Hepsievcil

Kuş Forumları > Kanarya

Mesaj Ekle

2008 malinua ankara

2008 tkf bilezikli kendi üretimim olan malinua yavrular.50 ytl seçmek serbesttir. 05055275637

img

zandokan

21 yıl 7 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

zandokan ne demek ya çok tuhaf bir nik ve hiç hoş değil hem 50 milyona malinuamı olur kırmamı bunlar.

img

grivebeyaz

17 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sana sadece gülüyorum.

img

zandokan

ÖZEL MESAJ

gri ve beyaz bay yada bayan insanları üzmeye çalışarak aşağı duygularınızı,komplekslerinizimi bastırıyorsunuz iyi düşünün pozitif olunki pozitif olaylarla karşılaşın eleştirdiğiniz kişinin kuşlarını görmeden yargıda bulunmak yanlış sonra yavru malinuanın rayici 50ytl normaldir Allaha emanet olunuz

img

ahmetusta

17 yıl 5 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

teşekürler. ahmetusta bey.

img

zandokan

ÖZEL MESAJ

SATIŞTAKİ KUŞ SAYISI SON 30 ADET. İLAN GÜNCELDİR

img

zandokan

ÖZEL MESAJ

ahmet usta siz beni yanlış anlamışsınız benim eleştirdiğim bişey yok sadece ben amatör bir kanaryacıyım ve uzun zaman aradan sonra 2 ay önce kanarya almaya kalktığımda karşıma uçuk rakamlar çıktı ve malinuanın 200 300 ytl olduğu söylendi bende 50 ytl yi duyunca kırmamı diye sordum hata mı ettim acaba alamadım

img

grivebeyaz

17 yıl 3 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elimde 1 metre yüksekliğinde özel yapım akvaryum var.bir çift kuşunla takas etmek ister misin?ben de ankara`dayım. cep tel.:0535 938 76 69

img

muratjakomurat

17 yıl 2 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

GÜNCEL.

img

zandokan

ÖZEL MESAJ

sevgili zandokan bu arada nik super ben izmirdeyim buraya gondermen ne derece mumkun ?

img

oguzcakir

19 yıl 7 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ