Kuş Forumları > Kanarya
2008 malinua ankara - 3.sayfa
2008 tkf bilezikli kendi üretimim olan malinua yavrular.50 ytl seçmek serbesttir. 05055275637
Arkadaşlar ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.Ben dernek üyesiyim ve yetiştirdiğim kuşlar bileziklidir. malinua kuşunun kaç para edeceğini kuşlar benim olduğuna göre ben tesbit ederim sanırım.canım isterse hediye de ederim.Anlayan arkadaşlar zaten gelip beğenir alır. anlamayanlar ise beni sorar soruşturur ve itimat ederlerse alır.hem niye problem yapıyorsunuz anlamış değilim. ıskarta bile olsalar sanki fahiş fiyat yazmışım gibi eleştiri alıyorum.ucuz veriyorum arkadaşlar var mı daha ötesi. ÇOK SÜPER DEYİPTE MALTALARI 200 E 300 E VERMİYOZ DEMİ?.böyle birşey yapsam derneğim beni zaten cezalandırır. Lütfen anlamsız çıkışlar yapıp ta birbirimizi kırmayalım.TEŞEKKÜR EDERİM.
no_panix ve fanyata gibi adamlar kazıklanmaya en müsait kişilerdir çünkü kendilerini anlatmışlar 50 ye malinuamı olur diye..bal gibi olur gel dinle al götür ...kuşların hepsi ünlü üreticilerden temin edilmiş..içinde belçika menşeeli damızlıkları olup süper malinualardır inanın görseniz ağzınız bir karış açılır..zandokan abim amatörlerin yanında oldugu içinmi gücünüze gitti??evet bu işi severek ve amatörü teşvik ederek yapan bir abimizdir bu yüzden fiyatı makuldür..birde fark ettiyseniz yazılarında hep gelin alın secin diyor bu kadarda dürüst birisi..istese tamam yollarım der sorun bu degil sorun dürüstce mertce gelip kuşlarınızı görerek ve adaletli fiyata almaktır..lütfen biraz saygı emege saygı lütfen..saygılar
oldskool yazdıgım yazıyı bı ıyıce oku ondan sonra bana yorum yap ok? daha ıyı olur eyer okuyupta anlayamıyorsan hala ozman yapabılecegım bırsey yok senın ıcın
Ben de Samsundayım .(kemal Öncel) şahsımın ve Ahmet şenelin kuşlarındanm üretilmiş 55-TKF-106 bilezikli 25 adet dişi ağarlıklı malinualar satılıktır .25 x 50 YTL = 1.250 YTL toptan alacak varsa güvenip alacaksa otobüsle gönderilir .Yoksa bakıp alabilir. 50 YTL bugün = 26 Euro eder.hakikaten bir malinua için yurt dışında iyi bedeldir.Biz Türkiye veya Dünta şampiyonu satmıyoruz.Malinua kanarya satıyoruz.Her kuşun bir değeri vardır.Bunlar 2008 yavrularıdır.50 YTL yi veren kuş başına hayrını görürü.
Unutmadan irtibat tel : 0.362.4359157 08-18.00 arası Kemal Öncel Kuşlar Karadeniz kanaryasevenler ve Ytiştirenler derneğinden bir arkadaşımızın
şimdi burda herkes birşeyler yazıyo kardesım kuslar tabıkı sızın ıster 50ytlye ıster 10ytlye verırsın bırı ordan yazıyo 50 kusum 2008 yavrusu bırı ordan yazıyo 100 kusum var 2008 yavrusu kalıtelı yok hasanın kusu yok huseyının kusu allah askına bugun gıdın turkıyede zaten kalıtelı kus uretıpte elınde cok sayıda tutan az kısı var ve bellı ısımlerı zaten hangısı 50 ytlye verıyo malta olmus 40 50 ytl nerde kaldıkı kalıtelı bır malınuayı 50 ye alacaksın hem okdar yavru alacak kalıtelı kusu olan kısler sayılı malınua ısını az cok bılen zaten bılıyo neyın ne oldugunu gerı kalanlara dıyorum mumkunse gıdın dınleyınnnn!!! gormeden hasanın kusu huseyının kusuymuss dıyıp kanmayın ((PARANTEZ ICINDE SOYLUYORUM KIMSE ATLMASIN BAZI YORUM YAPANLAR GIBI 40 50YTLYE KUSUNU VEREN ARKADASLARI TANIMAM ETMEM KUSALRINIDA BILMEM IYDIR KOTUDUR DEMIYORUM DIYEMEM )) DIGER TURLERI BILEMEM AMA MALINUAYI DINLEMEDEN ALMAYIN!!!!!
ya panik kardeş: bizim kuşlar kötü ve onun için 50 ytl .Ne olacak şimdi ne diyecen. sanki biz kötü kuşa fahiş fiyat istiyoz gibi konuşman abes . aç bir topik orda yaz da milleti meşgul etme .hadi canım kardeşim.
Kuşu dinleyip almak için bu kuşlar hakkında bilgi sahibi olmak lazım. Öyle internet sitelerinde yayınlanan CD ler ve görüntüler ile satın alınacak kuşlar kıyaslanmaya kalkılırsa sonuç hüsran olur ve alınacak kuş bulamazsınız. Oralara atılan sesler üzerinde oynanmış ,temzilenmiş,seçilmiş seslerdir.Oralara atılan kuş ötüşleride madara olunmasın diye en iyi kuş görüntü veya sesleridir. En popüler üreticilerden dahi 500 üretimden kaçı 100 puan üzerinde kuş çıkar araştırmak lazım. wwwKlokende.com adresine girin yarışamalar ülkelere göre sıralanmış ve puan cetvelleri vardır .bakın orada nasıl kuşlar var kaç tanesi iyi dereceli.? ve buralarda kuşlar kaça satılıyor.O ülkelerin refah seviyesi nedir.Bu kuşları yetiştirenler ununu elemiş eleğini asmış kişiler midir,bazıları doyuma ulaşmış kişiler midir araştırmak lazım. 123 puanlı bir kuş 100 euroya alınabilir mi bir malinua 15 euroya hatta 6- 7 euroya toptan alınabilir mi Hollandası Belçikası sormak lazım. ama biz hemen en iyisine talip olmayı arzuladığımızdan ,1000 YTL ler 1000 Eurolar 1000 Dolarlar lafını ederiz olur biter. Biz falanın kuşu filanın damarı diye yazarken soyu sopu bellidir ayağında bilezik vardır diye yazıyoruz.Ötüşü şu kalitede şu dereceyi alan kuşlardır diye değil. Yanlış Anlaşılmasın.50 YTL iyi para ...
KIMSENIN KIMSENIN KUSUNU KOTULEDIGI YOK MERAK ETME HEMSERIM YURTDISNI SENDEN DAHA IYI BILDIGIM KESIN HEM FIYAT HEM URETICI HEM KALITESINI GIT BAKALIM BUGUN GECEN YIL KONYADAKI VE ISTANBULDAKI MALINUA YARISMALARINA KATILAN VE BELLI BASLI DERCE ALMIS VEYA ALMAMIS YERLI URETICLERIMIZN KAC TANESI 40 50 YTLYE (( MALİNUA)) VERCEK ISIM VERMEK ISTEMIYORUM CUNKI YINE ANLAMYACAGINIZI VE ANLAMAK ISTEMEYCEGINIZI BILDIGIM ICIN O YUZDEN GEREK YOK BIRDE DEMISSIN URETICNIN ISMINI VERMEMIN NEDENI SOYU SOPU BELLI OLSUN DIYE YA BU BILEZIK VE ISIM MUHABETINI BUKDAR TAKITNIGIZIA GORE DEMEKKI BUKDAR KALITELI SIZIN KUSLARINIZ BU SENE KONYDAKI VE ISTANBULDAKI YARISMAYA BIR ZAHEMT GELINDE O 40 50 YTTLYE VERDIGINIZ KUSLARINIZI BIR GORELIM OK? SAYGILARIMLA HERKSE IYI GUNLER
Bu siteye 4 sene evvel üye olmuştum.Oda florr ile uğraşan Samsunda tanınan bilinen güvercin saka flor ve kanarya üzerine bilgili bir arkadaşımı üye yaparak olmuştu.(Hüseyin Özkan - Özkan Center) Onun içindir ki konunun içinde Kemal Öncel diye kimliğimi açıklayarak.Kuşların 01- Derneğimizi üyelerinden 106 nolu şahsa ait olduğunu 02- Bu arkadaşın kuşlarını K.Maraştan Ahmet şenel den ve Şahsım dan damızlık olarak temin ettiğini 03- Dişi ağırlıklı bir sezon geçirdiğini ve 25 adet 1.250 YTL ye yani tanesi 50 YTL ye gelerek satmayı arzu ettiğini 04- İrtibat için beni seçtiği için (kendisi sitelere girmemektedir) benimde bu tür bir ilanı verdiğimi 05- Soy sop burada bellidir ama kulağı olan dinleyip alır olmayan bu damızlıklar için güven duyar alırsa gönderecebileceğimizi 06- TÜM AÇIKLIĞI İLE yazmışım. Gelelim Yurt dışını iyi bilmenize.Bir zahmet sizde Aydındamısınız? izmirde mi yazınız ki bizde bilelim.Yarışmalara gelirseniz tanışalım görüşelim.İlanları takip ederseniz herkes malım iyi der herkes Belçika orijinden bahseder,herkes el bilmem nesi ile gerdeğe girmeye soyunur.Bunlar doğru veya yanlış beni ilgilendirmez.Neticede alan ile satan arasındaki muhabbet sarmaz beni..Ben şahsımın söylediklerinden sorumluyum. Yurt dışından ben kuşları hesaplı temin ettim.bazı piyasa aracıları gibi üzerine şişirilmiş fiyatlar koyarak ne aldım ne sattım.Sattığım en pahalı kuş 150 YTL dir.(di) İlanlara bakarsanız yine 50 YTL ye o yarışmaya girmiş secereleri almış kişilerin kuşlarını görebilirsiniz. fazla uzatmayayım.İnsanlar tesbih çekerler .çektikleri dualar kabul olur.Kehribarda -kuka da oltuda olsa zeytin çekirdeği de olsa.İnsanlar parmaklarına yüzük takarlar altında olsa evlidirler gümüşde olsa ,tenekede sembol semboldür. Gelelim soyu sopu meseleine .BEN SAHTEKAR DEĞİLİM...Kuş öter ötmez.Açın Dünya şampiyonasını jackie - Acke- Gilbert,Karaipek kaş puan almış???? veya diğer belçikalılar.Bu puanlara göre hareket etseniz aynı Jackienin Riemse Waterslag yarışmasında 9 klok 130 larda alan kuşlarını elinizin tersi ile itmiş olursunuz...LÜTFEN ciddi olunuz....Eleştiri sadece kötü değil iyilik içinde yapılır.... Kalın sağlıcakla .Kısmetse yarışmalarda görüşürüz...