Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky yavruları - 5.sayfa

evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam

img

catman2002

20 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam arkadaşım 3 aydır husky arıyorum.Yıllardır husky hastasıyım.okulu bitirip işe girdiğim andan bu yana devamlı bir husky arayışı içindeyim en yakın arkadaşımla beraber iki tane husky yavrusuna sahip olmak istiyoruz bana [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.lütfen bu yavruyu çok istiyorum en iyi şekilde bir yuva sağlayacağıma da eminim.olumlu ya da olumsuz bir cevap yazarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

img

freeangel

18 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgili catman.. Bir erkek ve bir dişi olarak vermeyi düşünürsen özellikle almak istiyorum.. her şeyden önemlisi de bu işin asla ticaretini yapmıyorum ve zaten evimde yıllardır hayvan besliyorum.. inan bana asla ve asla gözün arkada kalmaz.. bir dişi bir erkek vermeyi düşünür isen kendimden daha iyi bakacağıma emin olabilirsin.. 0537 4874761 telefonumu bir çaldırmanız yeterli olacaktır.. saygılar..

img

piagetik

18 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşım.. Eğer kaldıysa bi tane erkek husky ne talibim.. bundan önce cont adında bi rot um vardı.. şimdi tekrar ya rot yada husky istiyordum.. marmara universitesine okuyorum.. istanbul göztepe de oturuyorum.. kesinlikle ticari bir amacım yok.. eğer aklına yatarsa yüzyüze görüşebiliriz.. msn : [email protected] cep tel : 0535 385 72 43

img

crunch

18 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba arkadaşım.. Eğer kaldıysa bi tane erkek husky ne talibim.. bundan önce cont adında bi rot um vardı.. şimdi tekrar ya rot yada husky istiyordum.. marmara universitesine okuyorum.. istanbul göztepe de oturuyorum.. kesinlikle ticari bir amacım yok.. eğer aklına yatarsa yüzyüe görüşebiliriz.. msn : [email protected] cep tel : 0535 385 72 43

img

crunch

18 yıl 6 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeşim yeni bu sıteyı buldum...dısı erkek farketmez kargo ucretı hıc farketmezz..verırsen bır tane almak ısterım cewap atmanı beklı[email protected]ıyorumm.....enkısa zamanda..

img

bulut_12

18 yıl 6 ay 27 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ayhan ben nasıl görüşebiliriz tel 0538 368 56 87 bekliyorum hoşçakal

img

mayk78

18 yıl 6 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben bursadan serkan varsa resimlerini görebilirmiyim..kargo ücreti problem olmaz ama kargolar bildigimn kadarıyla hayvan almıyorlar olmazsa kendimde gelirim..tel:05364456212

img

scream82

18 yıl 6 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABA.EGER SAHİPLENDİRMEDİYSENİZ YAVRULARIN BİRİNİ ALABİLİRİM,DAHA ÖNCE ROD WAİLER KÖPEĞİMİZ VARDI,ONA İYİ BAKACAĞIMIZA EMİN OLABİLİRSİNİ[email protected] ULASIRSANIZ MSN DEN DE GÖRÜSEBİLİRİZ. TESEKKÜRLER....

img

rock80

18 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

msnde lütfen görüşelim [email protected] benim sibirya kurdum var ama çaldılar benim kadar sibirya kurdu seven yoktur msn de bekliyorum ev tel 02423264033 teşekkürler

img

static_x

18 yıl 6 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

YAA YALVARIRIM BANA VER KÖPEKLERİ.KARGO ÜCRETİ FALAN SORUN DEĞİL.GERÇEKTEN KAÇ AYDIR ARIYORUM LÜTFENNNNN.ADIM SERKAN BAHÇELİ Bİ EVİM VAR BESLEMEM SORUN OLMAZ.TEL:05432246486 MSN:[email protected]