Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

çekirge balık yemi - 3.sayfa

Merhaba Arkadaşlar Çekirge konservemizi satışa hazır hale getirmiş bulunmaktayız.Kullanım alanları :Kuş,Kaplumbağa,Kurbağa,Kertenkele,Bukalemun,İguana ve diğer tüm sürüngenler ile birlikte Balık ve balık tutma yemi olarak kullanılmaktadır.İlgileniyorsanız lütfen irtibat kurunuz. E.Serdar Baki 0532 277 92 00 0232 877 77 07

Merhaba Arkadaşlar İstanbul da konusunda büyük bir firmayla distribitörlük anlaşması yapmak üzereyiz ve kendileri tüm Türkiye ye dağıtımı çok kısa bir sürede gerçekleştirecekler.Bizim yurtdışı piyasadaki yoğunluğumuzdan dolayı yurt içine birtürlü ağırlık veremiyorduk.Dolayısıyla yapacağımız anlaşma ile bu sorunu ortadan kaldıracağız.Olta balıkçılığı ile ilgili Türkiye nin dörtbir tarafına gönderdiğimiz numunelerin hepsinden başarılı sonuçlar aldık.Birtek deepfihing den haber gelmedi onuda forumda bekliyorum vetabi fisherman ide. Saygı ve Sevgilerimle www.sbgrasshopper.com Serdar Baki

Selam serbaki

FISHERMAN48 de benim Backpack:))

Valla Çeşme'de balıkları doyurdum geldim. BBQ:)))Karşıyakadan aldığım balık yemleri boru kurtdu vs.hiç bir işe yaramadı.İşin gerçeği bende pek uğraşmadım.Çeşme koyları o kadar güzelki zamanımı balık avlıyarak geçiremedim Tanny :))Daha önce yazdığım gibi çekirge yem olarak olta balıkçılığında kullandım ve çok balık yakaladım.Konserve olarak hiç kullanmadım.(eşek adasında suya maydonoz takılmış olta atsan kefalleri yakalayabilirsiniz  buna eminim atılan her türlü atık besine saldırıyorlar Fishing :))))

Sevgiler ve Başarılar. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İlgine çok teşekkür ederim bir ara müsait olduğunda karagöl e balık tutmaya gidebiliriz.Web sitemdeki cepten haberleşebiliriz. Sevgiler www.sbgrasshopper.com

Merhaba crano fiyatları öğrenme talebinden sonra senden hiç haber alamadım.görüş ve düşüncelerini bekliyorum. S.Baki

Selam serbaki;

Benim oğlum senden numune istemiş benim mail adresimden,çocuktan bir ikametgah senedi istemediğin kalmış..No.Bırak kalsın numuneler.Sana hayırlı işler. 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba deepfishing Benden günde 10-15 kişi numune istiyor ve kim olduklarını dahi bilmiyorum.Forumları seninde bildiğin gibi binlerce kişi okuyor ve onun bunun adını kullanarak teleplerde bulunuyor.Lütfen sende bana hak ver.Ayrıca bana bir telefon etseydiniz ben size zaten göndereceğimi daha öncede belirtmiştim.İzmir de olduğunuz için bu gönderme işinden daha ziyade görüşelim ben size özel getiririm hemde tanışmış oluruz.Sizden haber bekliyorum beni arayın lütfen. Sevgilerimle S.Baki www.sbgrasshopper.com

deepfishing barış mesajlarını bekliyorum. www.sbgrasshopper.com

slm deepfishing48, ben serbaki ile telefonda görüştüm. numuneler konusunda gayet olumlu aslında. yine de suistimale açık bir konu olduğu için şahsen/telefonla görüşme tarafıyım. ben mersinde bir türlü örgütleyemedim açıkçası ama uğraşacam yine de.

img

beppomomo

19 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Arkadaşlar LÜTFEN BUGÜNDEN İTİBAREN NUMUNE İSTİYEN ARKADAŞLAR,YANLIŞ ANLAMALARA NEDEN OLMAMAK İÇİN BENİ SİTEMDEKİ TELEFONLARIMDAN ARAYINIZ. SAYGILARIMLA www.sbgrasshopper.com Serdar Baki

Merhaba Arkadaşlar Gönderdiğimiz numuneler ile yapılan amatör olta balıkçılarımızdan gelen sonuçlar artık ürünümüzün kesinlikle bu sektörde yer bulduğu ve çok aranılan bir ürün olduğu doğrultusundadır.Özellikle tatlı su balık avı başta olmak üzere deniz balıkçılığındada özellikle levrek yakalamakta başarı elde edilmiştir.Bunlara ek olarak ürünümüzün 100 % doğal olması ve olta ucunda suda kanat ve bacakları hareket ediyormuş gibi görüntü vermesi yaydığı kokusu ürünü çok başarılı yapmıştır.Tüm amatör olta balıkçılığı ile ilgilenen arkadaşlarıma konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerimizi aktarmaktan ve gelecek soruları cevaplamaktan mutluluk duyacağım. Saygılarımla www.sbgrasshopper.com Serdar Baki