Kuş Forumları > Kanarya
2008 malinua ankara - 2.sayfa
2008 tkf bilezikli kendi üretimim olan malinua yavrular.50 ytl seçmek serbesttir. 05055275637
TEŞEKKÜR EDERİM.İL DIŞINA YOLLAYAMIYORUM.AMA İZMİRE KARDEŞİMİN TAYİNİ ÇIKTI BORNOVAYA. BELKİ İLERDE YARDIMCI OLABİLİRİM.SELAMLAR.
istanbula bir çift gönderebilirmisin bizim otobüslerimiz var
il dışına gönderemiyorum.otobüsleriniz varsa bir zahmet bir elemanın gelip kendi seçiversin.teşekkür ederim.
zandokan kardesim slmlarr..elinde kaçtane kaldı veya varmı suan? ank dısındayım fakat ankaraya gelicem 10 gün sonra bana 1 erkek 1 dişi lazım cevap bekliyorumm. [email protected] 05416410541
elimde hala yeterince kuş var.
50 milyona mallinua mı olur. bunlar MALTA KIRMASI SANIRIM.
iyi sana 250 olsun.
sayın zandokan. ben bir çlft istiyorum. ancak durumum pek iyi diil. köydeyim besleyip üretip aileme katkıda bulunmak isterim.. ankara ya gelip gidiyorum, sana tavuk yumurtası getiririm sebze meyve zamnı sebze falan. değişik bi takas yöntemi ama kabul edersen msn [email protected] adım savaş 05355297665 teşekkürler. buraya bişi yamanıza gerek yok..
50 ytlye MALİNUA OLMAZ GEZIN BUTUN URETICILERI NEKDAR ISKARTA KALITESIZ KUS VARSA ONLAR ELEK ALTI 100YTLNIN ALTINDA HEP FIYATI GORUPTE ATLAMAYIN LUTFEN BU ARADA ILANI VEREN ARDASIN KUSLARINA LAFIM YOK GORMEDIM TANIMAM AMA 50 YTL IYI BIR KUS ICIN COK GULUNC BIR RAKAM BU YUZDEN LUTFEN DINLEYEREK ALIN KUSLARI MUMKUNSE GOREREK ISMARLAMA ISLE COK AGZIM YANDI ZAMANINDA BU YUZDEN BU ISTEN SOGUMAMK VE KIRIK KUS ALMAMAK ICIN GIDIN DINLEYIN GORUN ALIN SAYGILAR HERKSE KOLAY GELSIN
Arkadaşlar çoluk çocuk kuşları görmeden malta kırık falan diye yazıyorsunuz ayıp oluyor.öyle düşünüyorsan geç başka ilanlara bak.buraya yazman şart mı.zandokan dünkü kuşçu degil 100 üzerinde kuş besleyen bir arkadaş.ve kümesine gittim ilgi alaka süper samimi bir arkadaş ve kuşları orjinal malinuadır.alıp görüpte degil diyen bulsunbeni.daha ne istiyorsunuz makul fiyata orjinal kuş veriyor.ben vermezdim o kuşları o paraya.saygılar