Köpek Forumları > Ücretsiz Köpek Verenler
bedava husky yavruları - 11.sayfa
evimde beslediğim husky im doğurdu ilgilenen arkadaşların bu forma yazmasını rica ederim 4 erkek 3 dişi kargo ücretlerine karışmam
BENDE ALABİLİRMİYİM TEK COCUĞUM KARDEŞİM YOK YOLDAŞIM OLACAKTIR LÜTFEN
slm ben birtane almak istiyorum kargo ücreti önemli değil bana köpeklerin resmini gösterirmisin.
slm suan bi huskym var bitane de yavru istiodum bana verirsen sevinirm istanbuldyım ii gunler [email protected]
merhabalar. Biz Bodrumdan 2 komşuyuz. Erkek Husky lerden 2 tanesini alabiliri,z. Evimiz Bahçeli ve oyun alanına müsaittir.İlgilenirseniz [email protected]
slm adana dan talıbım yavrularından bırısıne...nasıl gorusebılırız???sen neredesın
ELİNDE VARSA BENDE İSTERİM YARDIM EDERSEN SEVİNİRİM BENİM VARDI SİBİRYA 1 AYLIK 3 GÜN ÖNCE KAYBETTİM ONUN YERİNİ DOLLURMAK İSTİYORUZ
merhaba ben köpeğinize talibim hayvanları çok severim izmirdeyim . köpeğinize çok iyi bakarım msn : [email protected]
erkeklerin birini bana verirsen sevinirim kargosu önemli degil [email protected]
slm ben huskym olmasını cok istiyorum köpeklere karşı aşırı bir sevgim vardır 05433692047 msj atarsanız ben sizi ararım
kardeş ben izmirden güzel ve bahçeli evim var köpeğine talibim eger veremek istersen numaram bu e mail adresim veriyom [email protected] 0538 845 32 47