Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky yavruları - 16.sayfa

evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam

img

catman2002

20 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

[email protected] acil çok istiyorum. Kaçırmamalıyım. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler

img

burcutarakci

16 yıl 3 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

elizdeki sevimli yavrulardan birini kızım için istiyorum.Eğer verirseniz seviniriz.

img

meleklerkorusun

15 yıl 6 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

mrb ben mehmet çengelköyde oturuyorum uygun görürsen erkek yavru alabilirim evde beslemek için yerim müsait [email protected] bilği veririsen sevinirim

img

beylerbeyi75

15 yıl 6 ay 5 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende de 4 aylık dogo yavrusu var ona arkds olarak alabılırm evde beslıcem ev buyuk rahat edıcek dublex. eqer dusunursen [email protected] 0554 789 09 76 ona ıı bakıcaqımdan emın olablırsn ..

img

murry06

15 yıl 5 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bana ulaşa bilir misin hala vermeye dvm ediosan (: çok mutlu olurum. [email protected]

img

meloody

15 yıl 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

telefon numaramı msnden verebilirim (: bu bnm için çok önmli.. tşkler şimdiden catman2002 (:

img

meloody

15 yıl 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

catman2002 hem bir email telefon yazmamışsın.hemde siteyi meşgul ettin.madem arkadaşına verecektin niye yazdın ilan.hayvanlara eziyetten başka birşey deil.

img

lastik

16 yıl 11 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkdaşlar ben husky yavrusu istiyorum evim bahçeli artı yazları yazlıgım var eger bir husky yavrusu vermek isterseniz sevirim ama 0/3 aylık veya biraz daha buyuk olursa sevinirim izmir / şirinyer 0506 481 81 61 bekliyorum .................................

img

peace00

15 yıl 2 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba anladığım kadarıyla talipleri çok köpekciklerin ama sen hiç bir cvp yazmamışsın eğer hala köpecikler duruyorsa ben izmir deyim ve oğullarım serhat(10) ve ege(5) için arkadaş arıyoruz hep beraber.ticari düşünmediğimiz için gerçekten köpek severlerden almak istiyoruz.eğer duruyorlarsa bir tane erkek arkadaş bizde istiyoruz.irtibat için ayş[email protected] ya da 5384575721 umutla bekliyoruz...

img

serhat_ege

14 yıl 11 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben 2 tane köpek baktım birdaha bakmak istiyorum lütfen tel alabilirmiyim

acil

catman2002 yazdı :
evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam

img

berkanFb

12 yıl 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ