Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
pekingese - 2.sayfa
3,5 aylık pekines yavrusu tüm aşıları tamam ve tüm eşyaları ile malesef yuva arıyoruz ilgilenenler mail adreslerini bırakırlarsa irtibata geçeceğim
slm ben aslı köpeğinize çok iyi bakarım uzaktaysanız kargo parasınıda öderim lütfen bana vere bilirsiniz 4yıldan beri köpek arıyorum nolurrrrrr:D msn: [email protected] cep: 05464658835
[email protected] eklersenız hatırlatın lutfen kopek ıcın ekledıgınızı
MERHABA SEVGİLİ DOSTUM BEN BODRUM TURGUTREİS DE YAŞIYORUM EŞİM KIZIM VE BENDE HAYVAN SEVGİSİ HAD SAFHADA EVİMİZDE MUHABBET KUŞU,AKVARYUM,BILDIRCIN,PEKİN ÖRDEĞİ BESLEMEKTEYİZ FAKAT BU AİLEMİZE BİRDE UFAK BİR KÖPEK KATMA ARZUSU İÇERSİNDEYİZ.EĞER SİZDE UYGUN GÖRÜR VE UFAKLIĞI VERMEDİ İSENİZ UAFAKLIĞIN YENİ AİLESİ OLMA ARZUSUNDAYIZ.BU KONUDA OLUMLU YADA OLUMSUZ [email protected] ADRESİNDE CAVEP YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.MSN İNİZEDE EKLERSENİZ SABAH 10 DAN GECE 12 YE KADAR TURGUTREİS DE SAHİBİ BULUNDUĞUM İNTERNET CAFE DE BULUNDUĞUMDAN DAHA AYRINTILI GÖRÜŞME ŞANSINA SAHİP OLURUZ.SEVGİ VE SAYGILARIMLA UMARIM UFAKLIĞI ONA İYİ BAKABİLECEK BİR AİLE SAHİPLENİR.TABİİ BU BİZ OLURSAK ÇOK MUTLU OLURUM
merhaba eğer hala yavru için yuva bulamadıysanız onu sahiplenmek isterim çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz [email protected] adresinden bana ulaşabilirsiniz
slm ılan hala gecerlıyse evımde benımle yasacak pekınezınıze talıbım [email protected]
ben ist dayım bir pekini çooook uzun zamandır ıstiyorum eğer duruyosa turuncu [email protected]
slmlar...köpeğinize süper bakılacağından emin olabilirsiniz..eşimde bende çok sewiyoruz.ücreti belirtmemişsiniz uygun fiyata weya ücretsiz olursa bana ulaşabilirsiniz..teşekkürlerr:))
ben çooooOOOOOOOOOOKKK isterim:))))))) yeni ewliyim we bana ewde arkadaş olabilecek bi pekingeseye ihtiyacım war:)))))) 0266-224-68-86 [email protected]
marhabaa..bende eşimde çok istiyoruz..eğer ilgilenirseniz [email protected]
merhabalar çok şirin bir pekingese yavrum var silivri'de oturuyorum düşünürseniz verebilirim mail adresim [email protected] mutlaka mail bekliyorum olumlu olumsuz çok sağolun