Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

pekingese

3,5 aylık pekines yavrusu tüm aşıları tamam ve tüm eşyaları ile malesef yuva arıyoruz ilgilenenler mail adreslerini bırakırlarsa irtibata geçeceğim

img

nurumdilanurum

17 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben izmirde yasıyorum eger yollaya bilirseniz ben köpüşünüzü sahiplenebilrim. mail:[email protected] ilgilenirseniz sevinirim. çok iyi bi ailesi olacagından hiç süpheniz olmasın.

img

pinar35ksk

17 yıl 11 ay 9 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavrunuzun cinsiyetini ve ücretini belirtmemişsiniz eğer ulaşabileceğim mail adresi veya telefon yazabilirseniz çok sevinirim

img

ceyda1987

18 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

benim mail adresim [email protected] banada ulaşabilirsiniz bu adresten şimdiden teşekkürler

img

ceyda1987

18 yıl 2 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba.ankaradayım. [email protected]

img

huzurnaz

18 yıl 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben aylardır pekines arıyorum ve çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.ücretsizmi veriyosunuz?email adresim:[email protected]

img

didemmm

19 yıl 9 ay 7 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bn ilgilenebilirm [email protected]

img

red_star

17 yıl 11 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ilgilenırım Öğretmenim [email protected]

img

red_star

ÖZEL MESAJ

merhaba ben sakaryadan burcu ve bende pekingese sahibi olmak istiyorum.arrkadasım benden önce davranmış ancak bende mail adresimi bırakıyorum olurda vazgeçer diye:)herkezin bir 2. şansı vardır.olumlu olumsuz yanıtınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. [email protected]

img

flyyy

ÖZEL MESAJ

Merhaba, Yavrunun cinsiyeti nedir? Eger Istanbul`da yasiyorsaniz ve ucretsiz veriyosaniz bebegi gorup eger siz de uygun gorurseniz almak isterim. Cevabiniz icin simdiden tesekkurler

img

sabiş

17 yıl 11 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ