Satılık Balıklar

KIRMIZI PERENSES(LABİDOCHROMİS)
Nesline az rastlayacağınız tür olan 3 yıldır üzerinde çalıştığım Labidochromis(Kırmızı prenses) cihleti piyasa ucuza sunuyorum. 3-4 cmsi toptan fiyatı 1,5 ytl Tel:0312-3349943

merhaba ben kırmızı prenseslere bakmak istiyorum mail adresimi eklerseniz bende ankaradayım sarı prenes ve kırmızı prenseslere bakmak istiyorum bi konuşalım msn eklersen:) 🔒 Üyelere Özel

merhaba dostum.bende kırmızı prenseslerden istiyorum.gelip hemen alabilirim.resimlerini gönderirsen sevinirim.ben 200 civarı almak istiyorum.

Kırmızı Prenseslerin resimlerini Yine bu sitede bulunan sizin evcilleriniz bölümünde bulunan akvaryum ve balıklarım ekranın 3.Sırasında el içerisinde 2 adet olarak görebilirsiniz.(Hepsi 🔒 Üyelere Özel`a yakın zamanda girmediğiniz takdirde Kırmızı prensesleri 4.5...sıralarda görebilirsiniz) saygılar.

kardeş msn ye eklermisin bi konuşalım 🔒 Üyelere Özel

Selamun Aleyküm, mail adresim atasoyu@metu.🔒 Üyelere Özel, balıklarından almak isterim balıkların resimlerini gönderebilirmisin nasıl ulaşabilirim sana tel yazarsan iyi olur

Kırmızı prenseslerin damızlık boylarını Yunuslarla takas düşünen olursa irtibat sağlayabiliriz.

kırmızı prenseslerin resmini yollamıştınız ama renkleri açık turuncu gibi yavruda aldık ileride resimdeki gibi olacakmı renkleri cevap bekliyorum!!!!

Verdiğin yem çok önemli üretimhanemdeki balıkları görmeni tavsiye ederim.

Yanıtlamak için giriş yapın