Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky yavruları - 18.sayfa

evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam

img

catman2002

20 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm eğer uygun görürsen oğlum pasha ya arkadaş almak istiyorum ist ve büyük bir arazim var sıkıntı olmaz vermek istersen 0551 219 07 30 veya [email protected]  bekliyorum kargo önemli değil 

catman2002 yazdı :
evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam

img

coolvodka

11 yıl 10 ay 25 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İletişeme geçersen sevinirim 1 tane erkek köpek alırım yol ücreti sorun deqil 
[email protected]

catman2002 yazdı :

img

Oeskidendi

11 yıl 10 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

beyefendi ben bir adet erkek yavru almak isterim bahçeli bir evim var eğer uygun görürseniz [email protected]

img

hakan99

12 yıl 1 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

İYİ GÜNLER İNSANLARDAN BIKTIGIM İÇİN SADIK BIR DOSTA İHTİYACIM VAR O HUSKY KÖPEĞE ABİLİK YAPMAK İSTİYORUM KARGO ÖNEMLİ DEĞİL KARŞILARIM İLETİŞİM NO 0530 956 88 77 ARARSANIZ SEVINIRIM

catman2002 yazdı :

img

legend03

11 yıl 9 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

bende erkek yavrulardan birine talibim

catman2002 yazdı :

img

freeee

11 yıl 9 ay 22 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

selam bir erkek yavruyu şiddetle ve acil arıyorum...

catman2002 yazdı :

img

cerenymm

11 yıl 9 ay 20 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardes hala elınde warmı köpek  hala elınızde ankarada oturuom 

catman2002 yazdı :

img

halilemin4006

11 yıl 9 ay 17 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ