Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky yavruları - 17.sayfa

evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam

img

catman2002

20 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

pardon tel alabilirmiyim

catman2002 yazdı :
evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam

img

berkanFb

12 yıl 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

catman2002 telefonum 05307678733 beni ararsan görüşelim yavrular için

berkanFb yazdı :

pardon tel alabilirmiyim

catman2002 yazdı :

img

serhat127774

12 yıl 12 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadaşım benim bahçeli evim var eğer anlaşabilirsek 1 erkek yavru almak istiyorum. kargo benden. 538 966 41 03 ilgilenirsen ara lütfen.

catman2002 yazdı :

img

hakan99

12 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba abi yavrular duruyorsa bir çiftine talibim numaram 05393393192 

catman2002 yazdı :

img

hector78

12 yıl 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Merhaba ben cok istiyorum. ona mutlu bir yasam alanı saglayabilirim. [email protected]  

img

nimesay84

12 yıl 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mersin/erdemli türbe mah. sarılar sok.no:29

img

erdemli

11 yıl 11 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

MERHABA BİR ERKEK HUSKY ÇOK İSTERİM EVİMİZ BAHÇELİ ANKARA DA YAŞIYORUM  RAHAT OLACAKTIR  ARAYIN LÜTFEN

05422601361  

KARGO SORUN OLMAZ

catman2002 yazdı :

img

sblyldrm

11 yıl 11 ay 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

catman2002 yazdı :
Küçüklüğümden beri böyle bir cinsle yaşamak istedim yaşım 19 belki hayallerim için geç değildir bilemiyorum ben izmir karşıyaka tersanede oturuyorum .. evimin karşısı sahil onla her gün doyasıya gezer oynarım çok istiyorum eğer sizde uygun görürseniz cevabınızı bekliyorum   hayırlı saatler (:                                                    (: Adım anıl Numaram 0544 530 30 61 .. msn adresim : [email protected]

img

Sevgimonlara

11 yıl 11 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb. ban gaziantep ten emre. bağ evimizde beslamek üzere bir çift gönderebilirmisin kargo ücretini öderim. tlf 0507 556 15 05

catlak05 yazdı :
slm arkadaşım ben 5 aydır arıyorum bi türlü bulamadım 1 cift almak isterim verirsen yol masraflarınıda karsılarım hatta kendim bile gelebilirim yerim cok mmüsait bana veririsen cok sevinirim inan telefon numaranı bırakırsan ararım birde sen neredesin? bana [email protected] yada 5446388845 nolu telden ulaşabilirsin versende vermesende teşekkür ederim böle hayırlı bi iş yaptığın için ama verdiğin kişileri görmeni ve tanımanı tavsiye ederim bunun ticaretini yapanlar alıp satarlar haberin olsun

img

yucel27

11 yıl 10 ay 30 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

Sevgimonlara yazdı :

catman2002 yazdı :
Küçüklüğümden beri böyle bir cinsle yaşamak istedim yaşım 19 belki hayallerim için geç değildir bilemiyorum ben izmir karşıyaka tersanede oturuyorum .. evimin karşısı sahil onla her gün doyasıya gezer oynarım çok istiyorum eğer sizde uygun görürseniz cevabınızı bekliyorum   hayırlı saatler (:                                                    (: Adım anıl Numaram 0544 530 30 61 .. msn adresim : [email protected]

img

Mstf0634

11 yıl 10 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ