Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
KEDİ ARIYORRRRRRRRRUUMMMMMMMM(ÜCRETSİZ) - 2.sayfa
ARKADAŞLAR KEDİ ARIYORUM EMİN OLABİLİRSİNİZ Kİ KEDİNİZİ HEM KORUYacak hem de sevecek birisiyim türkiye nin neresinde oturursanız oturun almak istiyorum YAVRU OLURSA SEVİNİRİM:))) BANA ULAŞABİLMENİZ İÇİN [email protected] kedi olmasa bile şimdiden yazıma zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler:)
MELİKE BU KADAR KEDİYİ NE YAPACAKSIN
2 aylık dişi yavru kedi gri tekir(gri beyazlı)yuva arıyorum...
5,5 aylık, tüm aşıları tamam, gri tekir ve inanılmaz oyunca bir kedim var. yurtdışına çıkacağım için vermek zorundayım. kedim (pırasa dahil) her türli ev yemegi yiyor ve çok sırnaşık (yabancılardan korkmuyor). ayrıca tuhaf bir şekilde kedimin hiçbir kedi kaprisi yok; istediğiniz her zaman onu sıkıştırıp mıncıklayabiliyorsunuz. adı TEKİRCAN. tuvalet eğitimi var. almaya karar verirseniz yanında yemek kablarını ve kapaklı tuvaletini de verebilirim. ulaşımı hallederiz. bana e-mailden: [email protected] ve 0555-388 11 89''''nolu telefondan ulaşabilirsiniz. lütfen kedime iyi bakın!!!
Size iki kez mail attım, ancak geri geldi. Bahçede hasta ve annesiz bulup tedavi ettirdiğim, şimdide yuva aradığım 2 aylık, üç renkli bir kızım var. Benim alma imkanım yok maalesef. Çok iyi bakılacağı bir yuva arıyorum. Çok sevecen, uyumlu bir kedi. Oyun delisi, mırıl mırıl bir kız. Tuvalet eğitimi var. İç, dış parazit tedavisi yapıldı. Sizden haber bekliyor. Akşam size tekrar mail atmayı deneyeceğim. İlgilenirseniz [email protected] adresine mail de atabilirseniz.
senin baska derdin varmı.bide arrrrrryorum ücretsizmiş bi sürü sokakata kedi var alda baksana sevaba girersin bare ama olmaz millet enayi sana vercek kedisini sen alcan git işine ya sahipsiz kedileri besle
maile ulasamadım iki haftalık üc yavru kedim var.Yandaki insaatı kullanarak catıya gelip yavrulayan anne sebebsiz bir sekilde bir anda yokoldu.Yavruları evime aldım ama evdeki yaslı kızım hic hos karsılamadı onları.Ilgi ve sevgi gösterilecek sahipler arıyorum.Biri tekire benziyor ama ücüde kabarık tüylü,hatta tarıya tarıya ufak yumaklara döndüler. diger ikiside beyaz üzerine degisik desenliler.Henüz gözleri tam olarak acılmadı.Sadece sesi takip etmeye calısıyorlar.Yemek yemegi yeni yeni ögrenmeye calısıyorlar ama hala sütü biberonla iciyorlar Eger Ankaradaysanız ve ilgilenirseniz birkac resimlerini gönderebilirim.Ve eger begenirseniz hemen getirebilirim cevabınızı bekliyorum adresim: [email protected]
Sizede dün yazmıstım ama sanırım bi sorun oldu cıkmadı.Suan evimde 2 haftalık gözleri yeni acılmaya baslayan 3 kabarık tüylü yavru var.Oldukca ilginc hikayeleri var ilgilenirseniz sonra yazarım.Henüz sütü tabaktan icemiyorlar biberonla besliyorum yemek yemeyede yeni yeni basladılar.İlgilenirseniz mail adresim [email protected] a lütfen mesaj atın ,resimlerini hatta ceple cektigim kısa süreli bogusma sahnelerini yollayabilirim.
yavru kedi var 1 aylık kontak için [email protected]
4 adet şirinmi şirin 2 aylık yavrularımız var..ilgilenirseniz beni 05322715869 dan arayın..istanbul/Eyüp teyim..Ismim Sinan
merhaba melike ben antalyadan ayşe. sana bir önerim var.bir kedim var benim cok tatlıdır kendisi..benim kızım iki yaşında.tuvaletini falan biliyo hic eve yapmas.hazır mama yiyor.kısırlaştırdım onu yedi aylıkken ve aşılarını hic aksatmadım.ondan ayrılmak benim icin cok zor ama isim geregi yurt dısına gitmem gerekiyo uzun süre bu nedenle onu vericek birini arıyorum.. bende antalyadayım.eger ilgilenirseniz bana [email protected] dan ulaşabilirsiniz.cinsi tekir adı nazlı.cok sirindir pisman olmassınız :)) bu arada kesinlikle para istemiyorum onun sıcak ve mutlu bir yuvası olsun yeter bana..bu gercekten acil .bana emailimdan ulasabilirsiniz ve isteyen olursa resimde yollayabilirim.simdiden teşekkürler.