Satılık Balıklar

KIRMIZI PERENSES(LABİDOCHROMİS)
Nesline az rastlayacağınız tür olan 3 yıldır üzerinde çalıştığım Labidochromis(Kırmızı prenses) cihleti piyasa ucuza sunuyorum. 3-4 cmsi toptan fiyatı 1,5 ytl Tel:0312-3349943

izmire gonndere bılırsen 30 adet almak ıstı🔒 Üyelere Özel adresım

selam yerim istanbulda bize 20 adet gönderebilir misin? 🔒 Üyelere Özel

Otobüslerle göndermek sorun oluyor kargoda biraz geciktiriyor.acil götüren kargo şirketleride fazla para alıyor.Oda sizin için biraz külfetli olur.Kusura bakmayın Ankara`ya işiniz düştüğünde size özel bir fiyatla veririm.

merhaba kırmızı prenseslerini almak istiyorum 10 adet 7 d 3 e varsa tabiki bende ankaradayım eğer bi adres verirsen konuşalım mail adresi naka neresi ben keçiörendeyim cvp bekliyorum

Demetevler 35.Sokak No:5 Arıtan Kuru Temizleme (hastane Metro Durağı üstü)TeL:0312-3349943

iyi günler balıkları keçiören ne getirebilme şansınız varmı 10 tane almak istiyorum 7 dişi 3 erkek yer gazino mail adresin varsa bi görüşelim benim adres 🔒 Üyelere Özel

Kardeş ben profösyonel üreticiyim, müşterilerim çiklit de istediği için satış boyu değişik türlerde çiklit alıp büyütmek istiyorum,, başka çiklit türlerin var mı ve bu kırmızı prensesten elinde çok var mı, ankaradayım, bir cevap yazarsan ziyaret ederim inşAllah.

2500`e yakın elimde Kırmızı prenses var.Ayrıca çok sayıda sarı prenses,Şuditgrandi,şeker pembe,aycimen bulunmaktadır.Mail adresiniz varsa kırmızı prenseslerin fotoğrafını gönderebilirim.

ben balıkları yakından görmek isterim,adres vermişsiniz, birkaç gün içinde inşAllah bakmaya gelirim.

Yanıtlamak için giriş yapın