmesi ayrı bir sevindirici olay. Burda yanlış anlaşılmasın arif dostumun reklamcısı değilim ama arif, mustafa ve onun gibi bu işe gönül vermiş arkadaşları desteklememiz gerektiğinede inananlardanım.keşke diğer ürünlerdede böyle gurur verici imalatlar olsada dışa bağımlılıktan kurtulsak.Türkiyede bunu yapacak birçok insanımız var.Arif dostumun sitesini ziyaret etmenizi tavisiye ediyorum.Diğer büyük makineleri ve kafesleri inanın sizlerde beğeneceksiniz. Şahsım olarak ben gurur duydum arif bey dostum elinize emeğinize ve yüreğinize sağlık başarılarınnızın devamını dilerim. saygılar sevgiler

img

bahtiyar02

20 yıl 10 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

jelib 10 yani kazım n.karademir arkadaşım makinen hayırlı olsun güle güle kullan 1 yıl boyunca tüm makineleri araştırdığını ve benim makinemin tam donanımlı olduğunu yazmışsın şimdi ben makine mühendisiyim yani makineciyim 5 yıldır mesleğimi yapmıyorum kanatlı hayvan yetiştiriyorum kuluçka makinesi demir kesme makinesiyle aynı statude olmaz birini insan kullanır birise kendi kendine hakim olması gereken makinedir bizim makinelerimiz tabiki donanımlı soğutma sistemi özellikle piyasada olmayan bir sistem ve ayrıca makineyi kendi kendine hakim kılan elektronik kartlı sistemde yine piyasada olmayan bir sistemdir.kazım arkadaşım esnaflığa gelince ben benim için doğru olanı yaptım kimsenin malını kötüleyip benim malımı al dememekle keşke hepimiz toplum olarak bunu yapabilsek (osmanlıdaki gibi siftah yapan esnaf ikinci müşteriyi siftah yapmayana gönderirniş )herkeze bereketli günler dilerim.

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

bahtiyar arkadaşım ne yazıkkı yurdumuzda bir çok alet ve makinenin müdaili varken kuluçka sektörü makine hususunda sadece büyük tavukhanelere yönelik ilerlemiş ve hobi kuluçka makineleri üretilmemiştir üretilen makinelerde ilk etapta sunta makineler olmnuş daha sonra dışa bağımmlı olarak yüksek fiyatlardaki makineler olmuştur.gelelim MKS ailesine konya da faliyet gösteren devpet iklimleme tesislerinde elektronik ve makine mühendisi arkadaşlarımın kalıplarından elektronik kartlarına kadar kendi üretimleri olan kuluçka makineleri hiç bir yerden alıntı olmayıp tamamen doğal şartlardaki kuluçka için gerekli olan evreler araştırılıp uzun deneme sonuçlarında seri üretime başlanmıştır çıkım oranı %90 dan aşağı olmayan makinelerimiz tüm yurda kısa bir zamanda hızlı bir şekilde yayılmış defalarcada tüketiciler tarafından denenmiş ve yüksek çıkımın yurdun her ikliminde ve iklim şartlarında alınması ile tse hizmet sonrası yeterlilik belgesi alınarak makinelerimiz evcil dostlara sunulmuştur.bu esnada fabrika yetkililerininde türkiye genel satıcısı olarak bu görevi bana vermeleride benim kanatlı sektöründeki geniş yalpazem ile dahada genişlemiş vede gelen talepler doğrultusunda müdail bir küçük makine üretimi başlamış(50_100 tavuk yumurtalık)ve deneme saffalarında başarılı olmuş ve önümüzdeki günlerde satışa sunulacak gayet ekonomik fiyat ve otomatik çevirme olacaktır.firmamız tekrar üzerine basarak söylüyorum kanatlı hayvan yetiştiriciliğinle uğrastığı için ekipmanlarda gerek fiyat gerek kalite yönünden evcil dostların her konuda yanındadır.bahtiyar arkadaşım buğdayın,pamuğun bile ithal edildiği yurdumuzda tabiki yerli sanayinin bu başarısı senin kadar benide gururlandırdı ben kazım varol abimin bana yazdığı bir sözünü hiç unutmuyorum -birbirini yiyen değil üreten toplum olalım.demişti bana üreten toplum... herkese bereketli günler dilerim.teşekkür ederim bahtiyar arkadaşım

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

tam yirmi yıldır bu işlerle ugraşırım gerçekten kanatlı çıkımında makinenin rolü çok büyüktür ısıyı kaçırmayacak nemi kaçırmayacak ,artı kaliteli olacak ucuz olacak valla bravo Arif bey eline koluna saglık her zaman destekliyorum seni Tayfun Büyükoglu

img

suluncu

21 yıl 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tayfun abi senin tecrüben şüphesiz abimiz ustamızsın senden böyle bir taktiri almak beni mutlu etti çok teşekkür ederim bereketli günler dilerim.

img

arifgirgin

ÖZEL MESAJ

Slm evcil dostları 2000 yılından bu güne kadar devekuşu dahil tüm yumurta türleri ile ilgili kuluçka tecrübelerimiz oldu.Sektör olarak ticari konuda bayağı kısır lakin ülkemizde hooby amaçlı olarak popüler bi iş dalı kuluçkacılık... Bire bir müşteri ile alakadar olmayı gece gündüz dert ve sıkıntrıları dinlemeyi gerektiren ve bu işi maddi değilde daha çok zevk alarak görecek bi düşünce yapısında müşteri temsilcisi bulamadığımız için sektörden 2007 yılından itibaren çekildik.Ve üretim portföyüzde zaten bulunan iklimlendirme dolablarına ağırlık verdik. Taki Yusuf Arif Girgin(M.K.S Kafescilik )ile tanışana dek. Artık kuluçka konusundaki tecrübemizi ve kuluçka makinesindeki tüm çalışmalarımızı Yusuf Arif Girgin bey e( M.K.S Kafescilik )devrettik. Teknik özellikler konusunda yukarıdaki yazılarda bazı eleştiriler gördüm cevap hakkım olduğunu düşünerek bu yazıyı yazmaya karar verdim. aşağıda teknik özelliklerini belirtiyorum. *0,1 hassasiyetinde mikroişlemci tabanlı ısıtma ve soğutma kontrolu dijital *%1 rh hasasiyetinde nem kontrolu dijital *Homoşen hava dağılımı için yüksek debili aksiyal fan *Dış yapı elektrostatik fırınlı boya *İç yapı 0,60 aliminyum saç *16 dance yalıtım *Tam boy gözetleme camı (ısıcam) *Her saat 45º otomatik çevirme sistemi *Çıkım ve gelişim süracini tek makinede sağlayabilen kombine sistem Makinelerimizin hiçbirinde fiyattan dolayı teknik özellik eksilmesi yapılmamaktadır.Dolab Nem Isı Çevirme Havalandırma Sistemi otomatikse kuluçma makinesidir aksi halde dolabdır. DEVPET İKLİMLENDİRME ALİ ATA

img

devpet

20 yıl 4 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Arif bey hobi kuluçka makinanız hazır olunca sitenizde özellikleri ve fiyatını yayınlarsanız bilgilenmiş oluruz.Başarılarınızın devamını dilerim.

img

yylmz

17 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ