Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
pekingese
3,5 aylık pekines yavrusu tüm aşıları tamam ve tüm eşyaları ile malesef yuva arıyoruz ilgilenenler mail adreslerini bırakırlarsa irtibata geçeceğim
ben izmirde yasıyorum eger yollaya bilirseniz ben köpüşünüzü sahiplenebilrim. mail:[email protected] ilgilenirseniz sevinirim. çok iyi bi ailesi olacagından hiç süpheniz olmasın.
yavrunuzun cinsiyetini ve ücretini belirtmemişsiniz eğer ulaşabileceğim mail adresi veya telefon yazabilirseniz çok sevinirim
benim mail adresim [email protected] banada ulaşabilirsiniz bu adresten şimdiden teşekkürler
merhaba.ankaradayım. [email protected]
merhaba ben aylardır pekines arıyorum ve çok iyi bakılacağından emin olabilirsiniz.ücretsizmi veriyosunuz?email adresim:[email protected]
bn ilgilenebilirm [email protected]
ben ilgilenırım Öğretmenim [email protected]
merhaba ben sakaryadan burcu ve bende pekingese sahibi olmak istiyorum.arrkadasım benden önce davranmış ancak bende mail adresimi bırakıyorum olurda vazgeçer diye:)herkezin bir 2. şansı vardır.olumlu olumsuz yanıtınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler. [email protected]
Merhaba, Yavrunun cinsiyeti nedir? Eger Istanbul`da yasiyorsaniz ve ucretsiz veriyosaniz bebegi gorup eger siz de uygun gorurseniz almak isterim. Cevabiniz icin simdiden tesekkurler