Akvaryum Forumları > Akvaryum Balıkları
çekirge balık yemi
Merhaba Arkadaşlar Çekirge konservemizi satışa hazır hale getirmiş bulunmaktayız.Kullanım alanları :Kuş,Kaplumbağa,Kurbağa,Kertenkele,Bukalemun,İguana ve diğer tüm sürüngenler ile birlikte Balık ve balık tutma yemi olarak kullanılmaktadır.İlgileniyorsanız lütfen irtibat kurunuz. E.Serdar Baki 0532 277 92 00 0232 877 77 07
kac gram yada kac adet var icinde fiat nedir bide nie bukalemun yazdiniz canli degiller heralde konserve olduguna gore bukalemunlar sadece canli olanlari yerler
Merhaba Öncelikle bukalemunlar konusunda haksız olduğunuzu belirtmek isterim.Şöyleki : Alman yada ki testlerimizde önce elimizle ufak hareketler yaptırarak verdiğimiz çekirgeyi yiyen bukalemun 2. ve 3. sünü kabından direk yemiştir.Ayrıca birkaçı inatla yemediği için onlara şu anda avrupada satılan vibratörlü tabak kullanılarak verilmiş ve son derece büyük bir başarı elde edilmiştir.Bu bahsettiğim ürüne ilgi çok olursa ithal edebiliriz.Ancak genelde yiyorlar.Fiyat ve koşullar konusuna gelince hangi tür alım yapmak istiyorsunuz toptanmı yoksa parakendemi öğrenirsem size daha rahat cevap yazarım.Sevgilerimle.05322779200 serdar baki
Selam ciklitler ve piranha çekirgeye bayılıyorlar:)
merhaba arkadaşım.Balık konusuna uzak olmamla beraber karadenizli biri olarak biraz bilgim vardır.Ama sizin nick name inizden anladığım kadarı ile bu konuda kendinizi yetiştirmişsiniz.Bu bağlamda bana daha hangi balık türlerinde kullanılabileceği hakkında bilgi verirseniz çık sevinirim.Ben en son geçen hafta hollanda da bir gölde çekirge ile avlanan 100-150 kadar balıkçıyı ziyaret ettim.Kendileri asıl fransa da çekirge ile avlamanın çok ileri olduğunu hele bizim ürün gibi konserve edilmiş olanının mükemmel işleyeceğini öğrendim.Sizin bu ve buna benzer konulardaki düşünceleriniz nedir? sevgilerimle [email protected]
Selam dostum olta balıkçılığında doğadan yalaladığımız çekirgeleri her türlü balıkta kullanabiliriz.Konservesini bilmiyorum hiç denemedim
Bilgin için çok teşekkür ederim.Ama zannedersem konservesi çok daha idealki avrupadan büyük talep var.Birde eğer müsaitseniz size gönderebilirim lütfen deneyin zira benim hiç vaktim yok inanın. sevgilerimle
Selam serbaki ,doğadan yakalanmış çekirgeleri ciklit türü balıklarım ve piranalarım iştahla yiyor konservesinede hayır diyeceklerini sanmıyorumAyrıca olta balıkçılığında çekirge yem olarak çok sık kullanılıyor.Bu arada FISHERMAN48 de benim
size adres göndereceğim saygılar.
selam ilginize gerçekten çok teşekkür ederim.İnanın verdiğiniz bilgiler çok içaçıcı.3 Yıldır emek veriyorum ve öz sermayemden 400 milyar harcadım ve konserve çekirgeyi ürettiğimde hedef kitlesinde balık olduğunu öğrenince çok büyük bir heycan kapladı içimi.Peki sizce bu ürünün satış şekli ve yeri ne olmalı ? Yani pet shoplardamı yoksa balık ile ilgili malzeme satanlarmı x.s. gibi.Olta balıkçılığının gelişmiş olduğu bir bölgemiz varmı acaba ?.Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. serdar baki
Selam tüm petshoplar ve hipermarketler olur.Konserveyi beğenen canlılar olduğu sürece biz evcilhayvan besleyenlerde evcilimizin istekleri doğrultusunda almak zorunluluğu hissederiz ve alırızİzmir merkezde olta balıkçılığı yok denecek kadar az..ekmeği hamur yapıp Karşıyaka ve kordon boyunca insanlar balık avlamaya çalışıyor
İzmirin sahil ilçelerindeki marketlerde olabilir.İstanbul'da bir tutulursa sermayeni kat ve kat karlarsın
Ege ve akdenizdeki tüm sahil kesimindeki petshoplara ve büyük marketlere sözleşme yaparak belli bir süre para almadan deneme amaçlı dağıtım yapabilirsin..