Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky yavruları - 12.sayfa

evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam

img

catman2002

20 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ksrdeş bende almak istiyorum köpeklerinden vermek istersen sevinirim hertürlü şeyi karşılarım ben izmirden eger vermek istersen numaram ve e mail adresimi vereyim [email protected] 0537 316 67 50

img

volkanizmir123456

17 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben burhan bir mustakil ev aldık husky yavrularının birini verebilirseniz beslerim bana burdan ulaşabilirsiniz [email protected]

img

burhan_2774

17 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben adanadan burhan yavru köpeğini verebilecek olan varsa haberim olsun köpek besleme severim evim müstakil verildiğinde aşısı yapılacaktırburdan ulaşabilirsiniz [email protected] tel:05443375100

img

burhan_2774

17 yıl 7 ay 1 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben ilgileniyorum msn adresim [email protected]

img

ladyinred

17 yıl 7 ay üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben öderim kargo üçretini hemen gönder bir dişi bir erkek bana [email protected] msnden de ulaşabilirsin mümkünse hemen ulaş 0537 574 58 14 yı da arayabilirsin tmama mı tlf bekliyorum

img

kivircikk

17 yıl 6 ay 19 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben kocaeli gebzede oturuyorummm en sevdgım cınslerden bırıdırr husky gercekten cok ıyı bakabılırımm eger verırısenız cok sevınırımm maılım:[email protected]

img

manga258

17 yıl 6 ay 18 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ben kocaeli gebzede oturuyorummm en sevdgım cınslerden bırıdırr husky gercekten cok ıyı bakabılırımm eger verırısenız cok sevınırımm maılım:[email protected]

img

manga258

ÖZEL MESAJ

img

manga258

ÖZEL MESAJ

slm ben umut 18 yaşındayım istanbul ümraniyedeyim erkek huskyden 1 tane verirsen çok sevinirim gerçekten hayellerim gerçek olur kargo flan herşey bana ait numaram 0538 711 83 34 msj yada cagrı bırakırsın bana vermeyi karar verirsen

img

erdal_02122

17 yıl 7 ay 3 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ya ne olur bende istiyorum bir tane lutfen,9 aylık bebegim var beraber buyurlar,ne olurrrrrrrrrrr.

img

iulianac

17 yıl 5 ay 24 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ