Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky yavruları - 14.sayfa
evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam
izmir urlada bahçeli müstakil bir evde ikamet etmekteyim 2 yaşında bir kızım var ve köpekleri çok seviyor hala vermediyseniz almak isterim teşekkürler.
merhaba verirseniz biz sahiplene [email protected] resimlerini yollarmısınız kızım var 4 yaşındabir kızım var biz ailecek çok istiyoruz ama husky duymadım şimdiye kadar büyümüyen bir cinsse alabilirim.tabi verirseniz kargosunuda seve seve karşılarız
YAVRULAR HALA DURUYORSA 1 TANE BENDE ALMAK İSTERİM. İLETİŞİM İÇİN ; [email protected]
kargo ücreti ne kadar olursa olsun biz karşılarız köpeğinize çok iyi bakacağıma eminim bahçemde var [email protected] 05344197880
hala yavru varsa sizinle görüşmek istiyorum 0505 629 8143
biraz geç kaldım sanırım ama sansımı denemek istiyorum. eger kaldıysa sahip olamk çok ısterım trabzonda bahcelı bı evımız var. ben veterıner fakultesı son sınıf ogrencısıyım. hala sansım varsa 5367802196 dan ulasabılırsın:)
Merhaba ben 18 yaşında bir gencim.babam çukurova tarım işletmesi TİGEM de VETERİNER HEKİM önceden bi çok kez köpek besledim ama hiç husky olmadı babamında mesleği icabı bizim köpeklere iyi bakmamamız içten bile değil ADANA/CEYHANDA oturuyoruz eger bize 1 veya 2 yavruyu vermeyi makbul görürseniz almayı isteriz eeger yakınsa bizzat almak için gelirim uzaksada kargo ile gönderdiğiniz takdirde tüm ücreti karşılamaya hazırım.msn adresim:[email protected] telefon no:05467603591 lütfen en kısa zamanda foruma cvp veya benim tele bi çagrı atmanız yeterli ben sizi hemen ararım.Bide size bi sorum olacak yavrular safkanmı? lütfen cvp.herkezden iyi bakacagıma inanabilirsiniz.eger istersenizde babamın veteriner hekim kimliğini size gösterebilirim yani köpeği almak için veteriner hekim demiorum.saygılar.
merabalar eger hala vermediyseniz bende yavrulardan birisine talibim.daha öncede besledim şimdi tekrar denemek istiyorum.erciyes üni. öğrenciyim aynı zamandada asistan öğrenciyim.cvbınızı bekliyorum iyi günler teşekkürler
ıyı gunler eger yavrular hala duruyorsa almayı cok ısterı[email protected] 5374134540
ya kardes kulun kurbanın oluyum eger yavru varsa erkek yada dısı hıc farketmez bana bır tane ver msn [email protected] benım vardı kaza gecırdı oldu ben cok ıyı bakarım lutfen cvb ını beklıyorum