Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky yavruları - 13.sayfa

evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam

img

catman2002

20 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

hangi şehirdesiniz acaba ben adanadayım adanadaysan [email protected]

img

serjo

17 yıl 5 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar;benim 1 yaşında husky im var.Güzel oğlumun yanına bir eş hayatını paylaşabileceği bir dost arıyorum.Sizin yavrularınızdan dişi olana emin olan çok iyi bakabilirim eğer düşünürseniz [email protected] mail adresim.

img

semrace

17 yıl 4 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben çorludanım erkeklerden 1 tane alabilirim çok iyi bakılacağına emin olabilirsin sen hangi ildesin hotmailimi yazayım ekle haberleşelim [email protected]

img

tecnotec

16 yıl 7 ay 6 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

arkadasım msn adresim [email protected] yavrular bittiyse bile eklermisin 1-2 şey sorucaktm.

img

fatex

16 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm arkadaşım ben 25 yaşındayım köpeklerden birine bende talibim bir tane yollamanı istiyorum daha önceden köpek bakmıştım bahçeli bir evde yaşıyorum köpek kulübesi var bir tek eksik olan iyi bakabileceğim bir köpek eğer sahiplenmediysen msn adresim [email protected] ve telefon numaram 0536 249 77 99

img

turkxel

16 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba eğer iszde isterseniz erkek olandan bitane almak istiyorum ben artvinde yaşıyorum köpekleri gerçekten çok seviyorum eğer bana verirseniz ona çok ii bakacağımdan hiç şüpheniz olmasın eğer artvine netten bakarsanız yer sıkıntısı olmayacağını anlarsınız eğer düşünürseniz bu adresten ulaşabilirsiniz [email protected]

img

gulsahh08

16 yıl 6 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm benim bahcem cok buyuk bakabilirim yani kucuk hayvanımıza msn nem [email protected]

img

doqa

16 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ben izmirden tuba.husky alabilirim verirseniz 2yavru alabilrm.dişi yada erkek farketmez kargo ücretlerini karsılarım.eger 2tane vermezseniz 1tanede alabilirim.bahçemiz geniş abim veteriner.izmire yolunuz düserse mutlaka ziyaretine beklerim.bana [email protected] mail atabilirsiniz.

img

deveylem

16 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm kopegi werirsen seviniriz ewim izmirde msn adresim [email protected]

img

doqa

16 yıl 7 ay 23 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

yavrularını ben ala bilirim köyde ikamet etmekteyim 6000m2 geniş alana sahibimeğer düşünürsen araman için telefonum 05557694005

img

zeusss9

16 yıl 6 ay 10 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ