Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky yavruları - 15.sayfa
evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam
merhabalar arkadasım husky yavrularından bı tanesını almak ıstıorum evım bahcelı cok güzel bakacagımdan emın olabılırsın gözün arkada kalmasın rica ediorum [email protected]
husky yawrusu arıyorum kaç aydır vermek isterseniz Okan CESUR
Bende Alabilirim .. 2 Aydır Ya A.kurdu Ya Sibirya Kurdu Yada Rus Kurdu Arıyordum Eğer İlgilenirseniz 0531 518 41 91 Msn Adrees : [email protected]
bende beslemek istiorum bi haski yıllardır birsürü köpek besledim hep hayalimdi çok rrahat ve gvenilir bi yerde bakılacağına garanti veririm [email protected] msn adresim olumlu veya olumsuz bi cevap verirseniz sevinirim
daha önceden 2 defa husky beseledim ve bu köpeklere hastalığım var :) sizcede uygunsa köpeklerinizden birine evimde bkamak isterim :) izmirde oturuyorum :)
ben huskylerınzden bırınızee talibim lutfenn dişi olsun vee kargoo ucretıı ne kadar olursa vermeye razıyım anakrada yasıyorum erkek arkadasıma alıcamm dogum gunu ıcın dublexte oturuyorr lutfenn durumları gayet ıyı [email protected] iletişim kurabılırızz
merhaba.istanbul-findikzade`de oturuyorum.22 yasinda, univ ogrencisiyim. daha onceden de tecrubemiz olmustu, yurtdisina giden bir tanidigimizin kopegine bir yil sureyle bakmistik. kopek sahiplenmek konusunda ailenin tum bireyleri hemfikir. benim ve kardesimin okullarinin evimize 5 dakika uzaklikta olmasi sebebiyle sabahlari gezdirmek acisindan bir sorun olmayacaktir; aksamustleri de tum ev halki evde oluyor zaten. ayrica evde daima bir kisi (annem) bulunuyor. yani asla yalniz kalmayacaktir. evimiz genis; ayrica ilk katta oturmasak da bahcemiz var, fakat apartman bize ait. ayrica bu bakimdan alt ve ust komsularimizin da anneannem ve dayim oldugunu dusunursek komsular bakimindan da bir sorun olmayacaktir. mahalle icinde; gunduz ve aksam gezdirmeye gayet musait bir muhitte oturuyoruz. halen sahiplendirilmediyse ilgileniyorum cevabinizi bekliyorum. [email protected]
ben alamasam bile; en azindan damizlik olarak almaya calisan (mesajlarda örneklerinin gözüktüğü gibi) biri tarafından sahiplenilmezse çok sevinirim, umuyorum ve zannediyorum ki özen gösteriyorsunuzdur bu konuya.
slm arkadaşım ben 7 aydır arıyorum bi türlü bulamadım 1 erkek almak isterim verirsen yol masraflarınıda karsılarım. yerim cok mmüsait evımız bahcelı. bana veririsen cok sevinirim inan telefon numaranı bırakırsan ararım. bana [email protected] yada 543 275 25 29 nolu telden ulaşabilirsin. versende vermesende teşekkür ederim. ama bana verırsen gozun hıc arkada kalmasın. kendımden bıle iii bakarım..!!!
Merhaba Burcu ben.İstanbul avcılarda oturuyorum. Umarım hala duruyordur yavrular. Çok uzun zaman oldu yavru husky bulamadım bir türlü. Şanslıyımdır inşallah. [email protected] yardımcıolursanız çok sevinirim.