Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

çekirge balık yemi - 4.sayfa

Merhaba Arkadaşlar Çekirge konservemizi satışa hazır hale getirmiş bulunmaktayız.Kullanım alanları :Kuş,Kaplumbağa,Kurbağa,Kertenkele,Bukalemun,İguana ve diğer tüm sürüngenler ile birlikte Balık ve balık tutma yemi olarak kullanılmaktadır.İlgileniyorsanız lütfen irtibat kurunuz. E.Serdar Baki 0532 277 92 00 0232 877 77 07

Merhaba Arkadaşlar 29 eylül Pet-Flora fuarına hepinizi bekliyoruz.Tabiki bu çağrımız İzmir ve yakınlarında oturan hayvan severler içindir. Saygılarımla www.sbgrasshopper.com Serdar Baki

Merhaba Arkadaşlar Fuar günü nihayet geldi çattı.Önümüzdeki hafta perşembe günü başlıyor.Unutanlar için son birkez hatırlatmak istedim.. Sevgiler..

Merhaba Arkadaşlar Özellikle avrupada balık tutma yemi olarak satışı yapılan bizim ürettiğimiz çekirge konservesini iç piyasayada sunduk.İstanbul daki arkadaşlar veya Türkiye nin herhangibir yerindeki arkadaşımız www.kisik.com.tr adresine girerek sipariş verebilir.Konusunda uzman olan İstanbul daki Kısık A.Ş Türkiye deki tüm dağıtım ağına ürünümüzü eklemiştir.Biz sadece yurtdışı piyasamızla ilgilenmeye devam edip ülkemizi çok daha iyi temsil etmeye çalışacağız.Bugüne kadarki ilgi ve alakanıza teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım. www.sbgrasshopper.com Serdar Baki

Merhaba Arkadaşlar Piranha ve su kaplumbağalarındaki denemelerimizde son derece başarılı geçmiştir.Piranha lar tüm olarak yerken kırmızı yanak kaplumbağalar kanat ve kafa kısımları hariç her tarafını çok kısa sürede yemiştir.Bir kutu açdıktan sonra günde 1 adet verip kalanları buzdolabının dondurucu kısmına koyarak 17 gün kullanabiliyoruz.Ayrıca tüm etçil akvaryum balıklarındada denedik ve aynı sonuçları elde ettik.Denemelerimiz devam etmektedir tecrübe ve kullanım ile ilgili açıklamalarım devam edecektir. Saygılarımla www.sbgrasshopper.com

İşte size ilk resmi gönderiyorum.Bundan sonra fırsat buldukça akvaryum balıklarınıda yerken çekip göndereceğim.

Saygılarımla

www.sbgrasshopper.com

Merhaba Arkadaşlar İstanbul da online satış zincirine www.panpet.com siteside hem egzotik canlılar yem bölümünde hemde balıklar yem bölümünde katılmıştır.Balıkçılar için ise www.kisik.com.tr web sitesi alba alışveriş bölümünde online satış devam etmektedir. Saygı ve Sevgilerimle www.sbgrasshopper.com Serdar Baki

Merhaba Arkadaşlar Çok yakında kendi sitemizdede parekende yurtiçi satışımız başlıyacaktır.Yurt içindeki fiyatları kontrol altına almak için bu uygulamaya başlama kararı aldık. Saygılarımla www.sbgrasshopper.com Serdar Baki

emegine ellerine saglik iyi hos.cok guzel bir fikir ve iyi bir uretim ama. sen ulkene faydali olacaksin diye biz sana acik cek mi verelim guzel kardesim..fiyatta sikistirma ne demek.ne kadarsa o kadardir.....bu kadar basit.fiyat belirlemeden hep niye pazara baliklama dalipta ilan veriyosunuz.musteri kaybedersiniz... ...tecrubeli bir tuketiciden tavsiye..sevgiler

img

hekim_mert

19 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sayın hekim-mert Fiyatımız sitemizde 3 aydır açıklandı.Ama sizin gözünüzden kaçtığını düşünerek siteden buraya bir kopya yapıyorum. Saygılarımla www.sbgrasshopper.com Tavsiye edilen Parakende Satış Fiyatlar Beher Konservede 10 adet çekirge = 5.60YTL Her kolide toplam 24 adet konserve kutusu bulunmaktadır. Beher Konservede 17 adet çekirge = 7.50YTL Her kolide toplam 24 adet konserve kutusu bulunmaktadır Beher Konservede 20 adet orta boy çekirge = 7.50YTL Her kolide toplam 24 adet konserve kutusu bulunmaktadır