Kedi Forumları > Kedi Sahibi Olmak İstiyorum
KEDİ ARIYORRRRRRRRRUUMMMMMMMM(ÜCRETSİZ)
ARKADAŞLAR KEDİ ARIYORUM EMİN OLABİLİRSİNİZ Kİ KEDİNİZİ HEM KORUYacak hem de sevecek birisiyim türkiye nin neresinde oturursanız oturun almak istiyorum YAVRU OLURSA SEVİNİRİM:))) BANA ULAŞABİLMENİZ İÇİN [email protected] kedi olmasa bile şimdiden yazıma zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkürler:)
yavru kedilerimiz var izmirdeyiz çok güzeller 1,5 aylık zor durumdalar tel 3475299 annesi trafik kazası geçirdi yavrularına bakamıyor şimdilik komşumuz bakıyor mutlaka bir yuva bizlerin çok kedisi var biz bakamayıxz bye
merhaba Melike, ben Canan... kedimin resmini ve özelliklerini hotmail ine göndermek istedim ama error veriyor. benim adresim [email protected] telefonum 0542 573 41 01
merhaba melike hanım.. Kedi verenler formumunda benim bebişlerimiz için verdiğim ilanımı görebİlirsiniz . Ayrıca hotmail adresinize mail de attım fotolarını da görün güzel kedilerimizin diye.. İlgileniyorsanız hemen konuşalım. Tel: 0 532 635 15 33
2 YAŞINDA ERKEK VAN KEDİMİZ VAR.BURSADA YAŞIYORUZ.KIZIMIN RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE KEDİMİZE İYİ BAKACAK BİRİSİNE ÜCRETSİZ VERMEK İSTİYORUZ.NEREDE YAŞIYORSANIZ ORAYA GETİREBİLİRİZ.AŞILARI TAMDIR.İLGİLENİRSENİZ AKŞAM 20.00 DEN SONRA 224 2491327 NOLU EV TELEFONUMUZDAN ARAYABİLİRSİNİZ
İyi günler, bende safkan, erkek Tabby Tekiri var ve müthiş tatlı fakat evdeki beş yaşındaki diğer kedim bu yeni dostumuzu kıskanmaya başladığından ona uygun bir yuva arıyorum. Hayvanların para karşılığı verilmesine karşı olduğum için hiç bir ücret talep etmiyorum sadece ona sevgi ve ilgi göstermeniz benim için yeterli olacaktır. Kendisi altı aylık ama tabby olduğu için görünümü minyondur. Bana telefonumdan da ulaşabilirsiniz. 535 779 96 66 ARZU İSTANBUL
merhaba melike mailimi aldın mı? cevabını bekliyorum.
Merhabalar ben Deniz, Kedi verenler forumunda "Cukcuk''a acil sevgi dolu yuva" başlığı altında bizim keratayı görebilirsiniz. Hikayesi biraz detaylı ama okumaya değer. Gün geçtikçe dahada acilleşiyor durumu. İlgilenirseniz email: [email protected] , tel: 0537 729 45 99. Biz İzmir''de ikamet ediyoruz, umarız ki cevabınız olumlu olur :) http://www.hepsievcil.com/App/Forumlar/Cevaplar.aspx?KRef=2&FRef=9&BRef=484
merhaba melike.benim 9 aylık bir himalayam var.gri uzun tüylü ve mavi gözlü.uzunda kuyrugu var.annemden dolayı ayrılmak zorundayım ondan.ismi bulut.bir petshoptan aldım.asıları tamam.tasıma kabı,cis kutusu,mama ve su kabı birde yatagı var.ayrıca her gün taranması için taragı,oyuncak faresi ve tırmalama kuleside.ona ıyı bakacak onu sevecek bir dosta ihtiyacı var.
selam bulutlar ücretsiz mi veriyosun? foto yollar msısn? cbkl@mynetcom -- [email protected]