Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

pekingese - 3.sayfa

3,5 aylık pekines yavrusu tüm aşıları tamam ve tüm eşyaları ile malesef yuva arıyoruz ilgilenenler mail adreslerini bırakırlarsa irtibata geçeceğim

img

nurumdilanurum

17 yıl 11 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

son durum nedir acaba ? bursadayım harika bir ortam sunabilirim kuzucuğunuza :) [email protected] hoşçakalın

nurumdilanurum yazdı :
3,5 aylık pekines yavrusu tüm aşıları tamam ve tüm eşyaları ile malesef yuva arıyoruz ilgilenenler mail adreslerini bırakırlarsa irtibata geçeceğim

img

kaptanboris

12 yıl 4 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mail adresinizi veirimisniz

img

erdoganbagwel

12 yıl 4 ay 8 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected]

nurumdilanurum yazdı :

img

casacampo

12 yıl 4 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

sinop ayancıktan uğur ben köpeğiniz duruyor mu 05426932363 otobüsle gönderilebilen her canlı için koskoca köy; uysal olanlar için de bahceli evim her daim müsait çünkü hayvanları çok seven bir aileyiz. verdiğim telden 7/24 ulaşabilirsiniz evcil hayvanlarına yuva arayan herkese yapılmış bir davettir bu..ayrıca vetriner hekimlerin telefon ve kartlarını size gönderir ticarteini yapıp yapmadığımı yada aşısı vs konularda nasıl davrandığımı ne kadar hassas ve titiz olduğumuz konusunda vs bilgi alabilirsiniz.kendim huskye sahibim 2yaşında badem isimli dişi köpeğim [email protected]

nurumdilanurum yazdı :

img

dearstar57

12 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

sinop ayancıktan uğur ben köpeğiniz duruyor mu 05426932363 otobüsle gönderilebilen her canlı için koskoca köy; uysal olanlar için de bahceli evim her daim müsait çünkü hayvanları çok seven bir aileyiz. verdiğim telden 7/24 ulaşabilirsiniz evcil hayvanlarına yuva arayan herkese yapılmış bir davettir bu..ayrıca vetriner hekimlerin telefon ve kartlarını size gönderir ticarteini yapıp yapmadığımı yada aşısı vs konularda nasıl davrandığımı ne kadar hassas ve titiz olduğumuz konusunda vs bilgi alabilirsiniz.kendim huskye sahibim 2yaşında badem isimli dişi köpeğim var [email protected]

nurumdilanurum yazdı :

img

dearstar57

12 yıl 4 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ