Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky yavruları - 12.sayfa
evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam
ksrdeş bende almak istiyorum köpeklerinden vermek istersen sevinirim hertürlü şeyi karşılarım ben izmirden eger vermek istersen numaram ve e mail adresimi vereyim [email protected] 0537 316 67 50
ben burhan bir mustakil ev aldık husky yavrularının birini verebilirseniz beslerim bana burdan ulaşabilirsiniz [email protected]
ben adanadan burhan yavru köpeğini verebilecek olan varsa haberim olsun köpek besleme severim evim müstakil verildiğinde aşısı yapılacaktırburdan ulaşabilirsiniz [email protected] tel:05443375100
ben ilgileniyorum msn adresim [email protected]
ben öderim kargo üçretini hemen gönder bir dişi bir erkek bana [email protected] msnden de ulaşabilirsin mümkünse hemen ulaş 0537 574 58 14 yı da arayabilirsin tmama mı tlf bekliyorum
ben kocaeli gebzede oturuyorummm en sevdgım cınslerden bırıdırr husky gercekten cok ıyı bakabılırımm eger verırısenız cok sevınırımm maılım:[email protected]
ben kocaeli gebzede oturuyorummm en sevdgım cınslerden bırıdırr husky gercekten cok ıyı bakabılırımm eger verırısenız cok sevınırımm maılım:[email protected]
slm ben umut 18 yaşındayım istanbul ümraniyedeyim erkek huskyden 1 tane verirsen çok sevinirim gerçekten hayellerim gerçek olur kargo flan herşey bana ait numaram 0538 711 83 34 msj yada cagrı bırakırsın bana vermeyi karar verirsen
ya ne olur bende istiyorum bir tane lutfen,9 aylık bebegim var beraber buyurlar,ne olurrrrrrrrrrr.