Kuş Forumları > Kanarya
2008 malinua ankara
2008 tkf bilezikli kendi üretimim olan malinua yavrular.50 ytl seçmek serbesttir. 05055275637
zandokan ne demek ya çok tuhaf bir nik ve hiç hoş değil hem 50 milyona malinuamı olur kırmamı bunlar.
sana sadece gülüyorum.
gri ve beyaz bay yada bayan insanları üzmeye çalışarak aşağı duygularınızı,komplekslerinizimi bastırıyorsunuz iyi düşünün pozitif olunki pozitif olaylarla karşılaşın eleştirdiğiniz kişinin kuşlarını görmeden yargıda bulunmak yanlış sonra yavru malinuanın rayici 50ytl normaldir Allaha emanet olunuz
teşekürler. ahmetusta bey.
SATIŞTAKİ KUŞ SAYISI SON 30 ADET. İLAN GÜNCELDİR
ahmet usta siz beni yanlış anlamışsınız benim eleştirdiğim bişey yok sadece ben amatör bir kanaryacıyım ve uzun zaman aradan sonra 2 ay önce kanarya almaya kalktığımda karşıma uçuk rakamlar çıktı ve malinuanın 200 300 ytl olduğu söylendi bende 50 ytl yi duyunca kırmamı diye sordum hata mı ettim acaba alamadım
elimde 1 metre yüksekliğinde özel yapım akvaryum var.bir çift kuşunla takas etmek ister misin?ben de ankara`dayım. cep tel.:0535 938 76 69
GÜNCEL.
sevgili zandokan bu arada nik super ben izmirdeyim buraya gondermen ne derece mumkun ?