Hepsievcil

Sürüngen Forumları > Kaplumbağa

Mesaj Ekle

kaplusum hastaa :( - 3.sayfa

arkadaslar kaplumbaqam su kaplumbaqası cam fanusta yasıyor düzenli olarak su değişimini ve yemini veriorum + vitamin veriorum ama bir kaç gündür gözleri şiş bi şekilde kayanın üstünde duruo hic hareket etmior arada bi kuyruqunu çıkartıo o kadar napmalıyım :( lütfen yardm edin ):

img

serhat92

16 yıl 8 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Daha önce deep fix ve sera reptilin kullandım.Deep fix 30ml sera reptilin 15ml olmasına rağmen aralarında 15ytl yakın fark var.Vitaminlerin direk etkisini gözleyemediğimiz için şu iyidir bu iyidir diyemeyiz fakat deep fixin 1-2 ay içinde dibinde tortu oluştuğunu ve seranın çok güvenilir bir marka olduğunu göz alırsak sana sera reptilin tavsiye edebilirim.

img

huleyn

17 yıl 5 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Biyo turtvit kullanıyorum sabah akşam olmak üzere haftanın 2 günü yemlerine damlatıyorum memnunum şimdilik

img

abiskap

16 yıl 8 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaslar herkeze merhaba ben kaplumbagalarımı yenı aldım ve dedıınız gıbı gozlerı 1 haftada kapandı.goz merhemını dıstan azcık sursem yeterlı olrmu yardım edersenız sevınırımm...

img

semi123456

16 yıl 8 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

semi, öncelikle temel gereksinimlerini alırsan ilaca gerek kalmaz iyileşirler. muhtemelen soğuktan veya pis olan sularından bu duruma gelmiştir.

Yapman gerekenler burada var:

http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=5&FRef=30&BRef=5441

img

deryailesezer

17 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

tesekkur ederım cogunu okudum forumların yanlız yemeklerı elınızle verın demısler ben ıkı gundur ugrasıyorum agzını bıle acmıyo gozu de kapalı..1 saat kadar elımde tutup yem vermeye calıstım valla cok uzuluyorum..

img

semi123456

ÖZEL MESAJ

Elle beslemek en son düşüneceğiniz şey, olsa da olur olmasa da. Önemli olan akvaryum, ısıtıcı, filtre, kuru bölge ve tepesinde ısı veren bir lamba. İştah ve yaşadığı koşullar bire bir ilgili, siz ona çok acil olarak bu imkanları sağlayın hasta olmamışsa bakın yemleri nasıl elden, eldivenden, havadan, cımbızdan, kutudan...götürmeye başlayacak. Çok acil olarak hasta olmadan, güçsüzleşmeden bu eksiklerinizi tamamlayın, yemek yemelerinin ve hareketli olmalarının; ölmemelerini sağlamanın başka bir yolu yok.

img

pinar1112

18 yıl 2 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın.cok cabuk cevap yazdıgınız ve ılgılı oldugunuz ıcınde.yenı malzemelerı bgn aldım ınsallah kotu sonuclanmadan hastalıktan kurtarabılırım.

img

semi123456

ÖZEL MESAJ

bnm kaplumbağamda hasta suyunu deiştiriyrm fln temiz tutuyrmm.sürekli ayaklarıyla gözlerini fln kaşıyorr ne olur yardım edin ne yapmalıyım???

img

3c3

16 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Yukarıda bulunan linkte ne yapman gerektiği yazıyor, önce büyük bir akvaryum ve ısıtıcı almalısın.

img

deryailesezer

17 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hepsini yaptım yazdıklarınızn. son çare veterinere götürdük hayırlısıyla kaplmbağam iyileşip gelecek...

img

3c3

16 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ