Hepsievcil

Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları

Mesaj Ekle

çekirge balık yemi - 2.sayfa

Merhaba Arkadaşlar Çekirge konservemizi satışa hazır hale getirmiş bulunmaktayız.Kullanım alanları :Kuş,Kaplumbağa,Kurbağa,Kertenkele,Bukalemun,İguana ve diğer tüm sürüngenler ile birlikte Balık ve balık tutma yemi olarak kullanılmaktadır.İlgileniyorsanız lütfen irtibat kurunuz. E.Serdar Baki 0532 277 92 00 0232 877 77 07

mersin''de bu arada canlı balık yemi satan yerler var. yani olta vs. şeylerin yanında yem de tedarik ediyorlar ve oldukça gelişmiş burası bu konuda. buralarlar da ilgilenmeni tavsiye ederim. yerleri konusunda yardımcı olabilirim.

img

beppomomo

19 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

HAYIRLISIYLA ŞU ÇEKİRGELERİN BİRDE FİYATINI ÖĞRENEBİLSEYDİK.DOĞADAN BALIKLARIM İÇİN BOL BOL SOLUCAN TOPLUYORUZ OLDU OLACAK BİRDE ÇEKİRGE TOPLARIZ.SERDAR BEY ISRARLA FİYAT VERMEK İSTEMİYOR. SANIRIM GÜZEL BİR PAZARLAMA STRATEJİSİ İZLİYOR......

img

falco

21 yıl 9 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

fiyat ögrenebilir miyiz?

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba beppomomo Siz mersin de ikamet ediyorsunuz zannedersem.Eğer öyle ise mersin ve bölgesinde dağıtıcımız olup bizimle çalışmak istermisiniz.Balık ve balıkçılığa gönül vermiş biri bizim için değerli bir iş ortağı sayılır.Sadece bölgenizdeki potansiyeli keşfedin yeter....Haber bekliyorum... Merhaba Crano Lütfen fiyat konusunda beni sıkıştırma...Ben 3 senedir bu işe gönül verdim ve ülkeme faydalı olmaya çalışıyorum.Size almanyadan bir web adresi vereyim ordaki satış fiyatlarını görebilirsiniz. www.reptilica.de ... Tabiki yurtiçi fiyatlarımız çok daha düşük olacak.Sevgilerimle sitede terraristik in içine girin ordanda dosen futter i tıklayın yada direk bu linki yazın ..Avrupadaki en ucuz fiyat bu..Normal fiyatlar ise 1 eur daha pahalıdır. http://www.reptilica.de/shop/default.php/cPath/22_29_107/lang/english/index.htm

yazmış oldugunuz adrese girdim ürünleriniz hakkında biraz düşünmeliyim bu arada fiyat öğrenmek hepimizin hakkı bunu unutmayın..Neyse hayırlı ugurlu olsun..bir de tavsiye edebilecegin ürünü yazabilirsen sevinirim böyle en yararlısından 5- 10 euro arası..

Saygılarımla,

Crano

img

crano

20 yıl 2 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba Crano Kendimize ait web sitemiz açıldı daha fazla bilgi alabilirsiniz. sevgilerimle www.sbgrasshopper.com

olta balıkçılığı denemelerinde son derece başarılı sonuçlar alındı ama hala siz değerli arkadaşlarımızın görüş ve düşüncelerine ihtiyacımız var. www.sbgrasshopper.com

Selam serbaki ,

Yarından itibaren 1 hafta kadar Çeşme'deyim olta balıkçılığımda çekirge yemini deneyip olumlu sonuçlar almış biri olarak tekrar senin için çekirgeleri yem olarak kullanacağım.Çıpra yeme ne kadar sürede atlıyacak bakalım Shocked:) Deneyimimi haftaya yazarım Hello 

img

deepfıshıng48

19 yıl 10 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba deepfıshing Bu davranışın için çok teşekkür ederim.Gerçekten bir girişimciye yardım etmek çok sevaptır.Çünkü sonu belli olmayan bir işe varımı yoğumu yatırdım ve sonuçları bekliyorum.Ayrıca tesisimizi büyütmek için acil ortaklara ihtiyacımız var ilgilenen arkadaşlar lütfen benimle irtibata geçsin.Bu arada çekirge konservesini kedilerinde yediğini duydum.Pazarımız korkunç bir şekilde büyüdü ama üretimimiz çok sınırlı kaldı.Adresiniz varsa seve seve numune çekirge konserveside gönderebilirim. www.sbgrasshopper.com Saygılarımla

Arkadaşlar 29 Eylüldeki İzmir Kültürpark Pet fuarında buluşalım.Sektöre güç vermek için fuarı mutlaka ziyaret edelim.Her yıl yaklaşık 50,000 kişinin ziyaretettiği pet flora fuarında görüşmek dileğiyle www.sbgrasshopper.com