Kedi Sahibi Olmak İstiyorum

KEDİ ARIYORRRRRRRRRUUMMMMMMMM(ÜCRETSİZ)
ARKADAŞLAR KEDİ ARIYORUM EMİN OLABİLİRSİNİZ Kİ KEDİNİZİ HEM KORUYacak hem de sevecek birisiyim türkiye nin neresinde oturursanız oturun almak istiyorum YAVRU OLURSA SEVİNİRİM:))) BANA ULAŞABİLMENİZ İÇİN 🔒 Üyelere Özel kedi olmasa bile şimdiden yazıma zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler:)

selam melike 2 tane cok tatlı yavru kedım var istersen maılıne fotolarını göndeerıom cok acil yuva arıoruummm ama maıl adresıne maıl atamıorum neden acaba???

samara02 başka biyerede yazdım kedilerinin resimlerini banada yollarmısı🔒 Üyelere Özel

merhaba bulutlar...ben yalovada oturuyorum himalayan cinsi kedilere hayranlık duyuyorum ve gerçekten çok istiyordum irtibat kurmak için mail adresimi veriyorum ilgilenip cvp yazarsanız sevinirim... 🔒 Üyelere Özel

hala arıyorsanız. Bende tam 26 adet yavru var. Annelerine ve babalarına baktığım için onlar da benim bahçeme gelip yavtuluyorlar. Kedi sevenlere bağışlamak istiyorum.

siyah, mavi gözlü, henüz 1,5 aylık

iletişim için lütfen 🔒 Üyelere Özel

cok tatlı ıranlı bir kediyim :) sahibimle ayrılmak zorunda olduğum ıcın kendıme yenı bır ev arıyorum. cok uysal ve eğitimliyim hatta suyumu bile cesmeden kendım ıcebılıyorum:) benımle ılgılenır ve yenı sahıbım olmak ıstersenız cok sevınırım. yoksa sokaklarda kalacağım:( ŞUKUFE [img src="🔒 Üyelere Özel"] [img src="🔒 Üyelere Özel"]

ADRN Van kedisinin resmini adresime yollayabilir misin 🔒 Üyelere Özel

size mail attım ama ulaştığından emin değilim.bende 3 tane yavru var.izmirdeyiz.çok tatlılar.isterseniz birini verebiliriz.

Yanıtlamak için giriş yapın