Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

kaplusum hastaa :( - 2.sayfa

arkadaslar kaplumbaqam su kaplumbaqası cam fanusta yasıyor düzenli olarak su değişimini ve yemini veriorum + vitamin veriorum ama bir kaç gündür gözleri şiş bi şekilde kayanın üstünde duruo hic hareket etmior arada bi kuyruqunu çıkartıo o kadar napmalıyım :( lütfen yardm edin ):

img

serhat92

16 yıl 8 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Toplu alışverişlerde Juen mantıklı olabilir. Tek kutu yem alacaksan 5 YTL kargo parasına değmiyor ama.

img

yasdal

19 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Allahım!!! Nasıl bir kazık yemişim ben!!! :) 130 grlık sera raffy l ye 40 ytl verdim dün :( ml olarak kutunun üstünde bişey yazmıyo. raffy p ler 50mlsi 20 ytlydi. Ankara antaresin altındaki pet shoptan... Valla feci kazık yemişim :) bu da bana ders oldu bundan sonra ancak netten alırım :)zaten biraz pahalıya aldığımı biliodum ama ucuz yerlerdede sera satmıyolar :( Neyse yine de saolun yardım için :) İnternetede kargo konusunda çok güvenemiyorum o yüzden sıkıntılarım vardı...

img

abiskap

16 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Tabii İstanbul`da yaşayan arkadaşlar avantajlı. Ben Malatya`da zaten istediğim yemleri bulamıyorum doğru dürüst esnaf da yok zaten bu nedenle internet çok cazip. Üstad açık yem işine girmeyi düşünmüyorum üç beş fazla verelim garanti olsun.:)

img

deryailesezer

17 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sezer açık yem denilince çekinmeni doğal karşılıyorum ama hızlı tüketilen mallarda sorun olmaz diye düşünüyorum. Bende mesela balıklarıma açık tabir ettiğim 250 ml kavanoz Tetramin yem alıyorum. Ama dediğim gibi sana da hak veriyorum.

img

frozen

19 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Ben de en son 250`lik raffy p`yi normal bir petshoptan 15 liraya aldıktan ve internette 7-9 lira arasında olduğunu gördükten sonra kesinlikle bir daha internet harici alışveriş yapmama kararı aldım, kargo parası dahil olunca bile daha ucuz oluyordu :(, aynı şey bazı filtre malzemelerinde de başıma geldi. Özellikle birkaç parça alınacak şey olduktan sonra internetten alışveriş açık ara iyi. İnternetten alışverişte kredi kartı numarası vermekten çekinen arkadaşlarımız için bazı sitelerde havale opsiyonu da var. (Amma reklam gibi oldu yaa :D )

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yanlız dikkat ml ölçüsü başka gr ölçüsü başka. Senin aldığın kaç ml oluyor...250 ml dediğim sera raffy I sadece 35 gram ???

img

frozen

19 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Dur o zaman ya :) Bu kutunun üstünde ml olarak bi ibare yok. O zaman 130 gr hemen hemen yazdıklarınızla eşit çıkıyo :) Çok kazık yememişim :) İçimi rahatlattınız valla 2 gündür uyuyamıyodum :) Ama yine de otuz.com daha karlı oluyo :)

img

abiskap

16 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

abiskap çok kazık yememişsin :) az sayılır, çünkü 130 gr. sera rafy I 1000 ml. dir ve internette en uzuz zaten 34 ytl. sen petden 40 ytl ye almışsın yani kazık çok büyük değil :)

img

deryailesezer

ÖZEL MESAJ

kaplumbağalarım daha bebek vitamin almak istiyorum hangi marka almalıyım nerden temin edebilirim.Yardım ederseniz sevinirim.

img

monti

16 yıl 8 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

monti; özellikle Sera veya tetra marka kaliteli yem kullanıyorsan, ara sıra mürekkep balığı kemiği veriyorsan, biraz da güneşlendiriyorsan vitamine çok gerek yok sadece bağışıklığını güçlü tutmak için multivitamin türü vitamin karışımlarından verebilirsin. Kullanan arkadaşlar marka önerecektir.

img

deryailesezer

ÖZEL MESAJ