Kuş Forumları > Kanatlı Kümes Hayvanları
OTOMATİK KULUÇKA MAKİNASI
slm evcil dostları bu form,u bizlere açan ve bizlerin burada tanışmamızı saglayan site sahiplerine teşkkürü kendime bir borç sayarak bu formda emegi geçenlerede teşekkür ediyorum.arkadaşlar sadece otomatik çevirmeyi otomatik kuluçka makinası diye satan abilerim beni defalarca arayıp kendi makinalarını satmam için kendi makinalarını bana ucuz fiyata vereceklerini benim yani MKS KAFES oluşumumun kendi makinalarini ucuz fiyata alıp siz evcil dostlarıma satmamı istediler bende onlara bana ucuz fiyata vereceginize evcil dostlara ucuz satın dedim arkadaşlar benim sattıım makinalar diger firmaların sattıgı otomatik makinaya göre.multi otomatik makinadır, her saatte bir 45 derecelik açıyla otomatik çevirme yapar,otomatik nem makinası ile istenilen nem seviyesinde nemi makinaya alır ve yeterli seviyede nemi tutar. otomatik alarm sistemi ile ısı düşüş ve yükselişinde sesli olarak devreye girerek makina sahibini uyarmaktadır beklenmeyen ısı yükselmesini otomatik sogutma sistemi ile 37,5 derecede sabitleyip yumurtanın aşırı ısınmadan kavrulup zarar görmesini önleyerek çıkım performansını normal düzeyde tutmaktadır omojen ve sprel fan sistemi ile gerekli ısıyı tüm yumurtalara eşit dagıtarak çıkım oranını yüzde 90 lara çıkarmaktadır.evcil dostları bu özelliklere sahip 500 tavuk 1000 bıldırcın kapasiteli bir makine piyasada benim dilimin dönmedigi amerikan isimli firmalar tarafından 3000 ytl ye satılırken ben MKS KAFES aynı makinayı 1600 ytl fiyatla siz evcil dostlarına satışa sunuyorum. detaylı resim ve bilgi için [email protected] 05354922035 veya www.mkskafes.com adreslerinden bana ulaşa bilirsiniz tüm evcil dostlarabereketli günler ve bereketli çıkımlar dilerim
Arif Bey, makinanızın özelliklerini maddeler halinde yazmış olsaydınız çok daha aydınlatıcı olacaktı. Kuluçka makinesi apar topar anlatılacak ve araştırılmadan alınacak bir şey değildir. Sonuçta bir çok evcil dostunun maddi manevi kazancı söz konusudur. İnsanlar bu işe zaman, emek,para ve umut bağlayacaklar. Lütfen makinenizin özelliklerini maddeler halinde alt alta ve herkesin anlayabileceği akıcı bir Türkçe ile yazın.
arif girgin kardeşime burdan tüm hayvan severlerin huzurunda teşekkür ediyorum bize böyle bir hizmette bulunduğu için ben 4 aydır 500 lük bir makina arıyordum bir çok büyük firmayla irtibata geçtim ama bana ayrı ayrı fiyatlat verdiler makinanın çıkım yerine termostatına vede yumurta tavalaranına kadar ayrı fiyatlar biçtiler bence bunlar uçmuş aşmışlar kendilerini maliyeti ne kadar bu makinanın sanki??? kısmet olursa bende verdim siparişi kurban bayramına kadar inşallah makinamı alıyorum bence makina alıcak arkadaşlar arif arkadaşımla irtibata geçerlerse iyi olur her türlü kolaylığı sunuyor hatta gönderme bile kendilerine ait teşekkürler arif girgin kardeşim allah işini rast getirsin dürüst olan her zaman kazanır saygılar özgür
Arif Girgin dostum ilanın aşağıdaki gibi olursa sanırım herkes daha iyi anlayabilir. Selam evcil dostları; bu formu bizlere açan ve bizlerin burada tanışmamızı sağlayan site sahiplerine teşekkürü kendime bir borç sayarak bu formda emeği geçenlere de teşekkür ediyorum. 1. Arkadaşlar benim sattığım makineler diğer firmaların sattığı otomatik makineye göre komple otomatik makinedir, 2. Her saatte bir 45 derecelik açıyla otomatik çevirme yapar, 3. Otomatik nem makinesi ile istenilen nem seviyesinde nemi makineye alır ve yeterli seviyede nemi tutar. 4. Otomatik alarm sistemi ile ısı düşüş ve yükselişinde sesli olarak devreye girerek makine sahibini uyarmaktadır 5. Beklenmeyen ısı yükselmelerinde, otomatik soğutma sistemi devreye girerek ısıyı 37,5 derecede sabitleyip yumurtanın aşırı ısınmadan kavrulup zarar görmesini önler. 6. Homojen ve sprel fan sistemi ile ısıyı tüm yumurtalara eşit dağıtarak çıkım oranını yüzde 90 lara çıkarmaktadır. Evcil dostları bu özelliklere sahip 500 tavuk 1000 bıldırcın kapasiteli kalakça makineleri 3000 ytl ye satılırken bizler MKS KAFES olarak aynı makineyi 1600 ytl fiyatla siz evcil dostlarına satışa sunuyoruz. Detaylı resim ve bilgi için 05354922035 veya www.mkskafes.com internet adresinden [email protected] adreslerinden bana ulaşa bilirsiniz Tüm evcil dostlara bereketli günler ve bereketli çıkımlar dilerim
acemi64 dostum arifgirgin bey dostum makinenin özelliklerini genel olarak anlatmış zaten.ayrıca iletişim bilgileri ve ürettiği kuluçka makinesi ile ilgili net bilgileride bulacağınız adresinide belirtmiş.Burda akıcı bir Türkçe nasıl oluyor anlamadım sanki arifgirgin bey dostum karmaşık bir dillemi, yazmış gibimi sizce.Bu anlatımda yeterli bilgileri verdiğini sanıyorum.şayet ilgilenen olursa zaten gerekli diğer bilgileri öğrenmeye çalışır. tüm dostlara saygılar
karaman arkadaşım sen profosyonel kuluçkacısın tabiki neyin ne olduğunu biliyorsun malesef piyasada otomatik diyerek çevirmesi otomatik makine satışı devamlı yapılmakta diğer parçalarda ayrı fiyata satılmakta konya devpet iklimleme fabrikasında ürettiğimiz kuluçka makineleri çıkım oranı çok yüksek ve profosyonel makineler yani tam otomatik nem den tutun soğutma sistemine kadar fiyatlarıda o derece uygun tutuyoruz evcil dostlar yararlansın diyerek makine satışları hergün fazlalaşmakta sanırım bahara kadar tüm yurda dağılacakdır makinelerimiz baştada dediğim gibi sen bu işte emek harcamış ve işini yapan birisin karaman arkadaşım çok teşekkür ederim sana tavsiyenden ve evcil dostları aydınlattığından dolayı bereketli günler dilerim.
ACEMİ 64 DİZAYNIN ÇOK GÜZEL OLMUŞ TEBRİKLER DOSTLARA YARDIMCI OLMAK GÜZELİ GÖRMEK İNSANI MUTLU EDİYOR SELAMLAR.
çok teşekkür ediyorum acemi arkadaşım.bereketli günler dilerim
acemi64 bey dostum akıcı bir Türkçeden bunu kast etmişsiniz. teşekkür ederim gözel bir anlatım tarzı.tekrar anlayışınızdan dolayı çok teşekkür eder saygılar sunarım
acemi arkadaşım ve bahtiyar arkadaşım ikinizede ayrı ayrı teşekkür ederim her şey gönlünüzce olsun bereket sizlerden hiç eksik olmasın.