Hepsievcil

Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler

Mesaj Ekle

bedava husky yavruları - 11.sayfa

evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam

img

catman2002

20 yıl 4 ay 29 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

BENDE ALABİLİRMİYİM TEK COCUĞUM KARDEŞİM YOK YOLDAŞIM OLACAKTIR LÜTFEN

img

wazgecilmezim

17 yıl 9 ay 15 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ben birtane almak istiyorum kargo ücreti önemli değil bana köpeklerin resmini gösterirmisin.

img

dost_24

17 yıl 8 ay 11 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm suan bi huskym var bitane de yavru istiodum bana verirsen sevinirm istanbuldyım ii gunler [email protected]

img

djhera

17 yıl 8 ay 13 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhabalar. Biz Bodrumdan 2 komşuyuz. Erkek Husky lerden 2 tanesini alabiliri,z. Evimiz Bahçeli ve oyun alanına müsaittir.İlgilenirseniz [email protected]

img

sahra63

17 yıl 9 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm adana dan talıbım yavrularından bırısıne...nasıl gorusebılırız???sen neredesın

img

narkozz

17 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

ELİNDE VARSA BENDE İSTERİM YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM BENİM VARDI SİBİRYA 1 AYLIK 3 GÜN ÖNCE KAYBETTİM ONUN YERİNİ DOLLURMAK İSTİYORUZ

img

crayzlolita

17 yıl 7 ay 28 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

merhaba ben köpeğinize talibim hayvanları çok severim izmirdeyim . köpeğinize çok iyi bakarım msn : [email protected]

erkeklerin birini bana verirsen sevinirim kargosu önemli degil [email protected]

img

watem

17 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

slm ben huskym olmasını cok istiyorum köpeklere karşı aşırı bir sevgim vardır 05433692047 msj atarsanız ben sizi ararım

img

yunup

17 yıl 7 ay 26 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ

kardeş ben izmirden güzel ve bahçeli evim var köpeğine talibim eger veremek istersen numaram bu e mail adresim veriyom [email protected] 0538 845 32 47

img

volkanizmir123456

17 yıl 7 ay 4 günlük üyedir.

ÖZEL MESAJ