Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky yavruları - 16.sayfa
evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam
[email protected] acil çok istiyorum. Kaçırmamalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler
elizdeki sevimli yavrulardan birini kızım için istiyorum.Eğer verirseniz seviniriz.
mrb ben mehmet çengelköyde oturuyorum uygun görürsen erkek yavru alabilirim evde beslemek için yerim müsait [email protected] bilği veririsen sevinirim
bende de 4 aylık dogo yavrusu var ona arkds olarak alabılırm evde beslıcem ev buyuk rahat edıcek dublex. eqer dusunursen [email protected] 0554 789 09 76 ona ıı bakıcaqımdan emın olablırsn ..
bana ulaşa bilir misin hala vermeye dvm ediosan (: çok mutlu olurum. [email protected]
telefon numaramı msnden verebilirim (: bu bnm için çok önmli.. tşkler şimdiden catman2002 (:
catman2002 hem bir email telefon yazmamışsın.hemde siteyi meşgul ettin.madem arkadaşına verecektin niye yazdın ilan.hayvanlara eziyetten başka birşey deil.
slm arkdaşlar ben husky yavrusu istiyorum evim bahçeli artı yazları yazlıgım var eger bir husky yavrusu vermek isterseniz sevirim ama 0/3 aylık veya biraz daha buyuk olursa sevinirim izmir / şirinyer 0506 481 81 61 bekliyorum .................................
merhaba anladığım kadarıyla talipleri çok köpekciklerin ama sen hiç bir cvp yazmamışsın eğer hala köpecikler duruyorsa ben izmir deyim ve oğullarım serhat(10) ve ege(5) için arkadaş arıyoruz hep beraber.ticari düşünmediğimiz için gerçekten köpek severlerden almak istiyoruz.eğer duruyorlarsa bir tane erkek arkadaş bizde istiyoruz.irtibat için ayş[email protected] ya da 5384575721 umutla bekliyoruz...
ben 2 tane köpek baktım birdaha bakmak istiyorum lütfen tel alabilirmiyim
acil